NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop uw HotSpring jacuzzi in Oostnieuwkerke

Droomt u ervan om een spa te kopen in Oostnieuwkerke? Denk dan zeker aan de nummer 1 in spa’s wereldwijd: HotSpring. Want een spa van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een intieme plek waar u met vrienden of familie ongehinderd kan ontspannen en praten. Slaapt u slecht of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? Ook dan zijn HotSpring jacuzzi’s zeker een juiste keuze, dankzij de uitvoerige massagemogelijkheden. Ga langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Oostnieuwkerke.

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Oostnieuwkerke

Over het kopen van een jacuzzi denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw Oostnieuwkerkse jacuzzi past bij de stijl van uw woning. Modern of landelijk? De jacuzzi stemt u makkelijk af op uw woning en eigen smaak. De vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden helpen u hierbij. De jacuzzi’s van HotSpring zijn daarnaast verkrijgbaar in verschillende groottes. Ongetwijfeld vindt u een passende jacuzzi, welke gezinssamenstelling u ook heeft. U creëert bovendien een maximaal zwembadgevoel als u de spa in Oostnieuwkerke inbouwt in de tuin. U merkt het, alles kan met een HotSpring jacuzzi spa. jacuzzi HotSpring vuur

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle spa’s in Oostnieuwkerke

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwalitatieve lijn jacuzzi spa’s die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s bevatten 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in onderhoud en verbruik. Trouwens, een spa uit de Highlife lijn is niet zomaar een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Oostnieuwkerke schitteren daarnaast door de therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar qua sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Info over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Oostnieuwkerke

Baart uw energiefactuur door de spa in Oostnieuwkerke u zorgen? Geen zorgen, de meest energiezuinig spa’s op de markt zijn die van HotSpring. Er bevindt zich een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking van spa’s uit de Highlife collectie. Door deze hoogwaardige isolatie blijft het verbruik van de jacuzzi spa beperkt tot een minimum. Als aanvulling hierop kunt u ook kiezen voor een isolerende afdekhoes. Die houdt het water langer verwarmd. Met een HotSpring jacuzzi spa hoeft u zich geen zorgen te maken over de energiefactuur, de extra kosten blijven namelijk beperkt.

Kostprijs van uw Oostnieuwkerkse jacuzzi spa

Een spa is ongetwijfeld een waardevolle investering. Het is belangrijk dat de jacuzzi in Oostnieuwkerke inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring jacuzzi’s voor elke prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. Meer comfort krijgt u met de Limelight collectie, met een prijs vanaf €10.000. Dit is merkbaar door onder andere het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De meest luxueuze jacuzzilijn is de Highlife collectie. De meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi aansluit bij uw budget. jacuzzi HotSpring sneeuw

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi’s in Oostnieuwkerke

Bent u verontrust over het onderhoud wanneer u een spa koopt in Oostnieuwkerke? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Het werkt als één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een inwendige sensor de verontreiniging van het water meet. De jacuzzi baseert zich daarop om zelf een reinigingsmiddel te verspreiden. Zo spendeert u amper tijd aan het onderhoud. Als u in het geheel geen tijd wil besteden aan het onderhoud, kan er een onderhoudstechnicus bij u thuis langskomen. De technieker zorgt voor een volledige controle van de spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi spa in Oostnieuwkerke.

Verregaande service voor uw jacuzzi in Oostnieuwkerke

De klantenservice van HotSpring gaat heel ver. In een eerste fase komen we bij u langs in de regio van Staden om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van jaarlijks getrainde techniekers denkt ook actief mee over de geschikte plaats en richting van de jacuzzi spa. Na aankoop installeert het team de jacuzzi spa bij u thuis in Oostnieuwkerke. Daarbij krijgt u ook een uitvoerige uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot koppelt HotSpring de spa aan een uniek serienummer, voor een gewaarborgde garantie. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Ook wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Oostnieuwkerke is tekenen voor zorgeloos én kwalitatief genieten. Met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling is een spa van HotSpring gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een spa in Oostnieuwkerke te ervaren? Een HotSpring verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en bezoek de winkel.
jacuzzi-kopen-oostnieuwkerke

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-oostnieuwkerke

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-oostnieuwkerke

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-oostnieuwkerke
jacuzzi-kopen-oostnieuwkerke

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-oostnieuwkerke
jacuzzi-kopen-oostnieuwkerke
jacuzzi-kopen-oostnieuwkerke
jacuzzi-kopen-oostnieuwkerke

Ontvang onze nieuwsbrief