NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

HotSpring jacuzzi kopen in Lovenjoel: kwaliteitsvol genieten

Van plan om een jacuzzi te kopen in Lovenjoel? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in jacuzzi’s: HotSpring. Want een jacuzzi van HotSpring staat niet alleen garant voor kwaliteit. Het is een intieme plaats waar u met familie of vrienden ongehinderd kan ontspannen en praten. Slaapt u slecht of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een goede keuze. Kom langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Lovenjoel.

Prijzen van jacuzzi spa's in Lovenjoel

Een jacuzzi is ongetwijfeld een weloverwogen investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Lovenjoel afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot lijn is de instaplijn met een startprijs vanaf €5000. Vanaf €10.000 geeft de Limelight collectie u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife lijn bent u zeker van de meest luxueuze jacuzzi spa’s. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande isolatie en afwerkingen, alsook de meeste massagemogelijkheden. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget. jacuzzi HotSpring hout

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Lovenjoel

HotSpring biedt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. Highlife onderscheidt zich van de concurrentie met enkele sterke troeven. De Highlife jacuzzi’s bevatten 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u kosten, energie en tijd in onderhoud en verbruik. Noem trouwens een jacuzzi uit de Highlife collectie niet zomaar een bubbelbad! Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Lovenjoel vallen op door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar wat betreft sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Perfect voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde Hot-Spring-verdeler vindt u informatie over de Highlife jacuzzilijn.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Lovenjoel

De klantenservice van HotSpring gaat heel ver. Op voorhand komen we langs in Lovenjoel om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van jaarlijks getrainde technici denkt ook actief mee over de juiste richting en plaats van de jacuzzi. De jacuzzi spa wordt na aankoop bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot werkt HotSpring met een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Zelfs wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier.

Smaakvol design voor uw jacuzzi spa in Lovenjoel

Over een jacuzzi spa kopen denkt u goed na. Want u wil uiteraard dat uw jacuzzi spa past bij de stijl van uw woning. Is uw woning landelijk, of eerder modern? Laat u verrassen door het grote aantal kleurenstalen en buitenafwerkingen. Zo stemt u de stijl van de jacuzzi af op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een klein aantal personen, of eerder een groot? HotSpring heeft voor iedere gezinssamenstelling jacuzzi’s. Ga met HotSpring voor een maximaal zwembadgevoel. Laat de jacuzzi spa in Lovenjoel buiten inbouwen in de tuin of het terras. Met een jacuzzi spa van HotSpring kan het allemaal. jacuzzi HotSpring koppel terras

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi spa’s in Lovenjoel

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een jacuzzi spa koopt in Lovenjoel? HotSpring maakt het u gemakkelijk. Het werkt als één van de enige merken met een semi-automatisch onderhoudssysteem. Een sensor in de jacuzzi spa stelt de verontreiniging van het water vast. Op basis hiervan verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsproduct. Zo vraagt het onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding. Helemaal geen tijd spenderen aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnieker ter plaatse. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en controleert de jacuzzi spa integraal, ook het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet zorgeloos van uw jacuzzi in Lovenjoel.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi spa’s in Lovenjoel

Maakt u zich zorgen over uw energierekening door de jacuzzi spa in Lovenjoel? Voor de meest energiezuinige jacuzzi’s moet u bij HotSpring zijn. De Highlife lijn van HotSpring is uitgerust met hoogstaande isolatie. Dat omvat een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Zo zal de jacuzzi beduidend minder energie verbruiken. Daarnaast kan u ook kiezen voor een isolerende afdekcover. Die zorgt ervoor dat het water langer warm blijft. Met een HotSpring jacuzzi betaalt u slechts een minimum aan extra kosten. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energiefactuur.

U ziet het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Lovenjoel is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor elke gezinsgrootte en stijl is een jacuzzi van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Kan u niet wachten om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Lovenjoel te ervaren? Een HotSpring-verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Op de site vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Lovenjoel

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Lovenjoel

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Lovenjoel

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Lovenjoel
Jacuzzi-kopen-Lovenjoel

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Lovenjoel
Jacuzzi-kopen-Lovenjoel
Jacuzzi-kopen-Lovenjoel
Jacuzzi-kopen-Lovenjoel

Ontvang onze nieuwsbrief