NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Luxueus genieten met een HotSpring jacuzzi in Leuven

Woont u in Leuven en wil u een jacuzzi spa kopen? Overweeg dan zeker HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi’s. Want met een HotSpring-jacuzzi kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plek waar u met vrienden of familie ongehinderd kan praten en ontspannen. Slaapt u slecht of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen? Dankzij de uitvoerige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een goede keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Leuven en ga langs bij één van de verdelers.

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Leuven met Highlife van HotSpring

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle collectie jacuzzi’s. Door enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s bevatten 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife collectie is veel meer dan eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Leuven zijn voorzien van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De intensiteit kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler. jacuzzi HotSpring vuur

HotSpring jacuzzi spa in Leuven met laag energieverbruik

Ziet u op tegen uw energiefactuur door de jacuzzi in Leuven? De meest energiezuinig jacuzzi’s op de markt zijn die van HotSpring. De Highlife lijn van HotSpring is uitgerust met hoogstaande isolatie. Daaronder wordt een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip verstaan. Zo zal de jacuzzi beduidend minder energie verbruiken. Een isolerende afdekhoes is ook een mogelijkheid. Die zal het water langer warm houden. De extra energiekosten blijven met een HotSpring jacuzzi beperkt. Zorgen over de energiefactuur smelten zo als sneeuw voor de zon.

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Leuven

Een jacuzzi kopen is niet iets waar u licht overgaat. Want natuurlijk wil u dat uw Leuvense jacuzzi aansluit bij de stijl van uw huis. Is uw woonst modern, of eerder landelijk? Kies uit een groot aantal kleurmogelijkheden en buitenafwerkingen. De stijl van de jacuzzi spa stemt u op die manier af op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een groot aantal personen, of eerder een klein? HotSpring heeft jacuzzi spa’s voor elke gezinsgrootte. Liever een maximaal zwembadgevoel? De jacuzzi spa in Leuven kan buiten worden ingebouwd in het terras of in de tuin. Het kan allemaal met een jacuzzi van HotSpring.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi’s in Leuven

Bent u niet graag bezig met het onderhoud van de jacuzzi in Leuven? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Het komt als één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een sensor in de jacuzzi spa stelt de verontreiniging van het water vast. De jacuzzi spa verspreidt aan de hand daarvan zelf een reinigingsmiddel. Zo besteedt u slechts een minimale tijd aan onderhoud. Wil u in het geheel geen tijd besteden aan onderhoud? Dan kan u rekenen op een onderhoudstechnieker. De technieker zorgt voor een volledige controle van de jacuzzi, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi in Leuven. jacuzzi HotSpring sneeuw

Klantgerichte service voor uw jacuzzi spa in Leuven

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. We komen vooraf langs in Leuven om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van jaarlijks opgeleide techniekers denkt ook actief mee over de geschikte plek en richting van de jacuzzi spa. Het team komt de jacuzzi bij u thuis installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot koppelt HotSpring de jacuzzi aan een uniek serienummer, voor een gewaarborgde garantie. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel stukgaat. Zelfs als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar.

Prijs van uw jacuzzi spa in Leuven

Een jacuzzi spa is een waardevolle investering. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi in Leuven inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. Met de Limelight lijn heeft u vanaf €10.000 meer comfort. Dit ziet u onder andere aan het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De meeste luxe vindt u bij de Highlife collectie. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogwaardige afwerkingen en isolatie, alsook de meeste massagemogelijkheden. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi aansluit bij uw budget.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Leuven is tekenen voor zorgeloos én kwalitatief genieten. Een jacuzzi spa van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor iedere gezinsgrootte en stijl. Verlangt u naar de warme bubbels van een jacuzzi in Leuven? Er is altijd een HotSpring-verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Op de website vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Leuven

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Leuven

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Leuven

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Leuven
Jacuzzi-kopen-Leuven

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Leuven
Jacuzzi-kopen-Leuven
Jacuzzi-kopen-Leuven
Jacuzzi-kopen-Leuven

Ontvang onze nieuwsbrief