NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Petegem-aan-de-Leie en geniet van een hemelse staycation

Graag een spa kopen in Petegem-aan-de-Leie? Overweeg dan zeker HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in spa’s. Want een HotSpring jacuzzi spa staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een intieme plek waar u met familie of vrienden rustig kan relaxen en praten. Heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten, of kan u niet goed slapen? Ook dan zijn HotSpring spa’s zeker een gepaste keuze, dankzij de talrijke massagemogelijkheden. Ga langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de zalig warme bubbels van een HotSpring spa in Petegem-aan-de-Leie.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle spa’s in Petegem-aan-de-Leie

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve lijn spa’s die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife spa’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in onderhoud en verbruik. Trouwens, een spa uit de Highlife lijn is zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Petegem-aan-de-Leie zijn voorzien van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar wat betreft intensiteit. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de kuiten, rug, nek, polsen… Uiterst geschikt voor wie last heeft van stress, of sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler vindt u informatie over de Highlife lijn. jacuzzi HotSpring vuur

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Petegem-aan-de-Leie

Kijkt u niet uit naar het onderhoud van de jacuzzi in Petegem-aan-de-Leie? HotSpring neemt die taak op zich. Het is één van de enige merken met een halfautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een interne sensor de verontreiniging van het water meet. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsmiddel en moet u amper tijd spenderen aan het onderhoud. Wilt u helemaal geen tijd besteden aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnieker ter plaatse komen. De technieker leegt, poetst en vult de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Petegem-aan-de-Leie en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

HotSpring jacuzzi spa in Petegem-aan-de-Leie met laag energieverbruik

Is de energiefactuur door de jacuzzi in Petegem-aan-de-Leie een punt van verontrusting? Geen zorgen, voor de meest energiezuinige spa’s moet u bij HotSpring zijn. Er bevindt zich een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking van jacuzzi’s uit de Highlife lijn. Door deze hoogstaande isolatie zal de jacuzzi beduidend minder energie verbruiken. Als aanvulling hierop kunt u ook kiezen voor een isolerende afdekcover die het water langer verwarmd houdt. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring jacuzzi. Over de energiefactuur hoeft u zich zo geen zorgen meer te maken.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Petegem-aan-de-Leie

Over een jacuzzi spa kopen denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi aansluit bij de stijl van uw woonst. Is uw huis landelijk, of eerder modern? Dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en de kleurmogelijkheden stemt u de spa integraal af op uw woning en eigen smaak. HotSpring heeft daarnaast jacuzzi’s in verschillende groottes. Wat uw gezinssamenstelling ook is, u vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi spa. U kan de jacuzzi in Petegem-aan-de-Leie bovendien laten inwerken in de tuin om een maximaal zwembadgevoel te creëren. U merkt het, een jacuzzi spa van HotSpring biedt eindeloze mogelijkheden. jacuzzi HotSpring sneeuw

Prijzen van jacuzzi's in Petegem-aan-de-Leie

Jacuzzi's zijn waardevolle investeringen. Het is belangrijk dat de jacuzzi in Petegem-aan-de-Leie aangepast is aan uw behoeften, en dus ook aan uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn en start vanaf €5000. Vanaf €10.000 biedt de Limelight lijn u meer comfort. Dit merkt u onder andere door het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Met de Highlife lijn kiest u voor maximale luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook hoogstaande isolatie en afwerkingen. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

Verregaande service voor uw jacuzzi spa in Petegem-aan-de-Leie

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. Om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is, komen we op voorhand bij u langs in de regio van Deinze. Onze jaarlijks opgeleide technici denken actief mee over de geschikte richting en plaats van de spa. De jacuzzi spa wordt na aankoop bij u thuis in Petegem-aan-de-Leie geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een nauwgezette uitleg over het onderhoud en het gebruik. Voor een gewaarborgde garantie koppelt HotSpring tot slot de spa aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler als er een onderdeel stukgaat. Ook wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

U hoort het: een HotSpring spa kopen in Petegem-aan-de-Leie is tekenen voor zorgeloos én kwalitatief genieten. Met designs voor elke gezinssamenstelling en stijl is een jacuzzi spa van HotSpring gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Kan u niet wachten om zelf de warme bubbels van een spa in Petegem-aan-de-Leie te beleven? Waar u ook woont, een HotSpring verdeler is nooit ver weg. Zoek de dichtstbijzijnde op de site en ga langs in de winkel.
jacuzzi-kopen-petegem-aan-de-leie

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-petegem-aan-de-leie

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-petegem-aan-de-leie

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-petegem-aan-de-leie
jacuzzi-kopen-petegem-aan-de-leie

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-petegem-aan-de-leie
jacuzzi-kopen-petegem-aan-de-leie
jacuzzi-kopen-petegem-aan-de-leie
jacuzzi-kopen-petegem-aan-de-leie

Ontvang onze nieuwsbrief