NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Luxueus genieten met een HotSpring jacuzzi in Maarke-Kerkem

Droomt u ervan om een jacuzzi spa te kopen in Maarke-Kerkem? Overweeg dan zeker de nummer 1 in jacuzzi’s wereldwijd: HotSpring. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een vertrouwde plek waar u met familie of vrienden ongehinderd kan praten en relaxen. Slaapt u slecht of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen? Door de nauwgezette massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een geschikte keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Maarke-Kerkem en ga langs bij één van de verdelers.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi spa in Maarke-Kerkem

Is de energiefactuur door de jacuzzi spa in Maarke-Kerkem een punt van verontrusting? HotSpring jacuzzi spa’s zijn de meest energiezuinige op de markt. De HotSpring Highlife collectie is voorzien van hoogwaardige isolatie. Dat omvat een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Op die manier zal de jacuzzi spa heel wat minder energie verbruiken. Kies ook voor een isolerende afdekhoes. Daarmee houdt u het water langer verwarmd. Met een HotSpring jacuzzi spa betaalt u slechts een minimum aan extra kosten. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw energiefactuur. jacuzzi HotSpring gezin

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi spa’s in Maarke-Kerkem

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een jacuzzi spa koopt in Maarke-Kerkem? HotSpring voorziet een makkelijke oplossing. Het werkt als één van de enige merken met een semi-automatisch onderhoudssysteem. Een sensor in de jacuzzi spa meet de watervervuiling. Op basis daarvan verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsmiddel. Zo besteedt u slechts een minimale tijd aan onderhoud. Wil u helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnieker bij u langs. De technieker leegt, kuist en vult de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet zorgeloos van uw jacuzzi in Maarke-Kerkem.

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Maarke-Kerkem met Highlife van HotSpring

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. De lijn heeft enkele troeven die zich onderscheiden van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, kosten en tijd in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is niet zomaar een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Maarke-Kerkem blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u informatie over de Highlife lijn.

Smaakvol design voor uw jacuzzi spa in Maarke-Kerkem

Wanneer u een jacuzzi koopt, denkt u daar goed over na. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi spa overeenkomt met de stijl van uw huis. Landelijk of modern? U kan kiezen uit een groot aantal kleurmogelijkheden en buitenafwerkingen. Zo stemt u de stijl van de jacuzzi spa af op uw eigen wensen. Heeft u een groot gezin of eerder een klein? HotSpring voorziet voor iedere gezinssamenstelling jacuzzi spa’s. Geniet met HotSpring ook van een maximaal zwembadgevoel. Laat de jacuzzi spa in Maarke-Kerkem buiten in de tuin of het terras inwerken. Het kan allemaal met HotSpring jacuzzi spa’s. jacuzzi HotSpring sneeuw

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Maarke-Kerkem

De optimale klantenservice van HotSpring gaat heel ver. We komen op voorhand langs in Maarke-Kerkem om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van getrainde techniekers denkt actief mee over de juiste plaats en richting van de jacuzzi spa. De jacuzzi spa wordt na aankoop bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. Voor een gewaarborgde garantie koppelt HotSpring tot slot de jacuzzi aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Ook als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Prijzen van jacuzzi spa's in Maarke-Kerkem

Een jacuzzi is ongetwijfeld een waardevolle investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Maarke-Kerkem afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. Met de Limelight collectie heeft u vanaf €10.000 meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De meest luxueuze jacuzzilijn is de Highlife lijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande afwerkingen en isolatie, alsook de meeste massagemogelijkheden. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Maarke-Kerkem is tekenen voor kwalitatief en onbezorgd genieten. Met designs voor elke gezinsgrootte en stijl is een jacuzzi spa van HotSpring gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Verlangt u naar de warme bubbels van een jacuzzi spa in Maarke-Kerkem? Er is te allen tijde een HotSpringverdeler in de buurt, waar u ook woont. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de website.
Jacuzzi-kopen-Maarke-Kerkem

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Maarke-Kerkem

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Maarke-Kerkem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Maarke-Kerkem
Jacuzzi-kopen-Maarke-Kerkem

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Maarke-Kerkem
Jacuzzi-kopen-Maarke-Kerkem
Jacuzzi-kopen-Maarke-Kerkem
Jacuzzi-kopen-Maarke-Kerkem

Ontvang onze nieuwsbrief