NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi kopen in Nokere: kies voor kwaliteit met HotSpring

Van plan om een jacuzzi te kopen in Nokere? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in jacuzzi’s. Want met een HotSpring-jacuzzi kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een intieme plaats om met familie of vrienden te praten en te ontspannen. Heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten, of kan u niet goed slapen? Door de talrijke massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een juiste keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Nokere. Ga langs bij één van de verdelers.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi in Nokere

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. We komen vooraf langs in Nokere om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van jaarlijks opgeleide techniekers denkt ook actief mee over de juiste richting en plaats van de jacuzzi spa. Het team plaatst de jacuzzi spa bij u thuis na aankoop. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gekoppeld aan de jacuzzi. Als er een onderdeel kapotgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook als de garantie verlopen is. HotSpring helpt u met plezier, zowel voor, tijdens als na de aankoop. jacuzzi HotSpring vuur

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi’s in Nokere

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Nokere? HotSpring neemt die taak op zich. Het is één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een sensor in de jacuzzi spa meet de vervuiling van het water. De jacuzzi spa baseert zich daarop om zelf een reinigingsmiddel te verspreiden. Zo besteedt u slechts een minimale tijd aan onderhoud. Laat u het onderhoud liever over aan iemand anders? Dan komt een onderhoudstechnieker ter plaatse. De technieker verzorgt het hele onderhoud van de jacuzzi, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Nokere.

HotSpring jacuzzi in Nokere met laag energieverbruik

Maakt u zich zorgen over uw energierekening door de jacuzzi spa in Nokere? HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige jacuzzi spa’s op de markt. De Highlife collectie van HotSpring maakt gebruik van hoogwaardige isolatie. Dat omvat een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Zo zal de jacuzzi spa een pak minder energie verbruiken. Een isolerende afdekcover behoort ook tot de mogelijkheden. Die is nuttig, want die houdt het water langer verwarmd. Met een HotSpring jacuzzi bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Over de energierekening hoeft u zich zo geen zorgen meer te maken.

Prijs van uw jacuzzi in Nokere

Jacuzzi's zijn waardevolle investeringen. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Nokere inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot collectie is de instaplijn en start vanaf €5000. De Limelight lijn start vanaf €10.000 en geeft u meer comfort. Dit ziet u onder andere aan de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. De meeste luxe vindt u bij de Highlife lijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande isolatie en afwerkingen, alsook de meeste massagemogelijkheden. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi aansluit bij uw budget. jacuzzi HotSpring koppel terras

Design op maat voor uw jacuzzi in Nokere

Over een jacuzzi spa kopen denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi past bij de stijl van uw huis. Is het design van uw woning landelijk, of eerder modern? U heeft keuze uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurenstalen. Op die manier kan u de stijl van de jacuzzi afstemmen op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij klein of eerder groot? HotSpring biedt voor elke gezinsgrootte jacuzzi spa’s aan. Geniet met HotSpring ook van een maximaal zwembadgevoel. Laat de jacuzzi in Nokere buiten inbouwen in het terras of de tuin. Het kan allemaal met een jacuzzi spa van HotSpring.

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Nokere

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwaliteitsvolle lijn jacuzzi’s. Om zich te onderscheiden van de concurrentie heeft de lijn enkele troeven. Zo tellen de Highlife jacuzzi spa’s 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi uit de Highlife collectie is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Highlife jacuzzi spa’s in Nokere beschikken over therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Aan te raden voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde Hot-Spring-verdeler vindt u informatie over de Highlife jacuzzilijn.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Nokere is tekenen voor kwalitatief en onbezorgd genieten. Een HotSpring jacuzzi spa is met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Nokere te beleven? Er is altijd een HotSpring-verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Op de site vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Nokere

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Nokere

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Nokere

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Nokere
Jacuzzi-kopen-Nokere

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Nokere
Jacuzzi-kopen-Nokere
Jacuzzi-kopen-Nokere
Jacuzzi-kopen-Nokere

Ontvang onze nieuwsbrief