NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Thuis heerlijk genieten? Met een HotSpring spa in Kozen

Een spa kopen in Kozen? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in spa’s. Want een spa van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een vertrouwde plek waar u met familie of vrienden rustig kan ontspannen en praten. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn, of kan u niet goed slapen? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een juiste keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Kozen. Ga langs bij één van de verdelers.

Verregaande service voor uw jacuzzi in Kozen

De klantenservice van HotSpring gaat heel ver. We komen vooraf bij u langs in de regio van Nieuwerkerken om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van getrainde technici denkt actief mee over de gepaste richting en plek van de jacuzzi spa. Na aankoop komt het team de jacuzzi spa bij u thuis in Kozen installeren. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot heeft de HotSpring een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Ook wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring is er voor u, zowel voor, tijdens als na de aankoop. jacuzzi HotSpring vuur

Onderhoudsgemak van HotSpring spa’s in Kozen

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een spa koopt in Kozen? HotSpring voorziet een makkelijke oplossing. Het is één van de enige merken met een halfautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een interne sensor de verontreiniging van het water meet. De jacuzzi spa baseert zich daarop om zelf een reinigingsmiddel te verspreiden. Zo spendeert u amper tijd aan het onderhoud. Als u helemaal geen tijd wil besteden aan het onderhoud, kan er een onderhoudstechnieker ter plaatse komen. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Kozen.

Design op maat voor uw jacuzzi in Kozen

Over het kopen van een spa denkt u goed na. Want u wil uiteraard dat uw Kozense jacuzzi past bij de stijl van uw woning. Modern of landelijk? De vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden zorgen ervoor dat u de spa makkelijk afstemt op uw woning en eigen smaak. HotSpring maakt daarenboven jacuzzi’s van verschillende groottes. Ongetwijfeld vindt u een passende jacuzzi spa, welke gezinssamenstelling u ook heeft. Bovendien kan u de jacuzzi spa in Kozen laten inwerken in de tuin, waardoor u een maximaal zwembadgevoel bekomt. U merkt het, een jacuzzi van HotSpring biedt eindeloze mogelijkheden.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi spa in Kozen

Ongerust over uw energiefactuur door de spa in Kozen? Geen zorgen, voor de meest energiezuinige spa’s moet u bij HotSpring zijn. De HotSpring Highlife collectie is voorzien van een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Deze hoogstaande isolatie beperkt het verbruik van de jacuzzi spa tot een minimum. U kan bijkomend ook kiezen voor een isolerende afdekcover die het water langer warm houdt. Met een HotSpring jacuzzi spa bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energiefactuur. jacuzzi HotSpring koppel

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Kozen met Highlife van HotSpring

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo tellen de Highlife jacuzzi spa’s 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in verbruik en onderhoud. Een spa uit de Highlife lijn is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Met een Highlife spa in Kozen geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar qua sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler vindt u info over de Highlife collectie.

Prijzen van spa's in Kozen

Een jacuzzi is ongetwijfeld een waardevolle investering. Dat de jacuzzi in Kozen afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring jacuzzi’s voor elke prijsklasse. De HotSpot collectie is de instaplijn met een startprijs vanaf €5000. Met de Limelight collectie heeft u vanaf €10.000 meer comfort. Dit ziet u onder andere aan de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife collectie kiest u voor maximale luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande isolatie en afwerkingen, alsook de meeste massagemogelijkheden. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke jacuzzi past binnen uw budget.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Kozen is tekenen voor onbezorgd én kwalitatief genieten. Een jacuzzi spa van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor elke stijl en gezinsgrootte. Popelt u om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Kozen te voelen? Een HotSpring verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de site.
jacuzzi-kopen-kozen

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-kozen

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-kozen

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-kozen
jacuzzi-kopen-kozen

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-kozen
jacuzzi-kopen-kozen
jacuzzi-kopen-kozen
jacuzzi-kopen-kozen

Ontvang onze nieuwsbrief