NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Luxueus genieten met een HotSpring spa in Kooigem

Droomt u ervan om een jacuzzi spa te kopen in Kooigem? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in spa’s. Want een spa van HotSpring staat niet alleen garant voor kwaliteit. Het is een gezellige plek om met vrienden of familie te relaxen en te praten. Heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten, of kan u niet goed slapen? Door de talrijke massagemogelijkheden zijn HotSpring spa’s ook dan zeker een goede keuze. Ga langs bij één van de HotSpring verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Kooigem.

HotSpring jacuzzi spa in Kooigem met laag energieverbruik

Is de energierekening door de jacuzzi in Kooigem een punt van verontrusting? Geen zorgen, met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige jacuzzi’s. De Highlife lijn van HotSpring is voorzien van een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Deze hoogstaande isolatie beperkt het verbruik van de jacuzzi spa tot een minimum. Om het water langer warm te houden, kunt u als aanvulling hierop kiezen voor een isolerende afdekcover. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring jacuzzi spa. Over de energiefactuur hoeft u zich zo geen zorgen meer te maken. jacuzzi HotSpring gezin

Verregaande service voor uw jacuzzi in Kooigem

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. Vooraf komen we bij u langs in de regio van Kortrijk om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van getrainde technici denkt actief mee over de geschikte plek en richting van de jacuzzi. Na aankoop plaatst het team de jacuzzi spa bij u thuis in Kooigem. Daarbij krijgt u ook een nauwgezette uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot koppelt HotSpring de jacuzzi spa aan een uniek serienummer, voor een gewaarborgde garantie. Als er een onderdeel kapotgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Ook als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier.

Design op maat voor uw spa in Kooigem

Een spa kopen is niet iets waar u licht overgaat. Want natuurlijk wil u dat uw Kooigemse spa past bij de stijl van uw woning. Modern of landelijk? De jacuzzi stemt u makkelijk af op uw woning en eigen smaak. De vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden helpen u hierbij. Daarnaast heeft HotSpring jacuzzi’s in verschillende groottes. Of u nu een groot of een klein gezin heeft, u vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi spa. U kan de jacuzzi spa in Kooigem bovendien laten inwerken in de tuin, waardoor u een maximaal zwembadgevoel bekomt. U merkt het, alles is mogelijk met een jacuzzi van HotSpring.

Prijzen van jacuzzi spa's in Kooigem

In een jacuzzi spa investeert u weloverwogen. Dat de jacuzzi in Kooigem inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. Met de Limelight lijn heeft u vanaf €10.000 meer comfort. Dit ziet u onder andere aan het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Met de Highlife collectie kiest u voor maximale luxe. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi spa mogelijk is naargelang uw budget. jacuzzi HotSpring koppel

Onderhoudsgemak van HotSpring spa’s in Kooigem

Kijkt u niet uit naar het onderhoud van de jacuzzi in Kooigem? HotSpring biedt hiervoor een gemakkelijke oplossing. Het komt als één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een inwendige sensor de vervuiling van het water meet. De jacuzzi verspreidt op basis daarvan zelf een reinigingsmiddel. U spendeert dus amper tijd aan het onderhoud. Er kan een onderhoudstechnieker ter plaatse komen als u in het geheel geen tijd wil besteden aan het onderhoud. De technieker leegt, poetst en vult de kuip en kijkt de jacuzzi spa integraal na, ook het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw spa in Kooigem en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Kooigem

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo bevatten de Highlife jacuzzi spa’s 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u kosten, energie en tijd in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Highlife jacuzzi’s in Kooigem beschikken ook over therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. U kan de sterkte afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, nek, kuiten, polsen… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Kooigem is tekenen voor kwalitatief en zorgeloos genieten. Een spa van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor iedere gezinssamenstelling en stijl. Verlangt u naar de warme bubbels van een jacuzzi spa in Kooigem? Een HotSpring verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Ga langs in de winkel. Zoek de dichtstbijzijnde op de website.
jacuzzi-kopen-kooigem

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-kooigem

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-kooigem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-kooigem
jacuzzi-kopen-kooigem

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-kooigem
jacuzzi-kopen-kooigem
jacuzzi-kopen-kooigem
jacuzzi-kopen-kooigem

Ontvang onze nieuwsbrief