NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Luxueus genieten met een HotSpring jacuzzi in Neeroeteren

Van plan om een jacuzzi te kopen in Neeroeteren? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in jacuzzi’s. Want een jacuzzi van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een intieme plek waar u met vrienden of familie rustig kan praten en relaxen. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen, of slaapt u slecht? Dankzij de uitvoerige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een goede keuze. Ga langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Neeroeteren.

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Neeroeteren met Highlife van HotSpring

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwaliteitsvolle collectie jacuzzi spa’s. Enkele sterke troeven zorgen ervoor dat de lijn zich onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s zijn uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in onderhoud en verbruik. Noem trouwens een jacuzzi uit de Highlife lijn niet zomaar een bubbelbad! Met een Highlife jacuzzi in Neeroeteren geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Informatie over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler. jacuzzi HotSpring vuur

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Neeroeteren

Een jacuzzi kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want uiteraard wil u dat uw jacuzzi past bij de stijl van uw huis. Heeft u een woning in moderne of eerder landelijke stijl? Laat u verrassen door het grote aantal kleuropties en buitenafwerkingen. Op die manier stemt u de stijl van de jacuzzi spa af op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een groot aantal personen, of eerder een klein? Geen nood. HotSpring heeft voor elke gezinsgrootte jacuzzi’s. Ga met HotSpring voor een maximaal zwembadgevoel. Laat de jacuzzi in Neeroeteren buiten inbouwen in het terras of de tuin. Het is allemaal mogelijk met een jacuzzi spa van HotSpring.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Neeroeteren

Bent u verontrust over het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Neeroeteren? HotSpring voorziet een makkelijke oplossing. Het komt als één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een interne sensor meet de watervervuiling. De jacuzzi spa verspreidt op basis daarvan zelf een reinigingsmiddel. Zo spendeert u minimale tijd aan onderhoud. Wil u helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan kan u rekenen op een onderhoudstechnieker. De technieker zorgt voor een volledige controle van de jacuzzi spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u onbezorgd geniet van uw jacuzzi spa in Neeroeteren.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi in Neeroeteren

De klantenservice van HotSpring gaat heel ver. We komen in een eerste fase langs in Neeroeteren om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van jaarlijks geschoolde technici denkt ook actief mee over de geschikte plek en richting van de jacuzzi spa. Het team komt de jacuzzi bij u thuis installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Zelfs als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop. jacuzzi HotSpring sneeuw

Prijs van uw jacuzzi spa in Neeroeteren

Een jacuzzi is ongetwijfeld een waardevolle investering. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi in Neeroeteren afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. Meer comfort krijgt u met de Limelight lijn, met een prijs vanaf €10.000. Dit merkt u onder andere door het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Met de Highlife collectie kiest u voor maximale luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande isolatie en afwerkingen, alsook de meeste massagemogelijkheden. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi’s in Neeroeteren

Zorgen over uw energiefactuur door de jacuzzi in Neeroeteren? De meest energiezuinige jacuzzi’s vindt u bij HotSpring. De Highlife lijn van HotSpring is voorzien van hoogwaardige isolatie. Die bestaat uit een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Op die manier verbruikt de jacuzzi een pak minder energie. Daarnaast is ook een isolerende afdekcover mogelijk. Die is nuttig, want die houdt het water langer verwarmd. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring jacuzzi. Zorgen over de energiefactuur smelten zo als sneeuw voor de zon.

U ziet het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Neeroeteren is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling is een HotSpring jacuzzi ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Neeroeteren te voelen? Er is altijd een HotSpring-verdeler in de buurt, ongeacht waar u woont. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de website.
Jacuzzi-kopen-Neeroeteren

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Neeroeteren

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Neeroeteren

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Neeroeteren
Jacuzzi-kopen-Neeroeteren

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Neeroeteren
Jacuzzi-kopen-Neeroeteren
Jacuzzi-kopen-Neeroeteren
Jacuzzi-kopen-Neeroeteren

Ontvang onze nieuwsbrief