NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kom tot rust met een HotSpring jacuzzi in Linden

Een jacuzzi spa kopen in Linden? Overweeg dan zeker Hotspring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi’s. Want een jacuzzi van HotSpring staat niet alleen garant voor kwaliteit. Het is een intieme plek waar u met familie of vrienden ongestoord kan praten en relaxen. Heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten, of kan u niet goed slapen? Dankzij de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een juiste keuze. Ga langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Linden.

Smaakvol design voor uw jacuzzi spa in Linden

Over het kopen van een jacuzzi spa denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi spa past bij de stijl van uw woning. Heeft u een woning in landelijke of eerder moderne stijl? Kies uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleuropties. U stemt de stijl van de jacuzzi zo af op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een groot aantal personen, of eerder een klein? Geen nood. HotSpring heeft voor iedere gezinssamenstelling jacuzzi spa’s. Graag een optimaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi in Linden buiten in de tuin of het terras inwerken. Met HotSpring jacuzzi spa’s is het allemaal mogelijk. jacuzzi HotSpring hout

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Linden met Highlife van HotSpring

Met Highlife biedt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. De lijn heeft enkele sterke troeven om zich te onderscheiden van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s bevatten 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Linden vallen op door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. U kan de intensiteit afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, nek, kuiten, polsen… Uiterst geschikt voor wie last heeft van stress, of sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn.

Prijs van uw jacuzzi spa in Linden

Een jacuzzi is ongetwijfeld een waardevolle investering. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi in Linden afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot collectie is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. Vanaf €10.000 biedt de Limelight collectie u meer comfort. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife lijn kiest u voor maximale luxe. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi aansluit bij uw budget.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi spa’s in Linden

Bent u verontrust over het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Linden? HotSpring biedt hiervoor een gemakkelijke oplossing. Als één van de enige merken komt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudssysteem. Een interne sensor stelt de vervuiling van het water vast. Hierop baseert de jacuzzi zich om zelf een reinigingsmiddel te verspreiden. Zo neemt het onderhoud slechts een minimum van uw tijd in beslag. Wil u in het geheel geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnieker bij u langs. De technieker neemt het hele onderhoud van de jacuzzi voor zijn rekening, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Geniet onbezorgd van uw jacuzzi in Linden en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler. jacuzzi HotSpring koppel

Verregaande service voor uw jacuzzi spa in Linden

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. In een eerste fase komen we langs in Linden om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. De jaarlijks getrainde technici denken ook mee over de juiste plaats en richting van de jacuzzi spa. Het team komt de jacuzzi spa bij u thuis installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot werkt HotSpring met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Ook als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

HotSpring jacuzzi spa in Linden met laag energieverbruik

Zorgen over uw energierekening door de jacuzzi spa in Linden? Voor de meest energiezuinige jacuzzi spa’s moet u bij HotSpring zijn. De HotSpring Highlife collectie is voorzien van hoogstaande isolatie. Dat omvat een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Op die manier zal de jacuzzi een pak minder energie verbruiken. Kies ook voor een isolerende afdekcover. Die zorgt ervoor dat het water langer verwarmd blijft. Met een HotSpring jacuzzi spa betaalt u slechts een minimum aan extra kosten. Zorgen over de energiefactuur smelten zo als sneeuw voor de zon.

U ziet het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Linden is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een jacuzzi van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor elke gezinssamenstelling en stijl. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Linden te beleven? Waar u ook woont, een HotSpring-verdeler is nooit ver weg. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en bezoek de winkel.
Jacuzzi-kopen-Linden

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Linden

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Linden

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Linden
Jacuzzi-kopen-Linden

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Linden
Jacuzzi-kopen-Linden
Jacuzzi-kopen-Linden
Jacuzzi-kopen-Linden

Ontvang onze nieuwsbrief