NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een HotSpring jacuzzi in Opdorp en geniet van de rust

Woont u in Opdorp en wil u een jacuzzi kopen? Denk dan zeker aan de nummer 1 in spa’s wereldwijd: HotSpring. Want HotSpring levert met de jacuzzi’s niet alleen kwaliteit af. Het is een gezellige plek om met vrienden of familie te praten en te relaxen. Heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten, of kan u niet goed slapen? Ook dan zijn HotSpring spa’s zeker een goede keuze, dankzij de vele massagemogelijkheden. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Opdorp. Kom langs bij één van de verdelers.

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Opdorp

Over een jacuzzi kopen denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw Opdorpse spa aansluit bij de stijl van uw huis. Is het design van uw huis landelijk, of eerder modern? De vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden zorgen ervoor dat u de jacuzzi spa makkelijk afstemt op uw woning en eigen smaak. Daarnaast verkoopt HotSpring spa’s in verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi spa, wat uw gezinssamenstelling ook is. U creëert bovendien een maximaal zwembadgevoel als u de jacuzzi spa in Opdorp inbouwt in de tuin. U merkt het, alles is mogelijk met een jacuzzi spa van HotSpring. jacuzzi HotSpring vuur

Verregaande service voor uw jacuzzi in Opdorp

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. In een eerste fase komen we bij u langs in de regio van Buggenhout om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van jaarlijks geschoolde techniekers denkt ook actief mee over de juiste richting en plaats van de spa. Na aankoop installeert het team de spa bij u thuis in Opdorp. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gekoppeld aan de spa. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler als er een onderdeel stukgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs wanneer de garantie verlopen is. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u.

Prijs van uw spa in Opdorp

Een spa is een waardevolle investering. Dat de spa in Opdorp afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring jacuzzi’s voor elke prijsklasse. De HotSpot collectie is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. De Limelight collectie biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife lijn bent u zeker van de meest luxueuze jacuzzi’s. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi past binnen uw budget.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Opdorp

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een spa koopt in Opdorp? HotSpring maakt het u makkelijk. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een semiautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een interne sensor de verontreiniging van het water meet. De jacuzzi spa baseert zich daarop om zelf een reinigingsproduct te verspreiden. Zo spendeert u amper tijd aan het onderhoud. Als u helemaal geen tijd wil besteden aan het onderhoud, kan er een onderhoudstechnieker ter plaatse komen. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi in Opdorp. jacuzzi HotSpring sneeuw

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Opdorp

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s hebben zo’n 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in verbruik en onderhoud. Noem trouwens een jacuzzi uit de Highlife lijn niet eenvoudigweg een bubbelbad! Met een Highlife jacuzzi spa in Opdorp geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar wat betreft sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: kleine, grote, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife collectie vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

Laag energieverbruik met uw HotSpring spa in Opdorp

Ongerust over uw energiefactuur door de spa in Opdorp? Geen zorgen, de meest energiezuinige spa’s vindt u bij HotSpring. De jacuzzi’s in de Highlife collectie van HotSpring hebben een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogwaardige isolatie blijft het verbruik van de spa beperkt tot een minimum. Een isolerende afdekhoes is een mooie aanvulling hierop, want die houdt het water langer warm. Met een HotSpring spa bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energierekening.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Opdorp is tekenen voor kwalitatief en zorgeloos genieten. Een spa van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling. Kijkt u ernaar uit om zelf de warme bubbels van een spa in Opdorp te ervaren? Er is altijd een HotSpring verdeler in de buurt, ongeacht waar u woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en bezoek de winkel.
jacuzzi-kopen-opdorp

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-opdorp

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-opdorp

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-opdorp
jacuzzi-kopen-opdorp

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-opdorp
jacuzzi-kopen-opdorp
jacuzzi-kopen-opdorp
jacuzzi-kopen-opdorp

Ontvang onze nieuwsbrief