NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Luxueus genieten met een HotSpring jacuzzi in Meerbeek

Wil u een jacuzzi spa kopen in Meerbeek? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in jacuzzi spa’s. Want met een jacuzzi van HotSpring kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een intieme plaats om met vrienden of familie te praten en te ontspannen. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen, of slaapt u slecht? Door de gedetailleerde massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een juiste keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Meerbeek en ga langs bij één van de verdelers.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi spa’s in Meerbeek

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Meerbeek? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Het komt als één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een sensor in de jacuzzi meet de watervervuiling. De jacuzzi baseert zich daarop om zelf een reinigingsmiddel te verspreiden. Zo vraagt het onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding. Liever in het geheel geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnieker ter plaatse. De technieker leegt, kuist en vult de kuip en controleert de jacuzzi spa integraal, ook het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zorgeloos van uw jacuzzi spa in Meerbeek. jacuzzi HotSpring vuur

Klantgerichte service voor uw jacuzzi spa in Meerbeek

De service van HotSpring gaat heel ver. Op voorhand komen we langs in Meerbeek om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van opgeleide techniekers denkt actief mee over de juiste plek en richting van de jacuzzi. Na aankoop plaatst het team de jacuzzi spa bij u thuis. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gelinkt aan de jacuzzi. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Ook wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring helpt u met plezier, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Meerbeek

Een jacuzzi spa kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi spa past bij de stijl van uw woonst. Is het design van uw woning landelijk, of eerder modern? U heeft keuze uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. De stijl van de jacuzzi stemt u op die manier af op uw eigen wensen. Heeft u een klein gezin of eerder een groot? Voor iedere gezinssamenstelling heeft HotSpring de juiste jacuzzi spa. Genieten van een maximaal zwembadgevoel? De jacuzzi in Meerbeek kan buiten worden ingebouwd in de tuin of in het terras. Het kan allemaal met HotSpring jacuzzi’s.

Prijzen van jacuzzi's in Meerbeek

Bij HotSpring weten we dat een jacuzzi een waardevolle investering is. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi in Meerbeek afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. Vanaf €10.000 biedt de Limelight lijn u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De meest luxueuze jacuzzilijn is de Highlife collectie. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa mogelijk is naargelang uw budget. jacuzzi HotSpring sneeuw

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Meerbeek

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. Om zich te onderscheiden van de concurrentie heeft de lijn enkele troeven. Zo bevatten de Highlife jacuzzi’s 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife collectie is veel meer dan eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Meerbeek vallen op door de therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar qua intensiteit en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de kuiten, rug, nek, polsen… Uiterst geschikt voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde Hot-Spring-verdeler vindt u informatie over de Highlife jacuzzilijn.

HotSpring jacuzzi spa in Meerbeek met laag energieverbruik

Ongerust over uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Meerbeek? Voor de meest energiezuinige jacuzzi’s moet u bij HotSpring zijn. De Highlife lijn van HotSpring maakt gebruik van hoogwaardige isolatie. Dat omvat een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Zo zal de jacuzzi spa een pak minder energie verbruiken. Daarnaast kan u ook kiezen voor een isolerende afdekcover. Die zal het water langer warm houden. Met een HotSpring jacuzzi spa blijven extra energiekosten beperkt. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw energiefactuur.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Meerbeek is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een jacuzzi van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor elke gezinssamenstelling en stijl. Kijkt u ernaar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Meerbeek te voelen? Waar u ook woont, een HotSpring-verdeler is nooit ver weg. Zoek de dichtstbijzijnde op de site en ga langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Meerbeek

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Meerbeek

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Meerbeek

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Meerbeek
Jacuzzi-kopen-Meerbeek

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Meerbeek
Jacuzzi-kopen-Meerbeek
Jacuzzi-kopen-Meerbeek
Jacuzzi-kopen-Meerbeek

Ontvang onze nieuwsbrief