NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Luxueus genieten met een HotSpring jacuzzi in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek

Een jacuzzi spa kopen in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi’s wereldwijd: HotSpring. Want een jacuzzi van HotSpring staat niet alleen garant voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plek om met familie of vrienden te praten en te relaxen. Heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten, of slaapt u slecht? Dankzij de uitvoerige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een gepaste keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek. Kom langs bij één van de verdelers.

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek

HotSpring biedt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. Highlife onderscheidt zich van de concurrentie met enkele sterke troeven. De Highlife jacuzzi spa’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi uit de Highlife collectie is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek schitteren door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar wat betreft sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de polsen, rug, kuiten, nek… Aan te raden voor sporters of wie last heeft van stress. Info over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer. jacuzzi HotSpring hout

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek

Wanneer u een jacuzzi spa koopt, denkt u daar goed over na. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi spa overeenkomt met de stijl van uw woonst. Modern of landelijk? Laat u verrassen door het grote aantal kleurenstalen en buitenafwerkingen. Zo kan u de stijl van de jacuzzi afstemmen op uw eigen wensen. Heeft u een groot gezin of eerder een klein? HotSpring heeft jacuzzi’s voor iedere gezinsgrootte. Genieten van een maximaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek buiten inwerken in de tuin of het terras. Met een jacuzzi spa van HotSpring kan het allemaal.

HotSpring jacuzzi in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek met laag energieverbruik

Baart uw energierekening door de jacuzzi in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek u zorgen? De meest energiezuinig jacuzzi’s op de markt zijn die van HotSpring. De Highlife lijn van HotSpring maakt gebruik van hoogstaande isolatie. Daarmee wordt een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking bedoeld. Op die manier verbruikt de jacuzzi spa een pak minder energie. Een isolerende afdekhoes behoort ook tot de mogelijkheden. Die houdt het water langer warm. Met een HotSpring jacuzzi spa blijven extra energiekosten beperkt. Over de energierekening maakt u zich zo geen zorgen meer.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek

Bent u verontrust over het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Het is één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een interne sensor stelt de verontreiniging van het water vast. De jacuzzi spa verspreidt aan de hand hiervan zelf een reinigingsproduct. Zo spendeert u slechts minimale tijd aan onderhoud. Liever helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan kan u rekenen op een onderhoudstechnieker. De technieker verzorgt het hele onderhoud van de jacuzzi, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler. jacuzzi HotSpring koppel terras

Kostprijs van uw jacuzzi spa

In een jacuzzi investeert u weloverwogen. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek overeenkomt met uw verwachtingen, ook wat betreft uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot collectie is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. Vanaf €10.000 biedt de Limelight lijn u meer comfort. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife lijn bent u zeker van de meest luxueuze jacuzzi spa’s. Vanaf €15.000 krijgt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande isolatie en afwerkingen. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi mogelijk is naargelang uw budget.

Verregaande service voor uw jacuzzi in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. Om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is, komen we op voorhand langs in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek. Een team van getrainde techniekers denkt actief mee over de gepaste plaats en richting van de jacuzzi. Het team installeert de jacuzzi na aankoop bij u thuis. Daarbij krijgt u ook een uitvoerige uitleg over het onderhoud en het gebruik. HotSpring werkt tot slot met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook wanneer de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek is tekenen voor zonder zorgen én kwalitatief genieten. Met designs voor elke gezinsgrootte en stijl is een jacuzzi spa van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Popelt u om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek te ervaren? Een HotSpring-verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Op de site vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek
Jacuzzi-kopen-Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek
Jacuzzi-kopen-Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek
Jacuzzi-kopen-Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek
Jacuzzi-kopen-Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek

Ontvang onze nieuwsbrief