NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi in Moorsel? Met HotSpring kom je volledig tot rust

Denkt u eraan om een jacuzzi spa te kopen in Moorsel? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in spa’s: HotSpring. Want met een jacuzzi van HotSpring kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een gezellige plek om met vrienden of familie te praten en te relaxen. Kan u niet goed slapen of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een goede keuze. Ga langs bij één van de HotSpring verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Moorsel.

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Moorsel

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwaliteitsvolle lijn spa’s die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife spa’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in verbruik en onderhoud. Trouwens, een spa uit de Highlife lijn is veel meer dan zomaar een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi in Moorsel heeft u daarnaast de mogelijkheid tot therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de kuiten, rug, nek, polsen… Uiterst geschikt voor wie last heeft van stress, of sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u info over de Highlife jacuzzilijn. jacuzzi HotSpring vuur

Prijs van uw spa in Moorsel

Een spa is een waardevolle investering. Dat de jacuzzi spa in Moorsel inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring heeft drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot collectie is de instaplijn en begint vanaf €5000. Met de Limelight collectie heeft u vanaf €10.000 meer comfort. Dit merkt u onder andere door het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De meest luxueuze jacuzzilijn is de Highlife collectie. De meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi in Moorsel

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. We komen vooraf bij u langs in de regio van Aalst om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van jaarlijks opgeleide techniekers denkt ook actief mee over de gepaste plaats en richting van de spa. Het team plaatst de jacuzzi na aankoop bij u thuis in Moorsel. Daarbij krijgt u ook een uitvoerige uitleg over het gebruik en het onderhoud. Voor een gewaarborgde garantie koppelt HotSpring tot slot de jacuzzi aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Zelfs wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u.

HotSpring jacuzzi spa in Moorsel met laag energieverbruik

Ziet u op tegen uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Moorsel? Geen zorgen, HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige spa’s op de markt. De HotSpring Highlife lijn is uitgerust met een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Deze hoogstaande isolatie beperkt het verbruik van de spa tot een minimum. U kan bijkomend ook kiezen voor een isolerende afdekcover die het water langer verwarmd houdt. Met een HotSpring spa bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energierekening. jacuzzi HotSpring koppel terras

Smaakvol design voor uw spa in Moorsel

Over een spa kopen denkt u goed na. Want u wil uiteraard dat uw Moorselse jacuzzi past bij de stijl van uw woonst. Heeft u een huis in landelijke stijl, of eerder modern? De vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden zorgen ervoor dat u de spa makkelijk afstemt op uw woning en eigen smaak. Daarnaast heeft HotSpring jacuzzi’s in verschillende groottes. Ongetwijfeld vindt u een passende spa, welke gezinssamenstelling u ook heeft. Om een maximaal zwembadgevoel te bekomen, is het bovendien mogelijk om de jacuzzi in Moorsel te laten inbouwen in de tuin. U merkt het, alles is mogelijk met een jacuzzi van HotSpring.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi spa’s in Moorsel

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een spa koopt in Moorsel? HotSpring biedt hiervoor een gemakkelijke oplossing. Als één van de enige merken komt HotSpring met een semiautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een interne sensor de verontreiniging van het water meet. De jacuzzi spa verspreidt aan de hand daarvan zelf een reinigingsproduct, zodat u amper tijd moet besteden aan het onderhoud. Besteedt u liever in het geheel geen tijd aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnieker langskomen. De technieker kuist de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Moorsel.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Moorsel is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een jacuzzi spa van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor iedere gezinsgrootte en stijl. Kijkt u ernaar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Moorsel te ervaren? Waar u ook woont, een HotSpring verdeler is nooit ver weg. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de site.
jacuzzi-kopen-moorsel

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-moorsel

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-moorsel

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-moorsel
jacuzzi-kopen-moorsel

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-moorsel
jacuzzi-kopen-moorsel
jacuzzi-kopen-moorsel
jacuzzi-kopen-moorsel

Ontvang onze nieuwsbrief