NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi in Landskouter: kom tot rust in een luxueuze HotSpring jacuzzi

Wil u een jacuzzi kopen in Landskouter? Overweeg dan zeker HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa’s. Want met een jacuzzi van HotSpring kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plek om met familie of vrienden te praten en te ontspannen. Kan u niet goed slapen of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? HotSpring jacuzzi’s zijn ook dan zeker een prima keuze, dankzij de veelvuldige massagemogelijkheden. Kom langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Landskouter.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Landskouter

Bent u niet graag bezig met het onderhoud van de jacuzzi spa in Landskouter? HotSpring maakt het u gemakkelijk. Het heeft als één van de enige merken een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een sensor in de jacuzzi spa stelt de vervuiling van het water vast. De jacuzzi baseert zich daarop om zelf een reinigingsproduct te verspreiden. Zo spendeert u minimale tijd aan onderhoud. Wil u in het geheel geen tijd spenderen aan onderhoud? Een onderhoudstechnicus komt dan ter plaatse. De technieker leegt, poetst en vult de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Landskouter. jacuzzi HotSpring gezin

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Landskouter

De klantenservice van HotSpring gaat heel ver. We komen op voorhand langs in Landskouter om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van jaarlijks geschoolde techniekers denkt ook actief mee over de geschikte richting en plaats van de jacuzzi spa. De jacuzzi wordt na aankoop bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gelinkt aan de jacuzzi. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Ook als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Landskouter

Met Highlife biedt HotSpring een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. De lijn heeft enkele troeven die zich onderscheiden van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s zijn uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi uit de Highlife lijn is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Landskouter blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, nek, kuiten, polsen… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Landskouter

Een jacuzzi kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi aansluit bij de stijl van uw woonst. Is het design van uw huis modern, of eerder landelijk? U kan kiezen uit een groot aantal kleuropties en buitenafwerkingen. Zo kan u de stijl van de jacuzzi afstemmen op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij klein of eerder groot? Voor iedere gezinsgrootte heeft HotSpring de gepaste jacuzzi spa. Graag een optimaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi spa in Landskouter buiten inwerken in de tuin of het terras. Het kan allemaal met HotSpring jacuzzi’s. jacuzzi HotSpring koppel terras

HotSpring jacuzzi in Landskouter met laag energieverbruik

Ziet u op tegen uw energierekening door de jacuzzi in Landskouter? De meest energiezuinig jacuzzi’s op de markt zijn die van HotSpring. In de Highlife collectie van HotSpring wordt enkel hoogstaande isolatie gebruikt. Die bestaat uit een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Op die manier zal de jacuzzi spa een pak minder energie verbruiken. U kan ook kiezen voor een isolerende afdekcover. Daarmee houdt u het water langer warm. Met een HotSpring jacuzzi bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energierekening.

Prijs van uw jacuzzi spa in Landskouter

Een jacuzzi is een waardevolle investering. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi spa in Landskouter inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot lijn is de instaplijn en start vanaf €5000. Met de Limelight collectie heeft u vanaf €10.000 meer comfort. Dit ziet u onder andere aan de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Bij de Highlife collectie vindt u de meeste luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogwaardige afwerkingen en isolatie, alsook de meeste massagemogelijkheden. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi aansluit bij uw budget.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Landskouter is tekenen voor onbezorgd én kwalitatief genieten. Met designs voor elke gezinssamenstelling en stijl is een jacuzzi spa van HotSpring gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Landskouter te ervaren? Er is te allen tijde een HotSpringverdeler in de buurt, waar u ook woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en ga langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Landskouter

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Landskouter

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Landskouter

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Landskouter
Jacuzzi-kopen-Landskouter

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Landskouter
Jacuzzi-kopen-Landskouter
Jacuzzi-kopen-Landskouter
Jacuzzi-kopen-Landskouter

Ontvang onze nieuwsbrief