NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Met een HotSpring spa in Outer kom je tot rust

Droomt u ervan om een spa te kopen in Outer? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in jacuzzi spa’s. Want met een jacuzzi van HotSpring kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een gezellige plaats om met vrienden of familie te praten en te relaxen. Slaapt u slecht of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? Ook dan zijn HotSpring spa’s zeker een prima keuze, dankzij de uitvoerige massagemogelijkheden. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Outer. Kom langs bij één van de verdelers.

HotSpring jacuzzi in Outer met laag energieverbruik

Ziet u op tegen uw energiefactuur door de jacuzzi in Outer? Geen zorgen, met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige jacuzzi spa’s. De HotSpring Highlife collectie is voorzien van een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Deze hoogstaande isolatie beperkt het verbruik van de jacuzzi tot een minimum. Als aanvulling hierop kunt u ook kiezen voor een isolerende afdekhoes. Die houdt het water langer verwarmd. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring spa. Over de energiefactuur hoeft u zich zo geen zorgen meer te maken. jacuzzi HotSpring vuur

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in STAD_ID

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo tellen de Highlife jacuzzi’s 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife lijn is veel meer dan zomaar een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi spa in Outer heeft u daarnaast de mogelijkheid tot therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, nek, kuiten, polsen… Aan te raden voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in STAD_ID

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. Om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is, komen we op voorhand bij u langs in de regio van HOOFDGEMEENTE_ID. Onze jaarlijks opgeleide techniekers denken actief mee over de geschikte richting en plaats van de jacuzzi. Na aankoop wordt de jacuzzi spa bij u thuis in Outer door het team. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het onderhoud en het gebruik. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook als de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u.

Onderhoudsvriendelijke spa’s in STAD_ID

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een jacuzzi koopt in Outer? HotSpring neemt die taak op zich. Het werkt als één van de enige merken met een halfautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een inwendige sensor de verontreiniging van het water meet. Aan de hand hiervan verspreidt de spa zelf een reinigingsmiddel en spendeert u amper tijd aan onderhoud. Er kan een onderhoudstechnieker ter plaatse komen als u helemaal geen tijd wil besteden aan het onderhoud. De technieker zorgt voor een volledige controle van de jacuzzi spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zorgeloos geniet van uw spa in Outer. jacuzzi HotSpring koppel

Design volgens uw smaak voor de spa in STAD_ID

Een spa kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want u wil natuurlijk dat uw Outerse jacuzzi past bij de stijl van uw woning. Is uw woonst modern, of eerder landelijk? U kan de jacuzzi spa integraal afstemmen op uw woning en eigen smaak, aangezien er een groot aantal buitenafwerkingen en kleuren mogelijk zijn. Daarnaast heeft HotSpring jacuzzi spa’s in verschillende groottes. Welke gezinsgrootte u ook heeft, u vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi. U kan de spa in Outer bovendien laten inwerken in de tuin, waardoor u een maximaal zwembadgevoel bekomt. U merkt het, een jacuzzi van HotSpring biedt eindeloze mogelijkheden.

Prijs van uw jacuzzi spa in STAD_ID

In een jacuzzi investeert u weloverwogen. Het is belangrijk dat de jacuzzi spa in Outer aangepast is aan uw noden, en dus ook aan uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot collectie is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. Met de Limelight lijn heeft u vanaf €10.000 meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Met de Highlife lijn bent u zeker van de meest luxueuze spa’s. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke jacuzzi mogelijk is naargelang uw budget.

U hoort het: een HotSpring spa kopen in Outer is tekenen voor onbezorgd én kwalitatief genieten. Met designs voor iedere gezinssamenstelling en stijl is een HotSpring spa ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een Outerse jacuzzi? Waar u ook woont, er is te allen tijde een HotSpring verdeler bij u in de buurt. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en bezoek de winkel.
jacuzzi-kopen-outer

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-outer

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-outer

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-outer
jacuzzi-kopen-outer

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-outer
jacuzzi-kopen-outer
jacuzzi-kopen-outer
jacuzzi-kopen-outer

Ontvang onze nieuwsbrief