NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Luxueus genieten met een HotSpring spa in Ledegem

Denkt u eraan om een jacuzzi te kopen in Ledegem? Denk dan zeker aan HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa's. Want met een HotSpring-jacuzzi kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een gezellige plaats om met vrienden of familie te praten en te relaxen. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen, of kan u niet goed slapen? Door de uitgebreide massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een juiste keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Ledegem en ga langs bij één van de verdelers.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Ledegem

Bezorgd over uw energierekening door de spa in Ledegem? Geen zorgen, de meest energiezuinige jacuzzi’s vindt u bij HotSpring. De Highlife lijn van HotSpring is voorzien van een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogwaardige isolatie verbruikt de jacuzzi een pak minder energie. Om het water langer verwarmd te houden, kunt u als aanvulling hierop kiezen voor een isolerende afdekhoes. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring spa. Over de energiefactuur hoeft u zich zo geen zorgen meer te maken. jacuzzi HotSpring vuur

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Ledegem

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo bevatten de Highlife spa’s 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in verbruik en onderhoud. Trouwens, een spa uit de Highlife collectie is niet zomaar een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Ledegem schitteren daarnaast door de therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar qua sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: kleine, grote, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn.

Prijzen van spa's in Ledegem

Een jacuzzi is een waardevolle investering. Dat de spa in Ledegem afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring jacuzzi spa’s voor elke prijsklasse. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. Vanaf €10.000 biedt de Limelight lijn u meer comfort. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. De meeste luxe vindt u bij de Highlife collectie. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogwaardige isolatie en afwerkingen, alsook de meeste massagemogelijkheden. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke jacuzzi past binnen uw budget.

Design op maat voor uw jacuzzi in Ledegem

Over een jacuzzi kopen denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw Ledegemse spa aansluit bij de stijl van uw woning. Is het design van uw woonst landelijk, of eerder modern? De jacuzzi spa stemt u makkelijk af op uw woning en eigen smaak. De vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden helpen u hierbij. Daarnaast verkoopt HotSpring jacuzzi spa’s in verschillende groottes. Of u nu een groot of een klein gezin heeft, u vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi. Bovendien kan u de jacuzzi spa in Ledegem laten inwerken in de tuin om een maximaal zwembadgevoel te creëren. U merkt het, alles is mogelijk met een jacuzzi van HotSpring. jacuzzi HotSpring koppel

Onderhoudsvriendelijke spa’s in Ledegem

Bent u niet graag bezig met het onderhoud van de spa in Ledegem? HotSpring maakt het u gemakkelijk. Het komt als één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een interne sensor de vervuiling van het water meet. De jacuzzi spa verspreidt aan de hand daarvan zelf een reinigingsproduct, zodat u amper tijd moet besteden aan het onderhoud. Wilt u helemaal geen tijd besteden aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnieker bij u thuis langskomen. De technieker neemt het hele onderhoud van de spa voor zijn rekening, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw spa in Ledegem.

Klantvriendelijke service voor uw spa in Ledegem

De optimale klantenservice van HotSpring gaat heel ver. Op voorhand komen we bij u langs in de regio van Ledegem om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Onze jaarlijks geschoolde technici denken actief mee over de gepaste plaats en richting van de jacuzzi spa. De jacuzzi spa wordt na aankoop bij u thuis in Ledegem geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring werkt tot slot met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler wanneer een onderdeel breekt. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook als de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u.

U ziet het: een spa van HotSpring kopen in Ledegem is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor iedere stijl en gezinsgrootte is een HotSpring spa ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Kan u niet wachten om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Ledegem te beleven? Er is te allen tijde een HotSpring verdeler in de buurt, waar u ook woont. Vind de dichtstbijzijnde op de website en kom langs in de winkel.
jacuzzi-kopen-ledegem

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-ledegem

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-ledegem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-ledegem
jacuzzi-kopen-ledegem

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-ledegem
jacuzzi-kopen-ledegem
jacuzzi-kopen-ledegem
jacuzzi-kopen-ledegem

Ontvang onze nieuwsbrief