NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kies voor kwaliteit met een HotSpring jacuzzi in Kontich

Graag een spa kopen in Kontich? Denk dan zeker aan HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi's. Want met een jacuzzi van HotSpring kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een gezellige plaats waar u met vrienden of familie ongestoord kan praten en relaxen. Heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten, of slaapt u slecht? Ook dan zijn HotSpring jacuzzi spa’s zeker een geschikte keuze, dankzij de vele massagemogelijkheden. Kom langs bij één van de HotSpring verdelers en geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Kontich.

Prijs van uw jacuzzi spa in Kontich

In een spa investeert u weloverwogen. Het is belangrijk dat de jacuzzi spa in Kontich aangepast is aan uw noden, en dus ook aan uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot lijn is de instaplijn en start vanaf €5000. De Limelight lijn biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Bij de Highlife collectie vindt u de meeste luxe. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande isolatie en afwerkingen. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke spa mogelijk is naargelang uw budget. jacuzzi HotSpring hout

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Kontich met Highlife van HotSpring

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife spa’s zijn uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in verbruik en onderhoud. Trouwens, een spa uit de Highlife collectie is zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Kontich vallen daarnaast op door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de polsen, rug, kuiten, nek… Perfect voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u info over de Highlife jacuzzilijn.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring spa’s in Kontich

Bent u niet graag bezig met het onderhoud van de spa in Kontich? HotSpring voorziet een makkelijke oplossing. Het is één van de enige merken met een halfautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een interne sensor de vervuiling van het water meet. Aan de hand daarvan verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsmiddel en spendeert u amper tijd aan onderhoud. Als u helemaal geen tijd wil besteden aan het onderhoud, kan er een onderhoudstechnieker ter plaatse komen. De technieker zorgt voor een volledige controle van de spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zorgeloos geniet van uw jacuzzi in Kontich.

Klantgerichte service voor uw spa in Kontich

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. We komen vooraf bij u langs in de regio van Kontich om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van jaarlijks opgeleide technici denkt ook actief mee over de gepaste plaats en richting van de spa. Na aankoop komt het team de jacuzzi bij u thuis in Kontich installeren. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gelinkt aan de spa. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs als de garantie verlopen is. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u. jacuzzi HotSpring koppel terras

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Kontich

Een jacuzzi spa kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want uiteraard wil u dat uw Kontichse spa aansluit bij de stijl van uw woning. Heeft u een woonst in moderne of eerder landelijke stijl? U stemt de spa makkelijk af op uw woning en eigen smaak dankzij de vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden. Daarnaast hebben de spa’s van HotSpring verschillende groottes. Ongetwijfeld vindt u een passende spa, welke gezinsgrootte u ook heeft. Om een maximaal zwembadgevoel te bekomen, is het bovendien mogelijk om de spa in Kontich te laten inbouwen in de tuin. U merkt het, de mogelijkheden zijn eindeloos met een jacuzzi spa van HotSpring.

HotSpring jacuzzi in Kontich met laag energieverbruik

Ongerust over uw energiefactuur door de jacuzzi in Kontich? Geen zorgen, de meest energiezuinig spa’s op de markt zijn die van HotSpring. De jacuzzi spa’s in de Highlife collectie van HotSpring hebben een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogwaardige isolatie zal de jacuzzi spa heel wat minder energie verbruiken. Als aanvulling hierop kunt u ook kiezen voor een isolerende afdekhoes. Die houdt het water langer verwarmd. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de energiefactuur, want met een HotSpring jacuzzi blijven de extra kosten minimaal.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Kontich is tekenen voor kwalitatief en zonder zorgen genieten. Met designs voor iedere gezinssamenstelling en stijl is een HotSpring jacuzzi ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Popelt u om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Kontich te ervaren? Er is te allen tijde een HotSpring verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de website.
jacuzzi-kopen-kontich

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-kontich

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-kontich

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-kontich
jacuzzi-kopen-kontich

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-kontich
jacuzzi-kopen-kontich
jacuzzi-kopen-kontich
jacuzzi-kopen-kontich

Ontvang onze nieuwsbrief