NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kom tot rust in een HotSpring jacuzzi in Langdorp

Denkt u eraan om een jacuzzi te kopen in Langdorp? Overweeg dan zeker HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa’s. Want een jacuzzi van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een vertrouwde plek om met vrienden of familie te praten en te ontspannen. Slaapt u slecht of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn? Door de nauwgezette massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een prima keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Langdorp. Kom langs bij één van de verdelers.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi spa’s in Langdorp

Krijgt u het al benauwd wanneer u denkt aan het onderhoud van de spa in Langdorp? HotSpring voorziet daarvoor een gemakkelijke oplossing. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een semiautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een interne sensor de verontreiniging van het water meet. De jacuzzi spa verspreidt op basis van de resultaten zelf een reinigingsproduct, zodat u geen tijd moet stoppen in het onderhoud. Er kan een onderhoudstechnicus bij u thuis langskomen als u helemaal geen tijd wil besteden aan het onderhoud. De technieker verzorgt het hele onderhoud van de jacuzzi spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zonder zorgen van uw spa in Langdorp. jacuzzi HotSpring gezin

HotSpring spa in Langdorp met laag energieverbruik

Baart uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Langdorp u zorgen? Geen zorgen, voor de meest energiezuinige jacuzzi spa’s moet u bij HotSpring zijn. De HotSpring Highlife collectie is uitgerust met een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogwaardige isolatie zal de jacuzzi spa een pak minder energie verbruiken. Een isolerende afdekhoes is een mooie aanvulling hierop, want die houdt het water langer warm. De extra kosten blijven met een HotSpring spa minimaal, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de energiefactuur.

Smaakvol design voor uw jacuzzi in Langdorp

Over het kopen van een spa denkt u goed na. Want u wil natuurlijk dat uw Langdorpse jacuzzi past bij de stijl van uw woonst. Modern of landelijk? U stemt de jacuzzi makkelijk af op uw woning en eigen smaak dankzij de vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden. De spa’s van HotSpring zijn daarnaast verkrijgbaar in verschillende groottes. Welke gezinssamenstelling u ook heeft, u vindt ongetwijfeld een passende spa. U kan de spa in Langdorp bovendien laten inwerken in de tuin om een maximaal zwembadgevoel te creëren. U merkt het, met een spa van HotSpring is alles mogelijk.

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Langdorp

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u kosten, energie en tijd in onderhoud en verbruik. Een spa uit de Highlife collectie is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Langdorp zijn voorzien van therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, nek, kuiten, polsen… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler. jacuzzi HotSpring koppel terras

Kostprijs van uw Langdorpse spa

Een spa is ongetwijfeld een waardevolle investering. Het is belangrijk dat de spa in Langdorp aangepast is aan uw behoeften, en dus ook aan uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn en begint vanaf €5000. De Limelight lijn biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. De Highlife collectie is de meest luxueuze jacuzzilijn. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

Verregaande service voor uw spa in Langdorp

De klantenservice van HotSpring gaat heel ver. We komen op voorhand bij u langs in de regio van Aarschot om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van jaarlijks opgeleide techniekers denkt ook actief mee over de geschikte plek en richting van de jacuzzi spa. Het team komt de jacuzzi bij u thuis in Langdorp installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot werkt HotSpring met een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel kapotgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs als de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u.

U hoort het: een HotSpring spa kopen in Langdorp is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een HotSpring spa is met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Verlangt u naar de warme bubbels van een jacuzzi in Langdorp? Waar u ook woont, er is te allen tijde een HotSpring verdeler in de buurt. Op de site vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
jacuzzi-kopen-langdorp

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-langdorp

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-langdorp

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-langdorp
jacuzzi-kopen-langdorp

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-langdorp
jacuzzi-kopen-langdorp
jacuzzi-kopen-langdorp
jacuzzi-kopen-langdorp

Ontvang onze nieuwsbrief