NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Mullem en kom volledig tot rust

Denkt u eraan om een spa te kopen in Mullem? Denk dan zeker aan HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi's. Want een jacuzzi van HotSpring staat niet alleen garant voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plek waar u met familie of vrienden rustig kan praten en relaxen. Kan u niet goed slapen of heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring spa’s ook dan zeker een gepaste keuze. Ga langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Mullem.

Prijzen van jacuzzi's in Mullem

Jacuzzi's zijn waardevolle investeringen. Het is belangrijk dat de jacuzzi in Mullem aangepast is aan uw behoeften, en dus ook aan uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot lijn is de instaplijn en start vanaf €5000. Vanaf €10.000 biedt de Limelight collectie u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Bij de Highlife collectie vindt u de meeste luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande afwerkingen en isolatie, alsook de meeste massagemogelijkheden. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi spa mogelijk is naargelang uw budget. jacuzzi HotSpring hout

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle spa’s in Mullem

Met Highlife biedt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo bevatten de Highlife jacuzzi spa’s 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Noem trouwens een jacuzzi spa uit de Highlife lijn niet zomaar een bubbelbad! Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Mullem vallen daarnaast op door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi’s in Mullem

Bent u niet graag bezig met het onderhoud van de jacuzzi in Mullem? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Het is één van de enige merken met een halfautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een inwendige sensor de verontreiniging van het water meet. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsproduct en moet u amper tijd spenderen aan het onderhoud. Als u helemaal geen tijd wil besteden aan het onderhoud, kan er een onderhoudstechnieker ter plaatse komen. De technieker zorgt voor een volledige controle van de jacuzzi spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Mullem en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

Smaakvol design voor uw spa in Mullem

Over een jacuzzi kopen denkt u goed na. Want u wil natuurlijk dat uw Mullemse jacuzzi past bij de stijl van uw huis. Heeft u een woonst in landelijke stijl, of eerder modern? De vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden zorgen ervoor dat u de jacuzzi makkelijk afstemt op uw woning en eigen smaak. Daarnaast heeft HotSpring spa’s in verschillende groottes. Ongetwijfeld vindt u een passende spa, welke gezinssamenstelling u ook heeft. U kan de jacuzzi in Mullem bovendien laten inwerken in de tuin om een maximaal zwembadgevoel te creëren. U merkt het, met een HotSpring jacuzzi spa kan werkelijk alles. jacuzzi HotSpring sneeuw

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Mullem

De optimale klantenservice van HotSpring gaat heel ver. We komen vooraf bij u langs in de regio van Oudenaarde om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van jaarlijks getrainde techniekers denkt ook actief mee over de geschikte plaats en richting van de spa. Na aankoop wordt de jacuzzi spa bij u thuis in Mullem door het team. Daarbij krijgt u ook een uitgebreide uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Ook wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Mullem

Baart uw energierekening door de jacuzzi spa in Mullem u zorgen? Geen zorgen, met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige jacuzzi’s. De jacuzzi’s in de Highlife collectie van HotSpring zijn uitgerust met een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogwaardige isolatie zal de spa heel wat minder energie verbruiken. Als aanvulling hierop kunt u ook kiezen voor een isolerende afdekcover die het water langer verwarmd houdt. Met een HotSpring spa bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energierekening.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Mullem is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een spa van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor iedere gezinsgrootte en stijl. Kijkt u ernaar uit om zelf de warme bubbels van een spa in Mullem te ervaren? Een HotSpring verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de website.
jacuzzi-kopen-mullem

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-mullem

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-mullem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-mullem
jacuzzi-kopen-mullem

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-mullem
jacuzzi-kopen-mullem
jacuzzi-kopen-mullem
jacuzzi-kopen-mullem

Ontvang onze nieuwsbrief