NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi kopen in Lombardsijde: een HotSpring voor elke stijl en woning

Woont u in Lombardsijde en wil u een jacuzzi kopen? Overweeg dan zeker de nummer 1 in jacuzzi spa’s wereldwijd: HotSpring. Want een jacuzzi spa van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een gezellige plaats waar u met familie of vrienden rustig kan ontspannen en praten. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn, of slaapt u slecht? HotSpring jacuzzi’s zijn ook dan zeker een prima keuze, dankzij de uitvoerige massagemogelijkheden. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Lombardsijde. Ga langs bij één van de verdelers.

Verregaande service voor uw jacuzzi spa in Lombardsijde

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. In een eerste fase komen we langs in Lombardsijde om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Onze jaarlijks getrainde techniekers denken actief mee over de gepaste richting en plaats van de jacuzzi spa. Het team installeert de jacuzzi spa na aankoop bij u thuis. Daarbij krijgt u ook een nauwgezette uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gekoppeld aan de jacuzzi. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel stukgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs wanneer de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier. jacuzzi HotSpring hout

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Lombardsijde

Over een jacuzzi spa kopen denkt u goed na. Want u wil natuurlijk dat uw jacuzzi past bij de stijl van uw huis. Heeft u een woonst in landelijke of eerder moderne stijl? Kies uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. De stijl van de jacuzzi stemt u op die manier af op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij groot of eerder klein? Geen nood. HotSpring heeft voor iedere gezinssamenstelling jacuzzi’s. Genieten van een maximaal zwembadgevoel? De jacuzzi in Lombardsijde kan buiten worden ingebouwd in de tuin of in het terras. Met HotSpring jacuzzi’s kan het allemaal.

Prijs van uw jacuzzi in Lombardsijde

Een jacuzzi is ongetwijfeld een waardevolle investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Lombardsijde inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot collectie is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. Met de Limelight lijn heeft u vanaf €10.000 meer comfort. Dit merkt u onder andere door het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De meeste luxe vindt u bij de Highlife collectie. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande afwerkingen en isolatie, alsook de meeste massagemogelijkheden. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi spa aansluit bij uw budget.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Lombardsijde

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwaliteitsvolle lijn jacuzzi spa’s. Om zich te onderscheiden van de concurrentie heeft de lijn enkele troeven. Zo bevatten de Highlife jacuzzi spa’s 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi spa uit de Highlife collectie is trouwens veel meer dan zomaar een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Lombardsijde vallen op door de therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft intensiteit en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de kuiten, rug, nek, polsen… Uiterst geschikt voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde Hot-Spring-verdeler vindt u info over de Highlife jacuzzilijn. jacuzzi HotSpring koppel terras

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi spa in Lombardsijde

Ongerust over uw energierekening door de jacuzzi spa in Lombardsijde? HotSpring jacuzzi’s zijn de meest energiezuinige op de markt. In de Highlife collectie van HotSpring wordt enkel hoogstaande isolatie gebruikt. Dat omvat een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Op die manier zal de jacuzzi spa een pak minder energie verbruiken. U kan ook kiezen voor een isolerende afdekcover. Die houdt het water langer verwarmd. Met een HotSpring jacuzzi spa blijven extra energiekosten beperkt. Zo worden alle zorgen over de energiefactuur weggenomen.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Lombardsijde

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een jacuzzi koopt in Lombardsijde? HotSpring maakt het u makkelijk. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudssysteem. Een inwendige sensor stelt de verontreiniging van het water vast. De jacuzzi spa baseert zich daarop om zelf een reinigingsproduct te verspreiden. Zo spendeert u slechts minimale tijd aan onderhoud. Helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnieker tot bij u. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en controleert de jacuzzi integraal, ook het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Lombardsijde.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Lombardsijde is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor elke gezinssamenstelling en stijl is een jacuzzi van HotSpring gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Popelt u om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Lombardsijde te ervaren? Waar u ook woont, een HotSpring-verdeler is nooit ver weg. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en bezoek de winkel.
Jacuzzi-kopen-Lombardsijde

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Lombardsijde

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Lombardsijde

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Lombardsijde
Jacuzzi-kopen-Lombardsijde

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Lombardsijde
Jacuzzi-kopen-Lombardsijde
Jacuzzi-kopen-Lombardsijde
Jacuzzi-kopen-Lombardsijde

Ontvang onze nieuwsbrief