NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

HotSpring jacuzzi kopen in Nieuwerkerken: kwaliteitsvol genieten

Droomt u ervan om een jacuzzi spa te kopen in Nieuwerkerken? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in jacuzzi’s. Want een HotSpring jacuzzi staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een gezellige plek om met familie of vrienden te relaxen en te praten. Slaapt u slecht of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? HotSpring jacuzzi’s zijn ook dan zeker een goede keuze, dankzij de vele massagemogelijkheden. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Nieuwerkerken. Ga langs bij één van de verdelers.

Kostprijs van uw Nieuwerkerkse jacuzzi

Bij HotSpring weten we dat een jacuzzi spa een waardevolle investering is. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi in Nieuwerkerken afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. Vanaf €10.000 biedt de Limelight lijn u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Bij de Highlife lijn vindt u de meeste luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogwaardige isolatie en afwerkingen, alsook de meeste massagemogelijkheden. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi spa mogelijk is naargelang uw budget. jacuzzi HotSpring hout

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi’s in Nieuwerkerken

Ziet u op tegen uw energierekening door de jacuzzi in Nieuwerkerken? De meest energiezuinig jacuzzi spa’s op de markt zijn die van HotSpring. De HotSpring Highlife collectie is voorzien van hoogwaardige isolatie. Dat omvat een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Op die manier zal de jacuzzi spa beduidend minder energie verbruiken. Daarnaast kan u ook kiezen voor een isolerende afdekcover. Daarmee houdt u het water langer verwarmd. Met een HotSpring jacuzzi blijven de extra kosten minimaal. Over de energiefactuur maakt u zich zo geen zorgen meer.

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Nieuwerkerken

Wanneer u een jacuzzi spa koopt, denkt u daar goed over na. Want natuurlijk wil u dat uw Nieuwerkerkse jacuzzi past bij de stijl van uw woonst. Landelijk of modern? Kies uit een groot aantal kleuropties en buitenafwerkingen. U kan de stijl van de jacuzzi spa op die manier afstemmen op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij groot of eerder klein? HotSpring heeft jacuzzi spa’s voor iedere gezinsgrootte. Ga met HotSpring voor een maximaal zwembadgevoel. Het is mogelijk de jacuzzi spa in Nieuwerkerken buiten te laten inwerken in de tuin of in het terras. Met HotSpring jacuzzi’s kan het allemaal.

Verregaande service voor uw jacuzzi spa in Nieuwerkerken

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. We komen op voorhand langs in Nieuwerkerken om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. De jaarlijks opgeleide techniekers denken ook mee over de juiste plek en richting van de jacuzzi. Na aankoop plaatst het team de jacuzzi spa bij u thuis. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring werkt tot slot met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Ook wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar. jacuzzi HotSpring koppel

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi’s in Nieuwerkerken

Bent u verontrust over het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Nieuwerkerken? HotSpring neemt die taak op zich. Het komt als één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een sensor in de jacuzzi meet de watervervuiling. Hierop baseert de jacuzzi spa zich om zelf een reinigingsmiddel te verspreiden. Zo neemt onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding in. Helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnicus ter plaatse. De technieker neemt het hele onderhoud van de jacuzzi spa voor zijn rekening, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Geniet onbezorgd van uw jacuzzi in Nieuwerkerken en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Nieuwerkerken met Highlife van HotSpring

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. De lijn heeft enkele troeven die zich onderscheiden van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s zijn uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi spa uit de Highlife is trouwens niet zomaar een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Nieuwerkerken blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De intensiteit kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Perfect voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Nieuwerkerken is tekenen voor kwalitatief en onbezorgd genieten. Een jacuzzi spa van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling. Verlangt u naar de warme bubbels van een jacuzzi in Nieuwerkerken? Waar u ook woont, een HotSpring-verdeler is nooit ver weg. Op de website vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Nieuwerkerken

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Nieuwerkerken

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Nieuwerkerken

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Nieuwerkerken
Jacuzzi-kopen-Nieuwerkerken

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Nieuwerkerken
Jacuzzi-kopen-Nieuwerkerken
Jacuzzi-kopen-Nieuwerkerken
Jacuzzi-kopen-Nieuwerkerken

Ontvang onze nieuwsbrief