NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi in Okegem: kom tot rust in een luxueuze HotSpring jacuzzi

Wil u een jacuzzi spa kopen in Okegem? Overweeg dan zeker de nummer 1 in jacuzzi’s wereldwijd: HotSpring. Want met een jacuzzi spa van HotSpring kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een intieme plek waar u met vrienden of familie ongehinderd kan ontspannen en praten. Slaapt u slecht of heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten? Door de talrijke massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een goede keuze. Ga langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Okegem.

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Okegem

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve lijn jacuzzi’s. Door enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife collectie is niet eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Okegem blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua intensiteit. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler. jacuzzi HotSpring vuur

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Okegem

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. We komen vooraf langs in Okegem om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Onze jaarlijks opgeleide techniekers denken actief mee over de juiste richting en plek van de jacuzzi. De jacuzzi wordt na aankoop bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel stukgaat. Zelfs als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi spa’s in Okegem

Bezorgd over uw energierekening door de jacuzzi in Okegem? HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige jacuzzi spa’s op de markt. De Highlife lijn van HotSpring maakt gebruik van hoogwaardige isolatie. Daaronder wordt een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking verstaan. Zo zal de jacuzzi spa heel wat minder energie verbruiken. Een isolerende afdekcover behoort ook tot de mogelijkheden. Daarmee houdt u het water langer warm. De extra energiekosten blijven met een HotSpring jacuzzi beperkt. Zo worden alle zorgen over de energiefactuur weggenomen.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Okegem

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Okegem? HotSpring biedt hiervoor een gemakkelijke oplossing. Het heeft als één van de enige merken een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een interne sensor registreert de vervuiling van het water. De jacuzzi spa verspreidt aan de hand daarvan zelf een reinigingsmiddel. Zo hoeft u slechts een minimale tijd aan onderhoud te besteden. Laat u het onderhoud liever over aan iemand anders? Dan komt een onderhoudstechnicus tot bij u. De technieker neemt het hele onderhoud van de jacuzzi voor zijn rekening, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Okegem en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler. jacuzzi HotSpring koppel

Kostprijs van uw jacuzzi

Bij HotSpring weten we dat een jacuzzi spa een waardevolle investering is. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi in Okegem inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring jacuzzi’s voor elke prijsklasse. De HotSpot collectie is de instaplijn en start vanaf €5000. Vanaf €10.000 geeft de Limelight collectie u meer comfort. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Voor maximale luxe kiest u de Highlife lijn. De meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi past binnen uw budget.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Okegem

U denkt er goed over na wanneer u een jacuzzi koopt. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi spa aansluit bij de stijl van uw woonst. Is het design van uw woonst modern, of eerder landelijk? Kies uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleuropties. Zo stemt u de stijl van de jacuzzi af op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij klein of eerder groot? Voor elke gezinssamenstelling heeft HotSpring de geschikte jacuzzi. Graag een optimaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi in Okegem buiten in het terras of in de tuin inwerken. Met een jacuzzi van HotSpring is het allemaal mogelijk.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Okegem is tekenen voor kwalitatief en onbezorgd genieten. Met designs voor iedere stijl en gezinsgrootte is een jacuzzi spa van HotSpring gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Popelt u om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Okegem te voelen? Waar u ook woont, er is te allen tijde een HotSpring-verdeler in de buurt. Kom langs in de winkel. Vind de dichtstbijzijnde op de site.
Jacuzzi-kopen-Okegem

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Okegem

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Okegem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Okegem
Jacuzzi-kopen-Okegem

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Okegem
Jacuzzi-kopen-Okegem
Jacuzzi-kopen-Okegem
Jacuzzi-kopen-Okegem

Ontvang onze nieuwsbrief