NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi kopen in Meulebeke: een HotSpring voor elke stijl en woning

Graag een jacuzzi spa kopen in Meulebeke? Overweeg dan zeker de nummer 1 in jacuzzi spa’s wereldwijd: HotSpring. Want HotSpring levert met de jacuzzi spa’s niet alleen kwaliteit af. Het is een gezellige plaats waar u met vrienden of familie rustig kan relaxen en praten. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen, of slaapt u slecht? Dankzij de uitgebreide massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een juiste keuze. Ga langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Meulebeke.

Kostprijs van uw Meulebeekse jacuzzi spa

Bij HotSpring weten we dat een jacuzzi spa een waardevolle investering is. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi spa in Meulebeke afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn en start vanaf €5000. Met de Limelight collectie vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Bij de Highlife lijn vindt u de meeste luxe. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande afwerkingen en isolatie. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi aansluit bij uw budget. jacuzzi HotSpring gezin

Verregaande service voor uw jacuzzi spa in Meulebeke

De service van HotSpring gaat heel ver. Om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is, komen we op voorhand langs in Meulebeke. Een team van opgeleide technici denkt actief mee over de juiste plaats en richting van de jacuzzi spa. Na aankoop plaatst het team de jacuzzi bij u thuis. Daarbij krijgt u ook een nauwgezette uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot heeft de HotSpring een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler wanneer een onderdeel breekt. Zelfs als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi spa’s in Meulebeke

Kijkt u niet uit naar het onderhoud van de jacuzzi spa in Meulebeke? HotSpring maakt het u gemakkelijk. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudsprogramma. Een interne sensor registreert de verontreiniging van het water. De jacuzzi spa verspreidt op basis hiervan zelf een reinigingsmiddel. Zo neemt het onderhoud slechts een minimum van uw tijd in beslag. Wil u in het geheel geen tijd spenderen aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnicus tot bij u. De technieker reinigt de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet zorgeloos van uw jacuzzi in Meulebeke.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi spa’s in Meulebeke

Ongerust over uw energierekening door de jacuzzi spa in Meulebeke? De meest energiezuinige jacuzzi spa’s vindt u bij HotSpring. De HotSpring Highlife lijn maakt gebruik van hoogwaardige isolatie. Dat omvat een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Op die manier zal de jacuzzi spa een pak minder energie verbruiken. Daarnaast is ook een isolerende afdekhoes mogelijk. Die zal het water langer warm houden. Met een HotSpring jacuzzi blijven extra energiekosten beperkt. Zo worden alle zorgen over de energierekening weggenomen. jacuzzi HotSpring koppel

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Meulebeke

Een jacuzzi kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want u wil natuurlijk dat uw Meulebeekse jacuzzi spa past bij de stijl van uw woonst. Is het design van uw huis modern, of eerder landelijk? Laat u verrassen door het grote aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. U stemt de stijl van de jacuzzi zo af op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij klein of eerder groot? HotSpring biedt voor iedere gezinsgrootte jacuzzi spa’s aan. Genieten van een maximaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi spa in Meulebeke buiten in de tuin of het terras inwerken. Met een jacuzzi spa van HotSpring is het allemaal mogelijk.

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Meulebeke met Highlife van HotSpring

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. Door enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. Zo bevatten de Highlife jacuzzi spa’s 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife lijn is zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi spa in Meulebeke heeft u de mogelijkheid tot therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. U kan de intensiteit afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Perfect voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

U ziet het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Meulebeke is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een jacuzzi spa van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor elke gezinssamenstelling en stijl. Verlangt u naar de warme bubbels van een jacuzzi spa in Meulebeke? Waar u ook woont, er is te allen tijde een HotSpring-verdeler in de buurt. Vind de dichtstbijzijnde op de website en kom langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Meulebeke

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Meulebeke

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Meulebeke

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Meulebeke
Jacuzzi-kopen-Meulebeke

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Meulebeke
Jacuzzi-kopen-Meulebeke
Jacuzzi-kopen-Meulebeke
Jacuzzi-kopen-Meulebeke

Ontvang onze nieuwsbrief