NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop uw HotSpring jacuzzi in Niel

Graag een spa kopen in Niel? Denk dan zeker aan HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa's. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een intieme plek om met familie of vrienden te praten en te relaxen. Slaapt u slecht of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen? Door de nauwgezette massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een goede keuze. Kom langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Niel.

Kostprijs van uw Nielse jacuzzi

In een spa investeert u weloverwogen. Het is belangrijk dat de spa in Niel inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn en start vanaf €5000. Vanaf €10.000 biedt de Limelight collectie u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife collectie kiest u voor maximale luxe. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke jacuzzi past binnen uw budget. jacuzzi HotSpring gezin

Kwaliteitsvolle spa’s in Niel met Highlife van HotSpring

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwaliteitsvolle lijn spa’s die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo bevatten de Highlife jacuzzi’s 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi uit de Highlife lijn is trouwens veel meer dan zomaar een bubbelbad. Met een Highlife spa in Niel heeft u daarnaast de mogelijkheid tot therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De intensiteit kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de polsen, rug, kuiten, nek… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler vindt u informatie over de Highlife lijn.

Smaakvol design voor uw jacuzzi spa in Niel

Wanneer u een jacuzzi spa koopt, denkt u daar goed over na. Want natuurlijk wil u dat uw Nielse jacuzzi spa past bij de stijl van uw woonst. Heeft u een woning in moderne of eerder landelijke stijl? Dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden kan u de jacuzzi volledig aanpassen aan uw woning en eigen smaak. HotSpring heeft daarnaast spa’s in verschillende groottes. Wat uw gezinsgrootte ook is, u vindt ongetwijfeld een passende spa. U kan de jacuzzi spa in Niel bovendien laten inbouwen in de tuin, waardoor u een maximaal zwembadgevoel bekomt. U merkt het, met een HotSpring jacuzzi spa kan werkelijk alles.

HotSpring jacuzzi spa in Niel met laag energieverbruik

Bezorgd over uw energierekening door de jacuzzi spa in Niel? Geen zorgen, de meest energiezuinige jacuzzi’s vindt u bij HotSpring. De HotSpring Highlife collectie is uitgerust met een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogwaardige isolatie blijft het verbruik van de jacuzzi beperkt tot een minimum. U kan aanvullend kiezen voor een isolerende afdekhoes. Die houdt het water langer verwarmd. Met een HotSpring jacuzzi spa blijven de extra kosten minimaal, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over uw energiefactuur. jacuzzi HotSpring koppel terras

Klantgerichte service voor uw jacuzzi spa in Niel

De klantenservice van HotSpring gaat heel ver. Om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is, komen we op voorhand bij u langs in de regio van Niel. Een team van jaarlijks opgeleide techniekers denkt ook actief mee over de juiste richting en plek van de spa. Na aankoop komt het team de jacuzzi bij u thuis in Niel installeren. Daarbij krijgt u ook een nauwgezette uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot werkt HotSpring met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler als er een onderdeel stukgaat. Zelfs als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring is er voor u, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring spa’s in Niel

Bent u verontrust over het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Niel? HotSpring maakt het u gemakkelijk. Het werkt als één van de enige merken met een halfautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een interne sensor de vervuiling van het water meet. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de spa zelf een reinigingsproduct en moet u amper tijd spenderen aan het onderhoud. Als u helemaal geen tijd wil besteden aan het onderhoud, kan er een onderhoudstechnieker ter plaatse komen. De technieker poetst de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi spa in Niel.

U hoort het: een spa van HotSpring kopen in Niel is tekenen voor kwalitatief en zorgeloos genieten. Met designs voor elke stijl en gezinsgrootte is een HotSpring jacuzzi spa ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Kijkt u ernaar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Niel te beleven? Waar u ook woont, er is te allen tijde een HotSpring verdeler in de buurt. Zoek de dichtstbijzijnde op de site en bezoek de winkel.
jacuzzi-kopen-niel

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-niel

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-niel

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-niel
jacuzzi-kopen-niel

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-niel
jacuzzi-kopen-niel
jacuzzi-kopen-niel
jacuzzi-kopen-niel

Ontvang onze nieuwsbrief