NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Meulebeke en geniet van een hemelse staycation

Denkt u eraan om een jacuzzi spa te kopen in Meulebeke? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in spa’s. Want met een HotSpring-jacuzzi kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een gezellige plek waar u met familie of vrienden ongehinderd kan praten en ontspannen. Heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten, of slaapt u slecht? Dankzij de uitgebreide massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een juiste keuze. Kom langs bij één van de HotSpring verdelers en geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Meulebeke.

Design volgens uw smaak voor de spa in Meulebeke

Wanneer u een jacuzzi spa koopt, denkt u daar goed over na. Want natuurlijk wil u dat uw Meulebeekse jacuzzi spa past bij de stijl van uw woonst. Is uw woonst landelijk, of eerder modern? Dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden kan u de jacuzzi integraal aanpassen aan uw woning en eigen smaak. HotSpring heeft daarnaast jacuzzi’s in verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende spa, of u nu een groot of een klein gezin heeft. U kan de spa in Meulebeke bovendien laten inwerken in de tuin om een maximaal zwembadgevoel te creëren. U merkt het, met een HotSpring spa kan werkelijk alles. jacuzzi HotSpring gezin

Prijzen van spa's in Meulebeke

Een jacuzzi spa is een weloverwogen aankoop. Dat de spa in Meulebeke afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot collectie is de instaplijn en start vanaf €5000. Vanaf €10.000 geeft de Limelight collectie u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. De meest luxueuze jacuzzilijn is de Highlife lijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook hoogstaande afwerkingen en isolatie. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke spa aansluit bij uw budget.

HotSpring jacuzzi spa in Meulebeke met laag energieverbruik

Is de energierekening door de jacuzzi spa in Meulebeke een punt van verontrusting? Geen zorgen, met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige jacuzzi’s. Tussen de kuip en de buitenafwerking van jacuzzi’s uit de Highlife lijn bevindt zich een kwalitatieve schuimlaag. Door deze hoogstaande isolatie blijft het verbruik van de spa beperkt tot een minimum. Als aanvulling hierop kunt u ook kiezen voor een isolerende afdekhoes. Die houdt het water langer warm. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw energiefactuur, want met een HotSpring jacuzzi spa blijven de extra kosten beperkt.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi spa’s in Meulebeke

Kijkt u niet uit naar het onderhoud van de jacuzzi spa in Meulebeke? HotSpring neemt die taak op zich. Het heeft als één van de enige merken een semiautomatisch onderhoudsprogramma met een interne sensor die de verontreiniging van het water meet. De jacuzzi baseert zich daarop om zelf een reinigingsmiddel te verspreiden. Zo spendeert u amper tijd aan het onderhoud. Wilt u helemaal geen tijd besteden aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnieker bij u thuis langskomen. De technieker verzorgt het hele onderhoud van de spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Geniet onbezorgd van uw jacuzzi in Meulebeke en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler. jacuzzi HotSpring koppel terras

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Meulebeke met Highlife van HotSpring

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle collectie spa’s die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s hebben zo’n 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is trouwens veel meer dan eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Meulebeke zijn voorzien van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua intensiteit. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: kleine, grote, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi in Meulebeke

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. We komen in een eerste fase bij u langs in de regio van Meulebeke om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. De jaarlijks geschoolde techniekers denken ook mee over de geschikte plek en richting van de jacuzzi spa. De jacuzzi wordt na aankoop bij u thuis in Meulebeke geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. Voor een gewaarborgde garantie koppelt HotSpring tot slot de spa aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel kapotgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Ook wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring helpt u met plezier, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

U ziet het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Meulebeke is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor elke stijl en gezinsgrootte is een HotSpring jacuzzi ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Kan u niet wachten om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Meulebeke te ervaren? Er is altijd een HotSpring verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Ga langs in de winkel. Zoek de dichtstbijzijnde op de website.
jacuzzi-kopen-meulebeke

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-meulebeke

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-meulebeke

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-meulebeke
jacuzzi-kopen-meulebeke

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-meulebeke
jacuzzi-kopen-meulebeke
jacuzzi-kopen-meulebeke
jacuzzi-kopen-meulebeke

Ontvang onze nieuwsbrief