NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Thuis heerlijk genieten? Met een HotSpring spa in Melden

Een jacuzzi kopen in Melden? Overweeg dan zeker Hotspring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi’s. Want met een jacuzzi van HotSpring kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plek waar u met familie of vrienden ongestoord kan relaxen en praten. Heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten, of kan u niet goed slapen? Door de talrijke massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een geschikte keuze. Ga langs bij één van de HotSpring verdelers en geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Melden.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi spa’s in Melden

Bent u verontrust over het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Melden? HotSpring maakt het u gemakkelijk. Als één van de enige merken heeft HotSpring een semiautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een inwendige sensor de vervuiling van het water meet. De jacuzzi spa verspreidt aan de hand daarvan zelf een reinigingsproduct, zodat u amper tijd moet besteden aan het onderhoud. Er kan een onderhoudstechnieker bij u thuis langskomen als u helemaal geen tijd wil besteden aan het onderhoud. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en kijkt de jacuzzi integraal na, ook het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Melden. jacuzzi HotSpring gezin

Verregaande service voor uw spa in Melden

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. Om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is, komen we op voorhand bij u langs in de regio van Oudenaarde. Onze jaarlijks geschoolde technici denken actief mee over de juiste richting en plaats van de jacuzzi spa. Na aankoop komt het team de jacuzzi bij u thuis in Melden installeren. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot koppelt HotSpring de jacuzzi aan een uniek serienummer, voor een gewaarborgde garantie. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler als er een onderdeel stukgaat. Ook wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Prijs van uw jacuzzi spa in Melden

Een jacuzzi spa is een waardevolle investering. Dat de spa in Melden inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring jacuzzi spa’s voor elke prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn en begint vanaf €5000. Met de Limelight collectie vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. De meeste luxe vindt u bij de Highlife collectie. De meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke spa past binnen uw budget.

Kwaliteitsvolle spa’s in Melden met Highlife van HotSpring

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s hebben zo'n 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in verbruik en onderhoud. Een spa uit de Highlife collectie is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Melden schitteren daarnaast door de therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar qua sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: kleine, grote, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Info over de Highlife collectie vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer. jacuzzi HotSpring koppel

Design op maat voor uw jacuzzi in Melden

Over een spa kopen denkt u goed na. Want uiteraard wil u dat uw Meldense jacuzzi spa aansluit bij de stijl van uw woning. Heeft u een woonst in landelijke stijl, of eerder modern? U kan de jacuzzi integraal afstemmen op uw woning en eigen smaak, aangezien er een groot aantal buitenafwerkingen en kleuren mogelijk zijn. HotSpring heeft daarnaast jacuzzi’s in verschillende groottes. Ongetwijfeld vindt u een passende jacuzzi, welke gezinssamenstelling u ook heeft. Om een maximaal zwembadgevoel te bekomen, is het bovendien mogelijk om de jacuzzi spa in Melden te laten inbouwen in de tuin. U merkt het, alles kan met een HotSpring spa.

Laag energieverbruik met uw HotSpring spa in Melden

Maakt u zich zorgen over uw energierekening door de jacuzzi spa in Melden? Geen zorgen, met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige spa’s. Er bevindt zich een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking van jacuzzi spa’s uit de Highlife lijn. Door deze hoogstaande isolatie zal de spa heel wat minder energie verbruiken. U kan aanvullend ook kiezen voor een isolerende afdekcover die het water langer warm houdt. Met een HotSpring spa bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energiefactuur.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Melden is tekenen voor kwalitatief en onbezorgd genieten. Een jacuzzi spa van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor elke gezinssamenstelling en stijl. Popelt u om zelf de warme bubbels van een spa in Melden te beleven? Waar u ook woont, er is te allen tijde een HotSpring verdeler bij u in de buurt. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en ga langs in de winkel.
jacuzzi-kopen-melden

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-melden

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-melden

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-melden
jacuzzi-kopen-melden

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-melden
jacuzzi-kopen-melden
jacuzzi-kopen-melden
jacuzzi-kopen-melden

Ontvang onze nieuwsbrief