NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

HotSpring jacuzzi kopen in Moorsel: kwaliteitsvol genieten

Droomt u ervan om een jacuzzi spa te kopen in Moorsel? Overweeg dan zeker HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa’s. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een gezellige plek waar u met vrienden of familie ongestoord kan ontspannen en praten. Heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten, of kan u niet goed slapen? Door de veelvuldige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een goede keuze. Kom langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Moorsel.

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Moorsel

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. Enkele sterke troeven zorgen ervoor dat de lijn zich onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s bevatten 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi uit de Highlife lijn is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Moorsel schitteren door de therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de kuiten, rug, nek, polsen… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Info over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer. jacuzzi HotSpring gezin

Smaakvol design voor uw jacuzzi in Moorsel

Over een jacuzzi kopen denkt u goed na. Want u wil uiteraard dat uw jacuzzi spa past bij de stijl van uw woning. Is uw huis modern, of eerder landelijk? Laat u verrassen door het grote aantal buitenafwerkingen en kleuropties. Zo kan u de stijl van de jacuzzi afstemmen op uw eigen wensen. Heeft u een uitgebreid gezin of eerder een klein? Voor elke gezinssamenstelling heeft HotSpring de juiste jacuzzi spa. Graag een optimaal zwembadgevoel? Het is mogelijk de jacuzzi spa in Moorsel buiten te laten inbouwen in de tuin of in het terras. Met HotSpring jacuzzi’s kan het allemaal.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Moorsel

Bent u verontrust over het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Moorsel? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Als één van de enige merken heeft HotSpring een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een inwendige sensor registreert de vervuiling van het water. Hierop baseert de jacuzzi spa zich om zelf een reinigingsproduct te verspreiden. Zo besteedt u slechts een minimale tijd aan onderhoud. Liever helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan kan u rekenen op een onderhoudstechnicus. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en controleert de jacuzzi integraal, ook het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi spa in Moorsel.

HotSpring jacuzzi in Moorsel met laag energieverbruik

Is de energiefactuur door de jacuzzi spa in Moorsel een punt van verontrusting? Met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige jacuzzi’s. De Highlife collectie van HotSpring maakt gebruik van hoogstaande isolatie. Die bestaat uit een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Op die manier zal de jacuzzi beduidend minder energie verbruiken. Daarnaast kan u ook kiezen voor een isolerende afdekcover. Die is nuttig, want die houdt het water langer verwarmd. Met een HotSpring jacuzzi blijven de extra kosten minimaal. Zo worden alle zorgen over de energierekening weggenomen. jacuzzi HotSpring koppel terras

Prijs van uw jacuzzi in Moorsel

Een jacuzzi spa is een waardevolle investering. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi spa in Moorsel afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot lijn is de instaplijn en begint vanaf €5000. Meer comfort krijgt u met de Limelight collectie, met een prijs vanaf €10.000. Dit is merkbaar door onder andere het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Met de Highlife lijn kiest u voor maximale luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande afwerkingen en isolatie, alsook de meeste massagemogelijkheden. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi spa aansluit bij uw budget.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Moorsel

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. Vooraf komen we langs in Moorsel om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Onze jaarlijks opgeleide technici denken actief mee over de gepaste richting en plek van de jacuzzi. Na aankoop installeert het team de jacuzzi bij u thuis. Daarbij krijgt u ook een nauwgezette uitleg over het onderhoud en het gebruik. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel stukgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs wanneer de garantie verlopen is. HotSpring is er voor u, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Moorsel is tekenen voor zonder zorgen én kwalitatief genieten. Met designs voor iedere gezinssamenstelling en stijl is een jacuzzi spa van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Moorsel te ervaren? Er is te allen tijde een HotSpring-verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de site en bezoek de winkel.
Jacuzzi-kopen-Moorsel

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Moorsel

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Moorsel

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Moorsel
Jacuzzi-kopen-Moorsel

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Moorsel
Jacuzzi-kopen-Moorsel
Jacuzzi-kopen-Moorsel
Jacuzzi-kopen-Moorsel

Ontvang onze nieuwsbrief