NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kom tot rust met een HotSpring jacuzzi in Koksijde

Denkt u eraan om een jacuzzi te kopen in Koksijde? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi’s wereldwijd: HotSpring. Want met een HotSpring-jacuzzi kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een gezellige plek om met familie of vrienden te praten en te relaxen. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn, of slaapt u slecht? HotSpring jacuzzi spa’s zijn ook dan zeker een goede keuze, dankzij de talrijke massagemogelijkheden. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Koksijde. Ga langs bij één van de verdelers.

Prijs van uw jacuzzi in Koksijde

Een jacuzzi spa is ongetwijfeld een weloverwogen investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Koksijde aangepast is aan uw noden, en dus ook aan uw budget. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring jacuzzi spa’s voor elke prijsklasse. De HotSpot collectie is de instaplijn en begint vanaf €5000. De Limelight collectie start vanaf €10.000 en geeft u meer comfort. Dit ziet u onder andere aan het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Met de Highlife lijn bent u zeker van de meest luxueuze jacuzzi’s. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande afwerkingen en isolatie, alsook de meeste massagemogelijkheden. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi past binnen uw budget. jacuzzi HotSpring gezin

Smaakvol design voor uw jacuzzi in Koksijde

U denkt er goed over na wanneer u een jacuzzi koopt. Want u wil natuurlijk dat uw Koksijdse jacuzzi spa past bij de stijl van uw huis. Heeft u een woning in moderne of eerder landelijke stijl? U kan kiezen uit een groot aantal kleurmogelijkheden en buitenafwerkingen. Op die manier stemt u de stijl van de jacuzzi af op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een groot aantal personen, of eerder een klein? Geen nood. HotSpring heeft voor iedere gezinssamenstelling jacuzzi spa’s. Geniet met HotSpring ook van een maximaal zwembadgevoel. De jacuzzi in Koksijde kan buiten worden ingebouwd in de tuin of in het terras. Met een jacuzzi spa van HotSpring kan het allemaal.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Koksijde

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. Om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is, komen we op voorhand langs in Koksijde. Een team van jaarlijks getrainde techniekers denkt ook actief mee over de gepaste richting en plaats van de jacuzzi spa. De jacuzzi spa wordt na aankoop bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot koppelt HotSpring de jacuzzi aan een uniek serienummer, voor een gewaarborgde garantie. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler wanneer een onderdeel breekt. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs wanneer de garantie verlopen is. HotSpring is er voor u, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

HotSpring jacuzzi in Koksijde met laag energieverbruik

Ziet u op tegen uw energierekening door de jacuzzi spa in Koksijde? Met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige jacuzzi spa’s. In de Highlife collectie van HotSpring wordt enkel hoogstaande isolatie gebruikt. Daarmee wordt een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking bedoeld. Zo zal de jacuzzi spa heel wat minder energie verbruiken. Een isolerende afdekhoes behoort ook tot de mogelijkheden. Die wordt gebruikt om het water langer verwarmd te houden. Met een HotSpring jacuzzi spa betaalt u slechts een minimum aan extra kosten. Zorgen over de energiefactuur smelten zo als sneeuw voor de zon. jacuzzi HotSpring koppel terras

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Koksijde

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve lijn jacuzzi’s. Met enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. Zo zijn de Highlife jacuzzi spa’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife collectie is veel meer dan eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Koksijde schitteren door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: kleine, grote, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Aan te raden voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u info over de Highlife collectie.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Koksijde

Bent u niet graag bezig met het onderhoud van de jacuzzi spa in Koksijde? HotSpring voorziet daarvoor een gemakkelijk oplossing. Als één van de enige merken komt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudssysteem. Een interne sensor stelt de verontreiniging van het water vast. Op basis daarvan verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsmiddel. Zo besteedt u slechts een minimale tijd aan onderhoud. Helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnieker komt dan tot bij u. De technieker reinigt de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Geniet onbezorgd van uw jacuzzi in Koksijde en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Koksijde is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een jacuzzi van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor iedere stijl en gezinsgrootte. Popelt u om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Koksijde te voelen? Waar u ook woont, een HotSpring-verdeler is nooit ver weg. Kom langs in de winkel. Vind de dichtstbijzijnde op de site.
Jacuzzi-kopen-Koksijde

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Koksijde

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Koksijde

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Koksijde
Jacuzzi-kopen-Koksijde

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Koksijde
Jacuzzi-kopen-Koksijde
Jacuzzi-kopen-Koksijde
Jacuzzi-kopen-Koksijde

Ontvang onze nieuwsbrief