NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi kopen in Maaseik: een HotSpring voor elke stijl en woning

Denkt u eraan om een jacuzzi te kopen in Maaseik? Overweeg dan zeker Hotspring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa’s. Want een jacuzzi spa van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een vertrouwde plek om met familie of vrienden te relaxen en te praten. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen, of slaapt u slecht? Door de nauwgezette massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een juiste keuze. Ga langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Maaseik.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi’s in Maaseik

Bezorgd over uw energierekening door de jacuzzi in Maaseik? HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige jacuzzi’s op de markt. De Highlife lijn van HotSpring is voorzien van hoogstaande isolatie. Dat omvat een kwalitatieve schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Op die manier zal de jacuzzi spa een pak minder energie verbruiken. Een isolerende afdekhoes behoort ook tot de mogelijkheden. Die zal het water langer warm houden. Met een HotSpring jacuzzi spa bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Over de energiefactuur hoeft u zich zo geen zorgen meer te maken. jacuzzi HotSpring vuur

Kostprijs van uw Maaseikse jacuzzi spa

In een jacuzzi spa investeert u weloverwogen. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi in Maaseik afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijscategorieën. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. Vanaf €10.000 geeft de Limelight collectie u meer comfort. Dit merkt u onder andere door het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De meest luxueuze jacuzzilijn is de Highlife collectie. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi past binnen uw budget.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi spa in Maaseik

De service van HotSpring gaat heel ver. We komen in een eerste fase langs in Maaseik om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van geschoolde techniekers denkt actief mee over de juiste plek en richting van de jacuzzi. Na aankoop plaatst het team de jacuzzi bij u thuis. Daarbij krijgt u ook een uitgebreide uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot werkt HotSpring met een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook als de garantie verlopen is. HotSpring is er voor u, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Maaseik

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwaliteitsvolle collectie jacuzzi spa’s. De lijn heeft enkele troeven die zich onderscheiden van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u kosten, energie en tijd in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife lijn is zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi in Maaseik geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De intensiteit kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de polsen, rug, kuiten, nek… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Info over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer. jacuzzi HotSpring sneeuw

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Maaseik

Bent u verontrust over het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Maaseik? HotSpring neemt die taak op zich. Het komt als één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een sensor in de jacuzzi stelt de verontreiniging van het water vast. Aan de hand daarvan verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsmiddel. Zo hoeft u slechts een minimale tijd aan onderhoud te besteden. Helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnieker tot bij u. De technieker zorgt voor een volledige controle van de jacuzzi, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Maaseik.

Smaakvol design voor uw jacuzzi in Maaseik

Het kopen van een jacuzzi spa is iets waar u goed over nadenkt. Want natuurlijk wil u dat uw Maaseikse jacuzzi spa aansluit bij de stijl van uw huis. Landelijk of modern? U kan kiezen uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. Op die manier kan u de stijl van de jacuzzi afstemmen op uw eigen wensen. Heeft u een klein gezin of eerder een uitgebreid? HotSpring biedt voor elke gezinsgrootte jacuzzi spa’s aan. Ga met HotSpring voor een maximaal zwembadgevoel. De jacuzzi spa in Maaseik kan buiten worden ingebouwd in de tuin of in het terras. Met HotSpring jacuzzi spa’s is het allemaal mogelijk.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Maaseik is tekenen voor kwalitatief en onbezorgd genieten. Met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling is een HotSpring jacuzzi spa ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Maaseik te beleven? Er is altijd een HotSpring-verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Kom langs in de winkel. Vind de dichtstbijzijnde op de site.
Jacuzzi-kopen-Maaseik

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Maaseik

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Maaseik

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Maaseik
Jacuzzi-kopen-Maaseik

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Maaseik
Jacuzzi-kopen-Maaseik
Jacuzzi-kopen-Maaseik
Jacuzzi-kopen-Maaseik

Ontvang onze nieuwsbrief