NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi kopen in Nieuwerkerken? Met HotSpring kom je tot rust

Wil u een jacuzzi spa kopen in Nieuwerkerken? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in jacuzzi spa’s: HotSpring. Want met een HotSpring-jacuzzi kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een gezellige plek waar u met vrienden of familie ongestoord kan praten en relaxen. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn, of kan u niet goed slapen? Dankzij de uitvoerige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een juiste keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Nieuwerkerken. Ga langs bij één van de verdelers.

Prijs van uw jacuzzi spa in Nieuwerkerken

Bij HotSpring weten we dat een spa een waardevolle investering is. Het is belangrijk dat de spa in Nieuwerkerken afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot collectie is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. Meer comfort krijgt u met de Limelight collectie, met een prijs vanaf €10.000. Dit ziet u onder andere aan de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife collectie bent u zeker van de meest luxueuze spa’s. De meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi past binnen uw budget. jacuzzi HotSpring vuur

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring spa’s in Nieuwerkerken

Ziet u op tegen uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Nieuwerkerken? Geen zorgen, HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige jacuzzi spa’s op de markt. De HotSpring Highlife collectie is voorzien van een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogwaardige isolatie verbruikt de spa heel wat minder energie. Om het water langer verwarmd te houden, kunt u bijkomend ook kiezen voor een isolerende afdekcover. De extra kosten blijven met een HotSpring jacuzzi spa minimaal, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de energiefactuur.

Verregaande service voor uw spa in Nieuwerkerken

De optimale klantenservice van HotSpring gaat heel ver. We komen op voorhand bij u langs in de regio van Aalst om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Onze jaarlijks opgeleide technici denken actief mee over de juiste richting en plaats van de jacuzzi. Na aankoop wordt de jacuzzi spa bij u thuis in Nieuwerkerken door het team. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gelinkt aan de jacuzzi spa. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs als de garantie verlopen is. HotSpring helpt u met plezier, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle spa’s in Nieuwerkerken

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle collectie jacuzzi’s die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s zijn uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife collectie is zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Nieuwerkerken blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar wat betreft sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, nek, kuiten, polsen… Uiterst geschikt voor wie last heeft van stress, of sporters. Informatie over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler. jacuzzi HotSpring koppel terras

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring spa’s in Nieuwerkerken

Krijgt u het al benauwd wanneer u denkt aan het onderhoud van de spa in Nieuwerkerken? HotSpring maakt het u makkelijk. Als één van de enige merken heeft HotSpring een halfautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een inwendige sensor de verontreiniging van het water meet. De spa baseert zich daarop om zelf een reinigingsmiddel te verspreiden. Zo spendeert u amper tijd aan het onderhoud. Er kan een onderhoudstechnieker ter plaatse komen als u in het geheel geen tijd wil besteden aan het onderhoud. De technieker kuist de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi spa in Nieuwerkerken.

Design op maat voor uw jacuzzi in Nieuwerkerken

Het kopen van een jacuzzi is iets waar u goed over nadenkt. Want u wil natuurlijk dat uw Nieuwerkerkse spa past bij de stijl van uw woning. Is uw woning landelijk, of eerder modern? U kan de spa volledig afstemmen op uw woning en eigen smaak, aangezien er een groot aantal buitenafwerkingen en kleuren mogelijk zijn. Daarnaast hebben de jacuzzi’s van HotSpring verschillende groottes. Ongetwijfeld vindt u een passende jacuzzi spa, welke gezinssamenstelling u ook heeft. Om een maximaal zwembadgevoel te bekomen, is het bovendien mogelijk om de spa in Nieuwerkerken te laten inbouwen in de tuin. U merkt het, met een jacuzzi spa van HotSpring is alles mogelijk.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Nieuwerkerken is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling is een jacuzzi spa van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Verlangt u naar de warme bubbels van een jacuzzi in Nieuwerkerken? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring verdeler bij u in de buurt. Ga langs in de winkel. Zoek de dichtstbijzijnde op de website.
jacuzzi-kopen-nieuwerkerken

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-nieuwerkerken

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-nieuwerkerken

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-nieuwerkerken
jacuzzi-kopen-nieuwerkerken

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-nieuwerkerken
jacuzzi-kopen-nieuwerkerken
jacuzzi-kopen-nieuwerkerken
jacuzzi-kopen-nieuwerkerken

Ontvang onze nieuwsbrief