NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een HotSpring jacuzzi in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek en geniet van de rust

Denkt u eraan om een spa te kopen in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in spa’s: HotSpring. Want een jacuzzi spa van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een intieme plaats om met vrienden of familie te ontspannen en te praten. Slaapt u slecht of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een goede keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring spa in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek en ga langs bij één van de verdelers.

HotSpring jacuzzi spa in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek met laag energieverbruik

Ongerust over uw energiefactuur door de jacuzzi in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek? Geen zorgen, met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige spa’s. De Highlife lijn van HotSpring is voorzien van een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogwaardige isolatie zal de jacuzzi spa beduidend minder energie verbruiken. Als aanvulling hierop kunt u ook kiezen voor een isolerende afdekhoes. Die houdt het water langer verwarmd. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring jacuzzi spa. Over de energierekening hoeft u zich zo geen zorgen meer te maken. jacuzzi HotSpring gezin

Onderhoudsvriendelijke spa’s in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een jacuzzi spa koopt in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek? HotSpring maakt het u makkelijk. Als één van de enige merken komt HotSpring met een semiautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een inwendige sensor de verontreiniging van het water meet. De jacuzzi verspreidt aan de hand daarvan zelf een reinigingsproduct, zodat u amper tijd moet besteden aan het onderhoud. Wilt u helemaal geen tijd besteden aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnieker ter plaatse komen. De technieker leegt, kuist en vult de kuip en controleert de spa volledig, ook het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zorgeloos geniet van uw jacuzzi spa in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek.

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek met Highlife van HotSpring

HotSpring biedt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo bevatten de Highlife jacuzzi’s 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife collectie is veel meer dan zomaar een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek zijn voorzien van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: kleine, grote, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Uiterst geschikt voor sporters of wie last heeft van stress. Info over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

Prijs van uw jacuzzi spa in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek

Een jacuzzi spa is een waardevolle investering. Dat de jacuzzi spa in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring heeft drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijsklassen. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. Vanaf €10.000 biedt de Limelight collectie u meer comfort. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife collectie bent u zeker van de meest luxueuze jacuzzi’s. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget. jacuzzi HotSpring sneeuw

Design volgens uw smaak voor de spa in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek

U denkt er goed over na wanneer u een jacuzzi koopt. Want natuurlijk wil u dat uw Onze-Lieve-Vrouw-Lombeekse spa past bij de stijl van uw woonst. Landelijk of modern? U stemt de jacuzzi spa makkelijk af op uw woning en eigen smaak dankzij de vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden. De jacuzzi’s van HotSpring hebben daarnaast verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi spa, wat uw gezinssamenstelling ook is. Om een maximaal zwembadgevoel te bekomen, is het bovendien mogelijk om de spa in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek te laten inbouwen in de tuin. U merkt het, met een HotSpring spa kan werkelijk alles.

Verregaande service voor uw jacuzzi in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. In een eerste fase komen we bij u langs in de regio van Roosdaal om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van jaarlijks geschoolde techniekers denkt ook actief mee over de geschikte richting en plaats van de spa. Het team installeert de jacuzzi spa bij u thuis in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek na aankoop. Daarbij krijgt u ook een uitgebreide uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot koppelt HotSpring de jacuzzi spa aan een uniek serienummer, voor een gewaarborgde garantie. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler wanneer een onderdeel breekt. Ook als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar.

U hoort het: een spa van HotSpring kopen in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek is tekenen voor kwalitatief en onbezorgd genieten. Een jacuzzi spa van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor elke stijl en gezinsgrootte. Verlangt u naar de warme bubbels van een jacuzzi in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek? Een HotSpring verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de site.
jacuzzi-kopen-onze-lieve-vrouw-lombeek

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-onze-lieve-vrouw-lombeek

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-onze-lieve-vrouw-lombeek

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-onze-lieve-vrouw-lombeek
jacuzzi-kopen-onze-lieve-vrouw-lombeek

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-onze-lieve-vrouw-lombeek
jacuzzi-kopen-onze-lieve-vrouw-lombeek
jacuzzi-kopen-onze-lieve-vrouw-lombeek
jacuzzi-kopen-onze-lieve-vrouw-lombeek

Ontvang onze nieuwsbrief