NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi kopen in Oekene? Met HotSpring kom je tot rust

Droomt u ervan om een spa te kopen in Oekene? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in jacuzzi’s: HotSpring. Want HotSpring levert met de jacuzzi spa’s niet alleen kwaliteit af. Het is een intieme plek waar u met familie of vrienden rustig kan relaxen en praten. Slaapt u slecht of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? Dankzij de gedetailleerde massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een goede keuze. Ga langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de zalig warme bubbels van een HotSpring spa in Oekene.

Prijs van uw jacuzzi in Oekene

In een jacuzzi investeert u weloverwogen. Het is belangrijk dat de jacuzzi spa in Oekene afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot lijn is de instaplijn en start vanaf €5000. Met de Limelight collectie heeft u vanaf €10.000 meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. De meest luxueuze jacuzzilijn is de Highlife collectie. Vanaf €15.000 krijgt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande isolatie en afwerkingen. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke jacuzzi aansluit bij uw budget. jacuzzi HotSpring vuur

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi in Oekene

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. Op voorhand komen we bij u langs in de regio van Roeselare om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van jaarlijks geschoolde technici denkt ook actief mee over de geschikte richting en plaats van de jacuzzi spa. Het team plaatst de spa na aankoop bij u thuis in Oekene. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het onderhoud en het gebruik. HotSpring werkt tot slot met een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler wanneer een onderdeel breekt. Ook als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u.

HotSpring jacuzzi in Oekene met laag energieverbruik

Zorgen over uw energierekening door de jacuzzi in Oekene? Geen zorgen, met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige jacuzzi’s. Tussen de kuip en de buitenafwerking van spa’s uit de Highlife collectie bevindt zich een kwalitatieve schuimlaag. Deze hoogstaande isolatie beperkt het verbruik van de jacuzzi tot een minimum. Om het water langer warm te houden, kunt u als aanvulling hierop kiezen voor een isolerende afdekhoes. Met een HotSpring jacuzzi blijven de extra kosten minimaal, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over uw energiefactuur.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Oekene

Krijgt u het al benauwd wanneer u denkt aan het onderhoud van de spa in Oekene? HotSpring voorziet daarvoor een gemakkelijke oplossing. Het heeft als één van de enige merken een halfautomatisch onderhoudsprogramma met een interne sensor die de verontreiniging van het water meet. Aan de hand daarvan verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsproduct en spendeert u amper tijd aan onderhoud. Als u helemaal geen tijd wil besteden aan het onderhoud, kan er een onderhoudstechnicus ter plaatse komen. De technieker leegt, kuist en vult de kuip en kijkt de jacuzzi spa integraal na, ook het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zonder zorgen van uw spa in Oekene. jacuzzi HotSpring koppel terras

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle spa’s in Oekene

Met Highlife biedt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s bevatten 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u energie, kosten en tijd in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is trouwens veel meer dan zomaar een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Oekene blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, nek, kuiten, polsen… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife collectie vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Oekene

U denkt er goed over na wanneer u een spa koopt. Want natuurlijk wil u dat uw Oekense jacuzzi spa past bij de stijl van uw huis. Heeft u een woning in moderne of eerder landelijke stijl? U stemt de jacuzzi spa integraal af op uw woning en eigen smaak dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. HotSpring heeft daarnaast jacuzzi spa’s in verschillende groottes. Of u nu een groot of een klein gezin heeft, u vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi. U creëert bovendien een maximaal zwembadgevoel als u de spa in Oekene inbouwt in de tuin. U merkt het, een jacuzzi van HotSpring biedt eindeloze mogelijkheden.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Oekene is tekenen voor zorgeloos én kwalitatief genieten. Met designs voor iedere gezinsgrootte en stijl is een jacuzzi spa van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een spa in Oekene te voelen? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring verdeler bij u in de buurt. Zoek de dichtstbijzijnde op de site en ga langs in de winkel.
jacuzzi-kopen-oekene

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-oekene

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-oekene

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-oekene
jacuzzi-kopen-oekene

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-oekene
jacuzzi-kopen-oekene
jacuzzi-kopen-oekene
jacuzzi-kopen-oekene

Ontvang onze nieuwsbrief