NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

HotSpring jacuzzi kopen in Melle: kwaliteitsvol genieten

Denkt u eraan om een jacuzzi te kopen in Melle? Overweeg dan zeker HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa’s. Want met een HotSpring-jacuzzi kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een intieme plek om met familie of vrienden te praten en te ontspannen. Slaapt u slecht of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? Ook dan zijn HotSpring jacuzzi spa’s zeker een juiste keuze, dankzij de vele massagemogelijkheden. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Melle. Ga langs bij één van de verdelers.

Kostprijs van uw Melse jacuzzi

Een jacuzzi spa is ongetwijfeld een weloverwogen investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Melle inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. Vanaf €10.000 biedt de Limelight lijn u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Bij de Highlife collectie vindt u de meeste luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogwaardige isolatie en afwerkingen, alsook de meeste massagemogelijkheden. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi aansluit bij uw budget. jacuzzi HotSpring hout

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Melle met Highlife van HotSpring

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve collectie jacuzzi’s. Met enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. Zo bevatten de Highlife jacuzzi’s 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi uit de Highlife lijn is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Melle blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De intensiteit kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de polsen, rug, kuiten, nek… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Info over de Highlife collectie vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Melle

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Melle? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Het is één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een sensor in de jacuzzi meet de verontreiniging van het water. Op basis hiervan verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsproduct. Zo hoeft u slechts een minimale tijd aan onderhoud te besteden. Wil u helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnicus tot bij u. De technieker zorgt voor een volledige controle van de jacuzzi spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Melle en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Melle

U denkt er goed over na wanneer u een jacuzzi spa koopt. Want u wil uiteraard dat uw Melse jacuzzi past bij de stijl van uw huis. Is uw huis modern, of eerder landelijk? Laat u verrassen door het grote aantal buitenafwerkingen en kleurenstalen. Zo stemt u de stijl van de jacuzzi af op uw eigen wensen. Heeft u een uitgebreid gezin of eerder een klein? HotSpring biedt voor iedere gezinsgrootte jacuzzi spa’s aan. Ga met HotSpring voor een maximaal zwembadgevoel. Laat de jacuzzi in Melle buiten inwerken in het terras of de tuin. Met een jacuzzi van HotSpring kan het allemaal. jacuzzi HotSpring koppel terras

HotSpring jacuzzi spa in Melle met laag energieverbruik

Maakt u zich zorgen over uw energierekening door de jacuzzi spa in Melle? Met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige jacuzzi spa’s. De Highlife lijn van HotSpring is uitgerust met hoogwaardige isolatie. Dat omvat een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Op die manier zal de jacuzzi beduidend minder energie verbruiken. Kies ook voor een isolerende afdekcover. Die houdt het water langer warm. Met een HotSpring jacuzzi spa betaalt u slechts een minimum aan extra kosten. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energierekening.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Melle

De optimale klantenservice van HotSpring gaat heel ver. We komen op voorhand langs in Melle om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. De jaarlijks geschoolde techniekers denken ook mee over de geschikte plek en richting van de jacuzzi. Na aankoop plaatst het team de jacuzzi bij u thuis. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot koppelt HotSpring de jacuzzi aan een uniek serienummer, voor een gewaarborgde garantie. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Zelfs als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Melle is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor elke stijl en gezinsgrootte is een jacuzzi spa van HotSpring gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Verlangt u naar de warme bubbels van een jacuzzi spa in Melle? Er is altijd een HotSpring-verdeler in de buurt, ongeacht waar u woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de site en ga langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Melle

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Melle

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Melle

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Melle
Jacuzzi-kopen-Melle

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Melle
Jacuzzi-kopen-Melle
Jacuzzi-kopen-Melle
Jacuzzi-kopen-Melle

Ontvang onze nieuwsbrief