NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een HotSpring jacuzzi in Nokere en geniet van de rust

Denkt u eraan om een jacuzzi te kopen in Nokere? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi spa’s wereldwijd: HotSpring. Want een jacuzzi spa van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een gezellige plek waar u met vrienden of familie ongestoord kan ontspannen en praten. Slaapt u slecht of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn? Door de uitvoerige massagemogelijkheden zijn HotSpring spa’s ook dan zeker een gepaste keuze. Kom langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring spa in Nokere.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Nokere

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Nokere? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Het werkt als één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een inwendige sensor de verontreiniging van het water meet. De spa baseert zich daarop om zelf een reinigingsproduct te verspreiden. Zo spendeert u amper tijd aan het onderhoud. Wilt u helemaal geen tijd besteden aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnieker bij u thuis langskomen. De technieker neemt het hele onderhoud van de jacuzzi spa voor zijn rekening, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en geniet onbezorgd van uw jacuzzi spa in Nokere. jacuzzi HotSpring hout

Kostprijs van uw Nokerse spa

Een spa is een weloverwogen aankoop. Dat de jacuzzi in Nokere afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. Meer comfort krijgt u met de Limelight collectie, met een prijs vanaf €10.000. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. De meeste luxe vindt u bij de Highlife lijn. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande isolatie en afwerkingen. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke jacuzzi aansluit bij uw budget.

HotSpring spa in Nokere met laag energieverbruik

Baart uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Nokere u zorgen? Geen zorgen, de meest energiezuinige jacuzzi spa’s vindt u bij HotSpring. De jacuzzi spa’s in de Highlife collectie van HotSpring zijn uitgerust met een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogstaande isolatie verbruikt de jacuzzi heel wat minder energie. Een isolerende afdekcover is een mooie aanvulling hierop, want die houdt het water langer verwarmd. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw energiefactuur, want met een HotSpring spa blijven de extra kosten beperkt.

Verregaande service voor uw jacuzzi in Nokere

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. Vooraf komen we bij u langs in de regio van Kruisem om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. De jaarlijks geschoolde techniekers denken ook mee over de geschikte plaats en richting van de jacuzzi. Het team komt de spa bij u thuis in Nokere installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot koppelt HotSpring de jacuzzi aan een uniek serienummer, voor een gewaarborgde garantie. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook als de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier. jacuzzi HotSpring koppel

Smaakvol design voor uw spa in Nokere

Het kopen van een jacuzzi is iets waar u goed over nadenkt. Want u wil natuurlijk dat uw Nokerse spa past bij de stijl van uw huis. Is het design van uw woning landelijk, of eerder modern? U stemt de spa integraal af op uw woning en eigen smaak dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. Daarnaast hebben de spa’s van HotSpring verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi, wat uw gezinssamenstelling ook is. U creëert bovendien een maximaal zwembadgevoel als u de jacuzzi in Nokere inbouwt in de tuin. U merkt het, een jacuzzi spa van HotSpring biedt eindeloze mogelijkheden.

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Nokere met Highlife van HotSpring

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwaliteitsvolle collectie jacuzzi’s die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, kosten en tijd in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife collectie is veel meer dan eenvoudigweg een bubbelbad. Highlife jacuzzi spa’s in Nokere beschikken ook over therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De intensiteit kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Aan te raden voor sporters of wie last heeft van stress. Info over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Nokere is tekenen voor kwalitatief en onbezorgd genieten. Met designs voor iedere gezinssamenstelling en stijl is een spa van HotSpring gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Verlangt u naar de warme bubbels van een spa in Nokere? Waar u ook woont, er is te allen tijde een HotSpring verdeler bij u in de buurt. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en bezoek de winkel.
jacuzzi-kopen-nokere

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-nokere

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-nokere

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-nokere
jacuzzi-kopen-nokere

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-nokere
jacuzzi-kopen-nokere
jacuzzi-kopen-nokere
jacuzzi-kopen-nokere

Ontvang onze nieuwsbrief