NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi in Mechelen-Bovelingen: kom tot rust in een luxueuze HotSpring jacuzzi

Wil u een jacuzzi spa kopen in Mechelen-Bovelingen? Overweeg dan zeker Hotspring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa’s. Want met een HotSpring-jacuzzi kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een gezellige plek waar u met familie of vrienden ongestoord kan praten en relaxen. Slaapt u slecht of heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten? Ook dan zijn HotSpring jacuzzi’s zeker een juiste keuze, dankzij de veelvuldige massagemogelijkheden. Kom langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Mechelen-Bovelingen.

Kostprijs van uw jacuzzi

Een jacuzzi is een weloverwogen aankoop. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Mechelen-Bovelingen aangepast is aan uw behoeften, en dus ook aan uw budget. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring jacuzzi’s voor elke prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. De Limelight collectie biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife lijn bent u zeker van de meest luxueuze jacuzzi’s. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogwaardige isolatie en afwerkingen, alsook de meeste massagemogelijkheden. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi past binnen uw budget. jacuzzi HotSpring vuur

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Mechelen-Bovelingen

Wanneer u een jacuzzi spa koopt, denkt u daar goed over na. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi overeenkomt met de stijl van uw huis. Is het design van uw huis landelijk, of eerder modern? U kan kiezen uit een groot aantal kleuropties en buitenafwerkingen. U kan de stijl van de jacuzzi spa op die manier afstemmen op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij groot of eerder klein? Geen zorgen. HotSpring voorziet jacuzzi’s voor iedere gezinsgrootte. Geniet met HotSpring ook van een maximaal zwembadgevoel. Laat de jacuzzi spa in Mechelen-Bovelingen buiten in het terras of in de tuin inbouwen. Het is allemaal mogelijk met een jacuzzi spa van HotSpring.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi spa in Mechelen-Bovelingen

Ziet u op tegen uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Mechelen-Bovelingen? HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige jacuzzi spa’s op de markt. In de Highlife collectie van HotSpring wordt enkel hoogwaardige isolatie gebruikt. Dat omvat een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Zo zal de jacuzzi beduidend minder energie verbruiken. Kies ook voor een isolerende afdekcover. Die kan u gebruiken om het water langer warm te houden. Met een HotSpring jacuzzi spa blijven de extra kosten minimaal. Zo smelten alle zorgen over de energierekening als sneeuw voor de zon.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi spa’s in Mechelen-Bovelingen

Kijkt u niet uit naar het onderhoud van de jacuzzi spa in Mechelen-Bovelingen? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Het heeft als één van de enige merken een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een inwendige sensor stelt de vervuiling van het water vast. Op basis hiervan verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsmiddel. Zo neemt onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding in. Wil u helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnieker komt dan bij u langs. De technieker kuist de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Mechelen-Bovelingen. jacuzzi HotSpring koppel terras

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Mechelen-Bovelingen

De optimale klantenservice van HotSpring gaat heel ver. We komen op voorhand langs in Mechelen-Bovelingen om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van jaarlijks getrainde techniekers denkt ook actief mee over de juiste richting en plek van de jacuzzi. Na aankoop komt het team de jacuzzi spa bij u thuis installeren. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het onderhoud en het gebruik. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel stukgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook als de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u.

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Mechelen-Bovelingen met Highlife van HotSpring

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. De lijn heeft enkele troeven die zich onderscheiden van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s bevatten 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Noem trouwens een jacuzzi spa uit de Highlife lijn niet eenvoudigweg een bubbelbad! Met een Highlife jacuzzi in Mechelen-Bovelingen heeft u de mogelijkheid tot therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft intensiteit en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Bij de dichtstbijzijnde Hot-Spring-verdeler vindt u informatie over de Highlife jacuzzilijn.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Mechelen-Bovelingen is tekenen voor kwalitatief en zonder zorgen genieten. Met designs voor iedere gezinssamenstelling en stijl is een jacuzzi van HotSpring gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Popelt u om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Mechelen-Bovelingen te voelen? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring-verdeler in de buurt. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en ga langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Mechelen-Bovelingen

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Mechelen-Bovelingen

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Mechelen-Bovelingen

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Mechelen-Bovelingen
Jacuzzi-kopen-Mechelen-Bovelingen

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Mechelen-Bovelingen
Jacuzzi-kopen-Mechelen-Bovelingen
Jacuzzi-kopen-Mechelen-Bovelingen
Jacuzzi-kopen-Mechelen-Bovelingen

Ontvang onze nieuwsbrief