NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Luxueus genieten met een HotSpring jacuzzi in Kontich

Graag een jacuzzi kopen in Kontich? Overweeg dan zeker HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa’s. Want met een jacuzzi spa van HotSpring kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een gezellige plek om met vrienden of familie te praten en te ontspannen. Slaapt u slecht of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn? Dankzij de uitvoerige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een prima keuze. Kom langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Kontich.

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Kontich

Over het kopen van een jacuzzi denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw Kontichse jacuzzi past bij de stijl van uw huis. Is het design van uw huis modern, of eerder landelijk? Kies uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleuropties. U stemt de stijl van de jacuzzi spa zo af op uw eigen wensen. Heeft u een groot gezin of eerder een klein? Voor iedere gezinsgrootte heeft HotSpring de geschikte jacuzzi. Graag een optimaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi spa in Kontich buiten inbouwen in de tuin of het terras. Het is allemaal mogelijk met een jacuzzi van HotSpring. jacuzzi HotSpring gezin

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi’s in Kontich

Ongerust over uw energiefactuur door de jacuzzi in Kontich? De meest energiezuinig jacuzzi’s op de markt zijn die van HotSpring. De HotSpring Highlife lijn maakt gebruik van hoogstaande isolatie. Daaronder wordt een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip verstaan. Zo zal de jacuzzi spa beduidend minder energie verbruiken. Ook een isolerende afdekcover is mogelijk. Die houdt het water langer verwarmd. De extra energiekosten blijven met een HotSpring jacuzzi beperkt. Zorgen over de energiefactuur smelten zo als sneeuw voor de zon.

Kostprijs van uw Kontichse jacuzzi

Een jacuzzi is een weloverwogen aankoop. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi in Kontich inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn en begint vanaf €5000. De Limelight collectie start vanaf €10.000 en geeft u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. De meeste luxe vindt u bij de Highlife collectie. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande isolatie en afwerkingen, alsook de meeste massagemogelijkheden. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

Verregaande service voor uw jacuzzi spa in Kontich

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. Op voorhand komen we langs in Kontich om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van geschoolde techniekers denkt actief mee over de juiste richting en plaats van de jacuzzi spa. Na aankoop komt het team de jacuzzi bij u thuis installeren. Daarbij krijgt u ook een uitvoerige uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot werkt HotSpring met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Zelfs wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u. jacuzzi HotSpring koppel

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Kontich met Highlife van HotSpring

HotSpring biedt met Highlife een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. De lijn heeft enkele troeven die zich onderscheiden van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s bevatten 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife collectie is niet eenvoudigweg een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi in Kontich heeft u de mogelijkheid tot therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar qua sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de nek, rug, kuiten, polsen… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Kontich

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Kontich? HotSpring voorziet daarvoor een gemakkelijk oplossing. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudsprogramma. Een sensor in de jacuzzi stelt de verontreiniging van het water vast. De jacuzzi verspreidt aan de hand hiervan zelf een reinigingsmiddel. Zo neemt het onderhoud slechts een minimum van uw tijd in beslag. Helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnieker komt dan bij u langs. De technieker leegt, kuist en vult de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Kontich en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

U ziet het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Kontich is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een jacuzzi spa van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor iedere gezinsgrootte en stijl. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een Kontichse jacuzzi? Er is altijd een HotSpring-verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Vind de dichtstbijzijnde op de website en kom langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Kontich

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Kontich

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Kontich

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Kontich
Jacuzzi-kopen-Kontich

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Kontich
Jacuzzi-kopen-Kontich
Jacuzzi-kopen-Kontich
Jacuzzi-kopen-Kontich

Ontvang onze nieuwsbrief