NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Luxueus genieten met een HotSpring jacuzzi in Melden

Denkt u eraan om een jacuzzi spa te kopen in Melden? Denk dan zeker aan HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa's. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een intieme plaats waar u met vrienden of familie rustig kan praten en ontspannen. Slaapt u slecht of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn? Dankzij de nauwgezette massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een prima keuze. Ga langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Melden.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Melden

HotSpring biedt met Highlife een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. Door enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. Zo tellen de Highlife jacuzzi spa’s 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife collectie is zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Melden vallen op door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. U kan de sterkte afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u informatie over de Highlife lijn. jacuzzi HotSpring vuur

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Melden

Een jacuzzi spa kopen is niet iets waar u licht overgaat. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi spa past bij de stijl van uw huis. Heeft u een huis in moderne of eerder landelijke stijl? Laat u verrassen door het grote aantal kleurenstalen en buitenafwerkingen. Zo kan u de stijl van de jacuzzi spa afstemmen op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij groot of eerder klein? Voor elke gezinsgrootte heeft HotSpring de juiste jacuzzi spa. Geniet met HotSpring ook van een maximaal zwembadgevoel. Laat de jacuzzi spa in Melden buiten in het terras of in de tuin inbouwen. Met een jacuzzi van HotSpring is het allemaal mogelijk.

HotSpring jacuzzi in Melden met laag energieverbruik

Maakt u zich zorgen over uw energiefactuur door de jacuzzi in Melden? HotSpring jacuzzi’s zijn de meest energiezuinige op de markt. De HotSpring Highlife lijn maakt gebruik van hoogwaardige isolatie. Dat omvat een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Zo zal de jacuzzi beduidend minder energie verbruiken. Een isolerende afdekhoes behoort ook tot de mogelijkheden. Die is nuttig, want die houdt het water langer warm. De extra energiekosten blijven met een HotSpring jacuzzi beperkt. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw energiefactuur.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Melden

Krijgt u het al benauwd wanneer u denkt aan het onderhoud van de jacuzzi in Melden? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Het komt als één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een inwendige sensor meet de watervervuiling. Op basis daarvan verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsmiddel. Zo besteedt u slechts een minimale tijd aan onderhoud. Liever helemaal geen tijd spenderen aan onderhoud? Een onderhoudstechnieker komt dan bij u langs. De technieker leegt, poetst en vult de kuip en kijkt de jacuzzi integraal na, ook het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zorgeloos geniet van uw jacuzzi spa in Melden. jacuzzi HotSpring koppel terras

Prijzen van jacuzzi spa's in Melden

In een jacuzzi investeert u weloverwogen. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi spa in Melden afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot collectie is de instaplijn met een startprijs vanaf €5000. De Limelight collectie biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Dit ziet u onder andere aan het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Met de Highlife collectie bent u zeker van de meest luxueuze jacuzzi spa’s. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi past binnen uw budget.

Verregaande service voor uw jacuzzi spa in Melden

De klantenservice van HotSpring gaat heel ver. We komen in een eerste fase langs in Melden om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van getrainde technici denkt actief mee over de geschikte plaats en richting van de jacuzzi spa. Het team komt de jacuzzi spa bij u thuis installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gelinkt aan de jacuzzi. Als er een onderdeel kapotgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Zelfs wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Melden is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor iedere gezinssamenstelling en stijl is een jacuzzi van HotSpring gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een jacuzzi spa? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring-verdeler in de buurt. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de site.
Jacuzzi-kopen-Melden

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Melden

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Melden

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Melden
Jacuzzi-kopen-Melden

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Melden
Jacuzzi-kopen-Melden
Jacuzzi-kopen-Melden
Jacuzzi-kopen-Melden

Ontvang onze nieuwsbrief