NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi in Petegem-Aan-De-Leie: kom tot rust in een luxueuze HotSpring jacuzzi

Een jacuzzi spa kopen in Petegem-Aan-De-Leie? Denk dan zeker aan HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa's. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een intieme plek waar u met vrienden of familie ongehinderd kan praten en ontspannen. Slaapt u slecht of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen? Dankzij de uitvoerige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een juiste keuze. Ga langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Petegem-Aan-De-Leie.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi’s in Petegem-Aan-De-Leie

Maakt u zich zorgen over uw energierekening door de jacuzzi in Petegem-Aan-De-Leie? Voor de meest energiezuinige jacuzzi spa’s moet u bij HotSpring zijn. De Highlife collectie van HotSpring is uitgerust met hoogwaardige isolatie. Daarmee wordt een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking bedoeld. Op die manier verbruikt de jacuzzi een pak minder energie. Kies ook voor een isolerende afdekcover. Die wordt gebruikt om het water langer verwarmd te houden. Met een HotSpring jacuzzi spa blijven extra energiekosten beperkt. Over de energiefactuur hoeft u zich zo geen zorgen meer te maken. jacuzzi HotSpring vuur

Prijs van uw jacuzzi spa in Petegem-Aan-De-Leie

Een jacuzzi is ongetwijfeld een waardevolle investering. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi spa in Petegem-Aan-De-Leie afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijscategorieën. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. De Limelight lijn start vanaf €10.000 en geeft u meer comfort. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. De Highlife lijn is de meest luxueuze jacuzzilijn. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi mogelijk is naargelang uw budget.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Petegem-Aan-De-Leie

Kijkt u niet uit naar het onderhoud van de jacuzzi spa in Petegem-Aan-De-Leie? HotSpring voorziet daarvoor een gemakkelijk oplossing. Het is één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een interne sensor meet de watervervuiling. Op basis hiervan verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsmiddel. Zo neemt het onderhoud slechts een minimum van uw tijd in beslag. Laat u het onderhoud liever over aan iemand anders? Dan komt een onderhoudstechnicus ter plaatse. De technieker neemt het hele onderhoud van de jacuzzi spa voor zijn rekening, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zorgeloos geniet van uw jacuzzi in Petegem-Aan-De-Leie.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Petegem-Aan-De-Leie

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. Door enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. Zo zijn de Highlife jacuzzi’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife lijn is zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Highlife jacuzzi’s in Petegem-Aan-De-Leie beschikken over therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u info over de Highlife collectie. jacuzzi HotSpring koppel terras

Klantgerichte service voor uw jacuzzi spa in Petegem-Aan-De-Leie

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. Op voorhand komen we langs in Petegem-Aan-De-Leie om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van geschoolde technici denkt actief mee over de juiste richting en plaats van de jacuzzi. Het team komt de jacuzzi bij u thuis installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook een uitvoerige uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot koppelt HotSpring de jacuzzi spa aan een uniek serienummer, voor een gewaarborgde garantie. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Zelfs als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Petegem-Aan-De-Leie

Het kopen van een jacuzzi spa is iets waar u goed over nadenkt. Want uiteraard wil u dat uw jacuzzi past bij de stijl van uw woning. Is het design van uw woonst modern, of eerder landelijk? U heeft keuze uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleuropties. U stemt de stijl van de jacuzzi spa zo af op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij groot of eerder klein? Voor iedere gezinsgrootte heeft HotSpring de geschikte jacuzzi. Genieten van een maximaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi in Petegem-Aan-De-Leie buiten in de tuin of het terras inbouwen. Het is allemaal mogelijk met een jacuzzi spa van HotSpring.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Petegem-Aan-De-Leie is tekenen voor zorgeloos én kwalitatief genieten. Een jacuzzi van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor elke gezinsgrootte en stijl. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een jacuzzi? Waar u ook woont, er is te allen tijde een HotSpring-verdeler bij u in de buurt. Zoek de dichtstbijzijnde op de site en bezoek de winkel.
Jacuzzi-kopen-Petegem-Aan-De-Leie

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Petegem-Aan-De-Leie

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Petegem-Aan-De-Leie

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Petegem-Aan-De-Leie
Jacuzzi-kopen-Petegem-Aan-De-Leie

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Petegem-Aan-De-Leie
Jacuzzi-kopen-Petegem-Aan-De-Leie
Jacuzzi-kopen-Petegem-Aan-De-Leie
Jacuzzi-kopen-Petegem-Aan-De-Leie

Ontvang onze nieuwsbrief