NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

HotSpring jacuzzi kopen in Ramsdonk: kwaliteitsvol genieten

Denkt u eraan om een jacuzzi te kopen in Ramsdonk? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in jacuzzi spa’s: HotSpring. Want met een jacuzzi van HotSpring kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plaats waar u met familie of vrienden ongehinderd kan praten en ontspannen. Heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten, of kan u niet goed slapen? Dankzij de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een juiste keuze. Ga langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Ramsdonk.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Ramsdonk

Wanneer u een jacuzzi koopt, denkt u daar goed over na. Want u wil natuurlijk dat uw jacuzzi past bij de stijl van uw woonst. Heeft u een woning in moderne of eerder landelijke stijl? Kies uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurenstalen. De stijl van de jacuzzi stemt u op die manier af op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een klein aantal personen, of eerder een groot? HotSpring heeft jacuzzi’s voor elke gezinssamenstelling. Genieten van een maximaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi spa in Ramsdonk buiten inbouwen in het terras of de tuin. Met een jacuzzi van HotSpring is het allemaal mogelijk. jacuzzi HotSpring gezin

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Ramsdonk

Krijgt u het al benauwd wanneer u denkt aan het onderhoud van de jacuzzi spa in Ramsdonk? HotSpring voorziet een makkelijke oplossing. Als één van de enige merken komt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudsprogramma. Een interne sensor meet de watervervuiling. De jacuzzi verspreidt op basis daarvan zelf een reinigingsproduct. Zo vraagt het onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding. Liever helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnicus komt dan tot bij u. De technieker leegt, kuist en vult de kuip en controleert de jacuzzi spa integraal, ook het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi in Ramsdonk.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Ramsdonk

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. Op voorhand komen we langs in Ramsdonk om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Onze jaarlijks opgeleide techniekers denken actief mee over de gepaste plek en richting van de jacuzzi. Na aankoop wordt de jacuzzi spa bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs als de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi’s in Ramsdonk

Is de energiefactuur door de jacuzzi spa in Ramsdonk een punt van verontrusting? De meest energiezuinige jacuzzi spa’s vindt u bij HotSpring. De HotSpring Highlife lijn maakt gebruik van hoogwaardige isolatie. Die bestaat uit een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Op die manier zal de jacuzzi beduidend minder energie verbruiken. Daarnaast kan u ook kiezen voor een isolerende afdekcover. Die houdt het water langer warm. Met een HotSpring jacuzzi spa betaalt u slechts een minimum aan extra kosten. Zo worden alle zorgen over de energiefactuur weggenomen. jacuzzi HotSpring sneeuw

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Ramsdonk

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. De lijn heeft enkele troeven die zich onderscheiden van de concurrentie. Zo zijn de Highlife jacuzzi spa’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in onderhoud en verbruik. Noem trouwens een jacuzzi spa uit de Highlife lijn niet eenvoudigweg een bubbelbad! Met een Highlife jacuzzi spa in Ramsdonk heeft u de mogelijkheid tot therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Info over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

Kostprijs van uw jacuzzi spa

Jacuzzi's zijn waardevolle investeringen. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi spa in Ramsdonk afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot collectie is de instaplijn en begint vanaf €5000. Met de Limelight collectie heeft u vanaf €10.000 meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De Highlife lijn is de meest luxueuze jacuzzilijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande isolatie en afwerkingen, alsook de meeste massagemogelijkheden. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi past binnen uw budget.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Ramsdonk is tekenen voor kwalitatief en onbezorgd genieten. Met designs voor elke gezinsgrootte en stijl is een HotSpring jacuzzi spa ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Ramsdonk te voelen? Er is te allen tijde een HotSpring-verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Ga langs in de winkel. Zoek de dichtstbijzijnde op de site.
Jacuzzi-kopen-Ramsdonk

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Ramsdonk

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Ramsdonk

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Ramsdonk
Jacuzzi-kopen-Ramsdonk

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Ramsdonk
Jacuzzi-kopen-Ramsdonk
Jacuzzi-kopen-Ramsdonk
Jacuzzi-kopen-Ramsdonk

Ontvang onze nieuwsbrief