NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi kopen in Overrepen: een HotSpring voor elke stijl en woning

Graag een jacuzzi kopen in Overrepen? Denk dan zeker aan HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa's. Want met een jacuzzi spa van HotSpring kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een intieme plek om met vrienden of familie te relaxen en te praten. Heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten, of kan u niet goed slapen? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een juiste keuze. Kom langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Overrepen.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Overrepen

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwalitatieve lijn jacuzzi’s. Enkele sterke troeven zorgen ervoor dat de lijn zich onderscheidt van de concurrentie. Zo tellen de Highlife jacuzzi’s 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Noem trouwens een jacuzzi uit de Highlife collectie niet zomaar een bubbelbad! Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Overrepen blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u info over de Highlife collectie. jacuzzi HotSpring gezin

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi’s in Overrepen

Bent u verontrust over het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Overrepen? HotSpring maakt het u makkelijk. Als één van de enige merken komt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudssysteem. Een interne sensor registreert de watervervuiling. De jacuzzi verspreidt op basis hiervan zelf een reinigingsmiddel. Zo hoeft u slechts een minimale tijd aan onderhoud te besteden. Liever in het geheel geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnicus komt dan ter plaatse. De technieker zorgt voor een volledige controle van de jacuzzi, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Overrepen.

Design op maat voor uw jacuzzi in Overrepen

U denkt er goed over na wanneer u een jacuzzi koopt. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi spa aansluit bij de stijl van uw huis. Heeft u een huis in moderne of eerder landelijke stijl? Kies uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. Zo stemt u de stijl van de jacuzzi af op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een klein aantal personen, of eerder een groot? Voor iedere gezinssamenstelling heeft HotSpring de geschikte jacuzzi spa. Liever een maximaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi in Overrepen buiten inwerken in de tuin of het terras. Het kan allemaal met HotSpring jacuzzi spa’s.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi spa’s in Overrepen

Zorgen over uw energierekening door de jacuzzi in Overrepen? HotSpring jacuzzi’s zijn de meest energiezuinige op de markt. De HotSpring Highlife lijn maakt gebruik van hoogstaande isolatie. Die bestaat uit een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Zo zal de jacuzzi spa heel wat minder energie verbruiken. Daarnaast kan u ook kiezen voor een isolerende afdekhoes. Daarmee houdt u het water langer verwarmd. Met een HotSpring jacuzzi betaalt u slechts een minimum aan extra kosten. Zo smelten alle zorgen over de energierekening als sneeuw voor de zon. jacuzzi HotSpring koppel

Prijzen van jacuzzi's in Overrepen

In een jacuzzi spa investeert u weloverwogen. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Overrepen inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring jacuzzi’s voor elke prijsklasse. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. De Limelight lijn biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Dit ziet u onder andere aan het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De meeste luxe vindt u bij de Highlife collectie. Vanaf €15.000 krijgt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa aansluit bij uw budget.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Overrepen

De optimale klantenservice van HotSpring gaat heel ver. Vooraf komen we langs in Overrepen om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van opgeleide techniekers denkt actief mee over de juiste richting en plaats van de jacuzzi spa. Na aankoop komt het team de jacuzzi spa bij u thuis installeren. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot koppelt HotSpring de jacuzzi aan een uniek serienummer, voor een gewaarborgde garantie. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler wanneer een onderdeel breekt. Zelfs als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Overrepen is tekenen voor kwalitatief en zonder zorgen genieten. Met designs voor elke gezinssamenstelling en stijl is een HotSpring jacuzzi spa ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een jacuzzi spa? Waar u ook woont, er is te allen tijde een HotSpring-verdeler bij u in de buurt. Kom langs in de winkel. Vind de dichtstbijzijnde op de site.
Jacuzzi-kopen-Overrepen

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Overrepen

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Overrepen

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Overrepen
Jacuzzi-kopen-Overrepen

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Overrepen
Jacuzzi-kopen-Overrepen
Jacuzzi-kopen-Overrepen
Jacuzzi-kopen-Overrepen

Ontvang onze nieuwsbrief