NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi in Otegem: kom tot rust in een luxueuze HotSpring jacuzzi

Een jacuzzi spa kopen in Otegem? Overweeg dan zeker Hotspring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi’s. Want een HotSpring jacuzzi spa staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een vertrouwde plaats om met vrienden of familie te relaxen en te praten. Slaapt u slecht of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen? Dankzij de talrijke massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een juiste keuze. Ga langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Otegem.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Otegem

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Otegem? HotSpring voorziet daarvoor een gemakkelijk oplossing. Als één van de enige merken heeft HotSpring een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een interne sensor meet de vervuiling van het water. De jacuzzi spa verspreidt op basis daarvan zelf een reinigingsmiddel. Zo vraagt het onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding. Liever in het geheel geen tijd spenderen aan onderhoud? Een onderhoudstechnieker komt dan ter plaatse. De technieker leegt, kuist en vult de kuip en kijkt de jacuzzi spa volledig na, ook het technisch compartiment. Geniet onbezorgd van uw jacuzzi spa in Otegem en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler. jacuzzi HotSpring gezin

Klantgerichte service voor uw jacuzzi spa in Otegem

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. We komen vooraf langs in Otegem om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Onze jaarlijks geschoolde technici denken actief mee over de juiste plek en richting van de jacuzzi. Na aankoop komt het team de jacuzzi bij u thuis installeren. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring werkt tot slot met een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel stukgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs als de garantie verlopen is. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Otegem met Highlife van HotSpring

HotSpring biedt met Highlife een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. Enkele sterke troeven zorgen ervoor dat de lijn zich onderscheidt van de concurrentie. Zo zijn de Highlife jacuzzi’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi uit de Highlife is trouwens niet eenvoudigweg een bubbelbad. Highlife jacuzzi’s in Otegem beschikken over therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de polsen, rug, kuiten, nek… Uiterst geschikt voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde Hot-Spring-verdeler vindt u informatie over de Highlife jacuzzilijn.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi spa’s in Otegem

Ziet u op tegen uw energierekening door de jacuzzi spa in Otegem? Voor de meest energiezuinige jacuzzi’s moet u bij HotSpring zijn. De HotSpring Highlife collectie is voorzien van hoogwaardige isolatie. Daaronder wordt een kwalitatieve schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip verstaan. Zo zal de jacuzzi een pak minder energie verbruiken. U kan ook kiezen voor een isolerende afdekcover. Die kan u gebruiken om het water langer warm te houden. Met een HotSpring jacuzzi bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Zo worden alle zorgen over de energierekening weggenomen. jacuzzi HotSpring koppel terras

Smaakvol design voor uw jacuzzi in Otegem

Een jacuzzi spa kopen is niet iets waar u licht overgaat. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi spa aansluit bij de stijl van uw huis. Heeft u een woning in moderne of eerder landelijke stijl? U kan kiezen uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. Op die manier stemt u de stijl van de jacuzzi af op uw eigen wensen. Heeft u een klein gezin of eerder een groot? HotSpring biedt voor iedere gezinsgrootte jacuzzi spa’s aan. Geniet met HotSpring ook van een maximaal zwembadgevoel. Laat de jacuzzi in Otegem buiten inbouwen in het terras of de tuin. Het kan allemaal met een jacuzzi van HotSpring.

Prijzen van jacuzzi spa's in Otegem

Jacuzzi's zijn waardevolle investeringen. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Otegem aangepast is aan uw behoeften, en dus ook aan uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot collectie is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. Vanaf €10.000 biedt de Limelight collectie u meer comfort. Dit ziet u onder andere aan het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Met de Highlife collectie bent u zeker van de meest luxueuze jacuzzi’s. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi spa aansluit bij uw budget.

U ziet het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Otegem is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling is een jacuzzi spa van HotSpring gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Otegem te beleven? Waar u ook woont, een HotSpring-verdeler is nooit ver weg. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en bezoek de winkel.
Jacuzzi-kopen-Otegem

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Otegem

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Otegem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Otegem
Jacuzzi-kopen-Otegem

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Otegem
Jacuzzi-kopen-Otegem
Jacuzzi-kopen-Otegem
Jacuzzi-kopen-Otegem

Ontvang onze nieuwsbrief