NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Poppel en geniet van een hemelse staycation

Een jacuzzi spa kopen in Poppel? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in jacuzzi’s: HotSpring. Want een jacuzzi spa van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een vertrouwde plaats om met vrienden of familie te praten en te relaxen. Kan u niet goed slapen of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? Dankzij de nauwgezette massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een gepaste keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Poppel en ga langs bij één van de verdelers.

Prijs van uw jacuzzi spa in Poppel

Bij HotSpring weten we dat een spa een waardevolle investering is. Dat de spa in Poppel afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot collectie is de instaplijn en start vanaf €5000. Met de Limelight collectie vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. De Highlife collectie is de meest luxueuze jacuzzilijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogwaardige isolatie en afwerkingen, alsook de meeste massagemogelijkheden. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke jacuzzi spa past binnen uw budget. jacuzzi HotSpring gezin

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring spa’s in Poppel

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Poppel? HotSpring maakt het u gemakkelijk. Als één van de enige merken heeft HotSpring een semiautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een interne sensor de verontreiniging van het water meet. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de spa zelf een reinigingsproduct en moet u amper tijd spenderen aan het onderhoud. Besteedt u liever helemaal geen tijd aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnicus langskomen. De technieker zorgt voor een volledige controle van de spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en geniet zonder zorgen van uw spa in Poppel.

Smaakvol design voor uw spa in Poppel

Een jacuzzi kopen is niet iets waar u licht overgaat. Want uiteraard wil u dat uw Poppelse jacuzzi spa aansluit bij de stijl van uw huis. Is het design van uw huis landelijk, of eerder modern? De vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden zorgen ervoor dat u de jacuzzi makkelijk afstemt op uw woning en eigen smaak. Daarnaast hebben de jacuzzi spa’s van HotSpring verschillende groottes. Of u nu een groot of een klein gezin heeft, u vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi spa. U kan de spa in Poppel bovendien laten inbouwen in de tuin om een maximaal zwembadgevoel te creëren. U merkt het, met een spa van HotSpring is alles mogelijk.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi spa in Poppel

De optimale klantenservice van HotSpring gaat heel ver. Op voorhand komen we bij u langs in de regio van Ravels om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. De jaarlijks geschoolde techniekers denken ook mee over de geschikte plaats en richting van de jacuzzi spa. Na aankoop komt het team de spa bij u thuis in Poppel installeren. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot werkt HotSpring met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs als de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar. jacuzzi HotSpring sneeuw

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Poppel

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo bevatten de Highlife spa’s 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Trouwens, een spa uit de Highlife lijn is niet zomaar een bubbelbad. Highlife jacuzzi’s in Poppel beschikken ook over therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de nek, rug, kuiten, polsen… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Informatie over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi spa in Poppel

Maakt u zich zorgen over uw energierekening door de jacuzzi in Poppel? Geen zorgen, met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige jacuzzi spa’s. De HotSpring Highlife collectie is voorzien van een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogwaardige isolatie zal de jacuzzi spa beduidend minder energie verbruiken. U kan aanvullend kiezen voor een isolerende afdekhoes. Die houdt het water langer warm. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring spa. Over de energiefactuur hoeft u zich zo geen zorgen meer te maken.

U hoort het: een HotSpring spa kopen in Poppel is tekenen voor kwalitatief en onbezorgd genieten. Een HotSpring spa is met designs voor iedere stijl en gezinsgrootte ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Verlangt u naar de warme bubbels van een jacuzzi spa in Poppel? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring verdeler bij u in de buurt. Zoek de dichtstbijzijnde op de site en bezoek de winkel.
jacuzzi-kopen-poppel

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-poppel

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-poppel

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-poppel
jacuzzi-kopen-poppel

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-poppel
jacuzzi-kopen-poppel
jacuzzi-kopen-poppel
jacuzzi-kopen-poppel

Ontvang onze nieuwsbrief