NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi kopen in Klerken: een HotSpring voor elke stijl en woning

Van plan om een jacuzzi te kopen in Klerken? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi spa’s wereldwijd: HotSpring. Want een HotSpring jacuzzi spa staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een gezellige plek om met vrienden of familie te praten en te ontspannen. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn, of slaapt u slecht? HotSpring jacuzzi’s zijn ook dan zeker een gepaste keuze, dankzij de vele massagemogelijkheden. Kom langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Klerken.

HotSpring jacuzzi in Klerken met laag energieverbruik

Zorgen over uw energierekening door de jacuzzi spa in Klerken? Met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige jacuzzi’s. De HotSpring Highlife collectie is uitgerust met hoogwaardige isolatie. Die bestaat uit een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Zo verbruikt de jacuzzi spa een aanzienlijk pak minder energie. Daarnaast is ook een isolerende afdekcover mogelijk. Die zal het water langer verwarmd houden. Met een HotSpring jacuzzi bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw energiefactuur. jacuzzi HotSpring vuur

Verregaande service voor uw jacuzzi spa in Klerken

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. We komen vooraf langs in Klerken om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van geschoolde technici denkt actief mee over de juiste richting en plek van de jacuzzi. Het team installeert de jacuzzi bij u thuis na aankoop. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gekoppeld aan de jacuzzi. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel kapotgaat. Zelfs wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier.

Design op maat voor uw jacuzzi in Klerken

Over een jacuzzi kopen denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi aansluit bij de stijl van uw woning. Is het design van uw woonst modern, of eerder landelijk? Laat u verrassen door het grote aantal kleurmogelijkheden en buitenafwerkingen. Op die manier kan u de stijl van de jacuzzi spa afstemmen op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij groot of eerder klein? HotSpring biedt voor iedere gezinsgrootte jacuzzi’s aan. Genieten van een maximaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi spa in Klerken buiten in het terras of in de tuin inbouwen. Het kan allemaal met HotSpring jacuzzi’s.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi’s in Klerken

Bent u verontrust over het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Klerken? HotSpring voorziet daarvoor een gemakkelijk oplossing. Als één van de enige merken heeft HotSpring een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een sensor in de jacuzzi spa stelt de verontreiniging van het water vast. Aan de hand daarvan verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsproduct. Zo neemt het onderhoud slechts een minimum van uw tijd in beslag. Laat u het onderhoud liever over aan iemand anders? Dan komt een onderhoudstechnicus bij u langs. De technieker neemt het hele onderhoud van de jacuzzi spa voor zijn rekening, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet onbezorgd van uw jacuzzi spa in Klerken. jacuzzi HotSpring sneeuw

Kostprijs van uw jacuzzi

Een jacuzzi is ongetwijfeld een weloverwogen investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Klerken inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot lijn is de instaplijn en start vanaf €5000. Met de Limelight lijn heeft u vanaf €10.000 meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife lijn kiest u voor maximale luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook hoogstaande isolatie en afwerkingen. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi past binnen uw budget.

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Klerken met Highlife van HotSpring

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. Met enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s bevatten 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi uit de Highlife collectie is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Highlife jacuzzi spa’s in Klerken beschikken over therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De intensiteit kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Uiterst geschikt voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife collectie vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Klerken is tekenen voor zorgeloos én kwalitatief genieten. Met designs voor elke stijl en gezinsgrootte is een jacuzzi van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een jacuzzi? Er is altijd een HotSpring-verdeler in de buurt, ongeacht waar u woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de site en bezoek de winkel.
Jacuzzi-kopen-Klerken

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Klerken

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Klerken

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Klerken
Jacuzzi-kopen-Klerken

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Klerken
Jacuzzi-kopen-Klerken
Jacuzzi-kopen-Klerken
Jacuzzi-kopen-Klerken

Ontvang onze nieuwsbrief