NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Met een HotSpring spa in Moortsele kom je tot rust

Wil u een spa kopen in Moortsele? Overweeg dan zeker HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa’s. Want met een HotSpring-jacuzzi kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een gezellige plek waar u met familie of vrienden rustig kan ontspannen en praten. Slaapt u slecht of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen? Dankzij de nauwgezette massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een juiste keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Moortsele. Ga langs bij één van de verdelers.

Smaakvol design voor uw spa in Moortsele

Over het kopen van een jacuzzi spa denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw Moortseelse jacuzzi past bij de stijl van uw woning. Is het design van uw huis landelijk, of eerder modern? U stemt de spa volledig af op uw woning en eigen smaak dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. Daarnaast verkoopt HotSpring jacuzzi spa’s in verschillende groottes. Of u nu een groot of een klein gezin heeft, u vindt ongetwijfeld een passende spa. Om een maximaal zwembadgevoel te bekomen, is het bovendien mogelijk om de jacuzzi in Moortsele te laten inwerken in de tuin. U merkt het, alles kan met een HotSpring spa. jacuzzi HotSpring hout

Onderhoudsvriendelijke spa’s in Moortsele

Kijkt u niet uit naar het onderhoud van de jacuzzi in Moortsele? HotSpring neemt die taak op zich. Het heeft als één van de enige merken een halfautomatisch onderhoudsprogramma met een inwendige sensor die de verontreiniging van het water meet. De spa baseert zich daarop om zelf een reinigingsmiddel te verspreiden. Zo spendeert u amper tijd aan het onderhoud. Er kan een onderhoudstechnicus bij u thuis langskomen als u in het geheel geen tijd wil besteden aan het onderhoud. De technieker zorgt voor een volledige controle van de spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zorgeloos geniet van uw jacuzzi spa in Moortsele.

Verregaande service voor uw jacuzzi in Moortsele

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. We komen in een eerste fase bij u langs in de regio van Oosterzele om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. De jaarlijks opgeleide technici denken ook mee over de juiste plek en richting van de spa. Na aankoop installeert het team de jacuzzi bij u thuis in Moortsele. Daarbij krijgt u ook een nauwgezette uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot koppelt HotSpring de spa aan een uniek serienummer, voor een gewaarborgde garantie. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Zelfs wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi spa in Moortsele

Baart uw energiefactuur door de jacuzzi in Moortsele u zorgen? Geen zorgen, HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige jacuzzi’s op de markt. De HotSpring Highlife collectie is uitgerust met een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogwaardige isolatie verbruikt de spa heel wat minder energie. Een isolerende afdekcover is een mooie aanvulling hierop, want die houdt het water langer warm. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de energiefactuur, want met een HotSpring jacuzzi blijven de extra kosten minimaal. jacuzzi HotSpring koppel

Prijzen van jacuzzi spa's in Moortsele

Jacuzzi's zijn waardevolle investeringen. Het is belangrijk dat de jacuzzi in Moortsele overeenkomt met uw verwachtingen, ook wat betreft uw budget. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring jacuzzi’s voor elke prijsklasse. De HotSpot collectie is de instaplijn en begint vanaf €5000. Vanaf €10.000 biedt de Limelight collectie u meer comfort. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife lijn bent u zeker van de meest luxueuze spa’s. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogwaardige afwerkingen en isolatie, alsook de meeste massagemogelijkheden. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke spa past binnen uw budget.

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Moortsele met Highlife van HotSpring

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve collectie spa’s die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife spa’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in verbruik en onderhoud. Een spa uit de Highlife collectie is trouwens veel meer dan eenvoudigweg een bubbelbad. Highlife jacuzzi’s in Moortsele beschikken ook over therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de polsen, rug, kuiten, nek… Uiterst geschikt voor wie last heeft van stress, of sporters. Informatie over de Highlife collectie vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Moortsele is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een HotSpring jacuzzi spa is met designs voor elke stijl en gezinsgrootte ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Kijkt u ernaar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Moortsele te voelen? Waar u ook woont, er is te allen tijde een HotSpring verdeler bij u in de buurt. Zoek de dichtstbijzijnde op de site en bezoek de winkel.
jacuzzi-kopen-moortsele

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-moortsele

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-moortsele

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-moortsele
jacuzzi-kopen-moortsele

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-moortsele
jacuzzi-kopen-moortsele
jacuzzi-kopen-moortsele
jacuzzi-kopen-moortsele

Ontvang onze nieuwsbrief