NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Met een HotSpring spa in Lokeren kom je tot rust

Denkt u eraan om een spa te kopen in Lokeren? Denk dan zeker aan HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi's. Want een spa van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een vertrouwde plaats om met vrienden of familie te ontspannen en te praten. Kan u niet goed slapen of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? Ook dan zijn HotSpring jacuzzi’s zeker een gepaste keuze, dankzij de talrijke massagemogelijkheden. Kom langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Lokeren.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Lokeren

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. In een eerste fase komen we bij u langs in de regio van Lokeren om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van opgeleide technici denkt actief mee over de gepaste richting en plaats van de jacuzzi spa. Na aankoop komt het team de spa bij u thuis in Lokeren installeren. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. Voor een gewaarborgde garantie koppelt HotSpring tot slot de jacuzzi aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler wanneer een onderdeel breekt. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs als de garantie verlopen is. HotSpring is er voor u, zowel voor, tijdens als na de aankoop. jacuzzi HotSpring vuur

Prijs van uw jacuzzi spa in Lokeren

Een jacuzzi spa is ongetwijfeld een weloverwogen investering. Dat de jacuzzi in Lokeren afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot lijn is de instaplijn en start vanaf €5000. De Limelight lijn biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Dit merkt u onder andere door het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Met de Highlife lijn kiest u voor maximale luxe. Vanaf €15.000 krijgt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke jacuzzi mogelijk is naargelang uw budget.

Kwaliteitsvolle spa’s in Lokeren met Highlife van HotSpring

Met Highlife biedt HotSpring een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s zijn uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is veel meer dan eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Lokeren blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de polsen, rug, kuiten, nek… Aan te raden voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u info over de Highlife jacuzzilijn.

Smaakvol design voor uw jacuzzi spa in Lokeren

U denkt er goed over na wanneer u een jacuzzi koopt. Want natuurlijk wil u dat uw Lokerse spa aansluit bij de stijl van uw woning. Is uw huis modern, of eerder landelijk? U stemt de jacuzzi spa makkelijk af op uw woning en eigen smaak dankzij de vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden. HotSpring heeft daarnaast spa’s in verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi spa, of u nu een groot of een klein gezin heeft. U kan de spa in Lokeren bovendien laten inbouwen in de tuin, waardoor u een maximaal zwembadgevoel bekomt. U merkt het, met een HotSpring spa kan werkelijk alles. jacuzzi HotSpring koppel

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi spa’s in Lokeren

Baart uw energierekening door de jacuzzi in Lokeren u zorgen? Geen zorgen, HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige jacuzzi spa’s op de markt. De HotSpring Highlife lijn is voorzien van een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogwaardige isolatie zal de jacuzzi spa een pak minder energie verbruiken. U kan bijkomend kiezen voor een isolerende afdekhoes. Die houdt het water langer warm. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw energiefactuur, want met een HotSpring jacuzzi blijven de extra kosten beperkt.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi spa’s in Lokeren

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Lokeren? HotSpring voorziet daarvoor een gemakkelijke oplossing. Het heeft als één van de enige merken een halfautomatisch onderhoudsprogramma met een inwendige sensor die de vervuiling van het water meet. Op basis hiervan verspreidt de spa zelf een reinigingsproduct en spendeert u amper tijd aan onderhoud. Wilt u in het geheel geen tijd besteden aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnieker ter plaatse komen. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zorgeloos geniet van uw jacuzzi in Lokeren.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Lokeren is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een jacuzzi van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor iedere gezinssamenstelling en stijl. Popelt u om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Lokeren te voelen? Er is te allen tijde een HotSpring verdeler in de buurt, waar u ook woont. Vind de dichtstbijzijnde op de website en kom langs in de winkel.
jacuzzi-kopen-lokeren

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-lokeren

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-lokeren

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-lokeren
jacuzzi-kopen-lokeren

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-lokeren
jacuzzi-kopen-lokeren
jacuzzi-kopen-lokeren
jacuzzi-kopen-lokeren

Ontvang onze nieuwsbrief