NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi kopen in Langdorp: een HotSpring voor elke stijl en woning

Droomt u ervan om een jacuzzi spa te kopen in Langdorp? Overweeg dan zeker Hotspring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi’s. Want een jacuzzi van HotSpring staat niet alleen garant voor kwaliteit. Het is een intieme plek om met familie of vrienden te ontspannen en te praten. Heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten, of kan u niet goed slapen? Door de talrijke massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een geschikte keuze. Ga langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Langdorp.

Kostprijs van uw jacuzzi

In een jacuzzi investeert u weloverwogen. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Langdorp inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. Meer comfort krijgt u met de Limelight collectie, met een prijs vanaf €10.000. Dit is merkbaar door onder andere het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De meest luxueuze jacuzzilijn is de Highlife collectie. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande afwerkingen en isolatie. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi past binnen uw budget. jacuzzi HotSpring gezin

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Langdorp

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. Vooraf komen we langs in Langdorp om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van opgeleide techniekers denkt actief mee over de juiste plek en richting van de jacuzzi. De jacuzzi wordt na aankoop bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot koppelt HotSpring de jacuzzi spa aan een uniek serienummer, voor een gewaarborgde garantie. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs als de garantie verlopen is. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Langdorp

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een jacuzzi koopt in Langdorp? HotSpring maakt het u gemakkelijk. Het is één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een sensor in de jacuzzi meet de watervervuiling. De jacuzzi verspreidt aan de hand daarvan zelf een reinigingsmiddel. Zo neemt onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding in. Liever helemaal geen tijd spenderen aan onderhoud? Een onderhoudstechnieker komt dan bij u langs. De technieker reinigt de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi spa in Langdorp.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Langdorp

Bezorgd over uw energierekening door de jacuzzi in Langdorp? HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige jacuzzi spa’s op de markt. De Highlife lijn van HotSpring maakt gebruik van hoogstaande isolatie. Die bestaat uit een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Op die manier zal de jacuzzi spa een pak minder energie verbruiken. Een isolerende afdekcover is ook een mogelijkheid. Daarmee houdt u het water langer warm. Met een HotSpring jacuzzi bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Over de energierekening maakt u zich zo geen zorgen meer. jacuzzi HotSpring koppel terras

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Langdorp

Een jacuzzi kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi spa overeenkomt met de stijl van uw huis. Is het design van uw woning landelijk, of eerder modern? Kies uit een groot aantal kleurenstalen en buitenafwerkingen. Zo stemt u de stijl van de jacuzzi af op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij klein of eerder groot? HotSpring voorziet voor iedere gezinsgrootte jacuzzi’s. Genieten van een optimaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi in Langdorp buiten in het terras of in de tuin inwerken. Het kan allemaal met een jacuzzi van HotSpring.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Langdorp

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. Met enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. Zo bevatten de Highlife jacuzzi’s 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u energie, kosten en tijd in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife collectie is veel meer dan zomaar een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Langdorp zijn voorzien van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De intensiteit kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Perfect voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Langdorp is tekenen voor kwalitatief en onbezorgd genieten. Een HotSpring jacuzzi spa is met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een jacuzzi? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring-verdeler bij u in de buurt. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de website.
Jacuzzi-kopen-Langdorp

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Langdorp

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Langdorp

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Langdorp
Jacuzzi-kopen-Langdorp

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Langdorp
Jacuzzi-kopen-Langdorp
Jacuzzi-kopen-Langdorp
Jacuzzi-kopen-Langdorp

Ontvang onze nieuwsbrief