NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een spa in Poperinge? HotSpring biedt je luxe en rust

Denkt u eraan om een spa te kopen in Poperinge? Overweeg dan zeker de nummer 1 in jacuzzi’s wereldwijd: HotSpring. Want een jacuzzi van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een vertrouwde plek waar u met familie of vrienden rustig kan ontspannen en praten. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen, of kan u niet goed slapen? Door de uitgebreide massagemogelijkheden zijn HotSpring spa’s ook dan zeker een juiste keuze. Kom langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Poperinge.

Prijs van uw spa in Poperinge

Een jacuzzi is een waardevolle investering. Het is belangrijk dat de jacuzzi in Poperinge afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot collectie is de instaplijn met een startprijs vanaf €5000. Meer comfort krijgt u met de Limelight lijn, met een prijs vanaf €10.000. Dit ziet u onder andere aan de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife collectie bent u zeker van de meest luxueuze jacuzzi’s. Vanaf €15.000 krijgt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande isolatie en afwerkingen. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget. jacuzzi HotSpring vuur

HotSpring spa in Poperinge met laag energieverbruik

Ziet u op tegen uw energierekening door de jacuzzi in Poperinge? Geen zorgen, de meest energiezuinig jacuzzi’s op de markt zijn die van HotSpring. De spa’s in de Highlife collectie van HotSpring zijn uitgerust met een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogwaardige isolatie blijft het verbruik van de jacuzzi spa beperkt tot een minimum. U kan aanvullend ook kiezen voor een isolerende afdekhoes die het water langer verwarmd houdt. Met een HotSpring jacuzzi blijven de extra kosten minimaal, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over uw energiefactuur.

Kwaliteitsvolle spa’s in Poperinge met Highlife van HotSpring

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo tellen de Highlife spa’s 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife lijn is veel meer dan eenvoudigweg een bubbelbad. Highlife jacuzzi spa’s in Poperinge beschikken ook over therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. U kan de sterkte afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Aan te raden voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u info over de Highlife jacuzzilijn.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Poperinge

Bent u niet graag bezig met het onderhoud van de jacuzzi spa in Poperinge? HotSpring neemt die taak op zich. Het is één van de enige merken met een halfautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een inwendige sensor de verontreiniging van het water meet. De spa verspreidt aan de hand daarvan zelf een reinigingsproduct, zodat u amper tijd moet besteden aan het onderhoud. Wilt u in het geheel geen tijd besteden aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnieker ter plaatse komen. De technieker zorgt voor een volledige controle van de jacuzzi spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw spa in Poperinge. jacuzzi HotSpring koppel terras

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Poperinge

De klantenservice van HotSpring gaat heel ver. Vooraf komen we bij u langs in de regio van Poperinge om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van jaarlijks opgeleide technici denkt ook actief mee over de gepaste plek en richting van de jacuzzi. Na aankoop installeert het team de spa bij u thuis in Poperinge. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs als de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u.

Smaakvol design voor uw spa in Poperinge

Een jacuzzi spa kopen is niet iets waar u licht overgaat. Want u wil uiteraard dat uw Poperingse spa past bij de stijl van uw woning. Modern of landelijk? U stemt de jacuzzi spa integraal af op uw woning en eigen smaak dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. Daarnaast verkoopt HotSpring spa’s in verschillende groottes. Of u nu een groot of een klein gezin heeft, u vindt ongetwijfeld een passende spa. U kan de jacuzzi in Poperinge bovendien laten inwerken in de tuin om een maximaal zwembadgevoel te creëren. U merkt het, met een jacuzzi van HotSpring zijn de mogelijkheden eindeloos.

U hoort het: een spa van HotSpring kopen in Poperinge is tekenen voor zonder zorgen én kwalitatief genieten. Met designs voor iedere gezinsgrootte en stijl is een HotSpring spa ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Kan u niet wachten om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Poperinge te voelen? Waar u ook woont, er is te allen tijde een HotSpring verdeler in de buurt. Ga langs in de winkel. Zoek de dichtstbijzijnde op de site.
jacuzzi-kopen-poperinge

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-poperinge

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-poperinge

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-poperinge
jacuzzi-kopen-poperinge

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-poperinge
jacuzzi-kopen-poperinge
jacuzzi-kopen-poperinge
jacuzzi-kopen-poperinge

Ontvang onze nieuwsbrief