NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi kopen in Kleine-Spouwen: kies voor kwaliteit met HotSpring

Woont u in Kleine-Spouwen en wil u een jacuzzi kopen? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in jacuzzi’s: HotSpring. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een intieme plek om met familie of vrienden te praten en te ontspannen. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen, of kan u niet goed slapen? Dankzij de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een prima keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Kleine-Spouwen. Ga langs bij één van de verdelers.

HotSpring jacuzzi in Kleine-Spouwen met laag energieverbruik

Is de energiefactuur door de jacuzzi spa in Kleine-Spouwen een punt van verontrusting? Met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige jacuzzi spa’s. In de Highlife lijn van HotSpring wordt enkel hoogwaardige isolatie gebruikt. Daarmee wordt een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking bedoeld. Zo verbruikt de jacuzzi spa een aanzienlijk pak minder energie. Een isolerende afdekcover behoort ook tot de mogelijkheden. Die wordt gebruikt om het water langer warm te houden. Met een HotSpring jacuzzi spa betaalt u slechts een minimum aan extra kosten. Over de energiefactuur maakt u zich zo geen zorgen meer. jacuzzi HotSpring vuur

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Kleine-Spouwen met Highlife van HotSpring

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve collectie jacuzzi spa’s. Met enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. Zo tellen de Highlife jacuzzi spa’s 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi spa uit de Highlife collectie is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi in Kleine-Spouwen heeft u de mogelijkheid tot therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: kleine, grote, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Perfect voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Verregaande service voor uw jacuzzi in Kleine-Spouwen

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. We komen op voorhand langs in Kleine-Spouwen om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Onze jaarlijks geschoolde techniekers denken actief mee over de juiste richting en plaats van de jacuzzi spa. Het team plaatst de jacuzzi spa bij u thuis na aankoop. Daarbij krijgt u ook een uitvoerige uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gekoppeld aan de jacuzzi spa. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel stukgaat. Ook wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi’s in Kleine-Spouwen

Kijkt u niet uit naar het onderhoud van de jacuzzi in Kleine-Spouwen? HotSpring voorziet een makkelijke oplossing. Als één van de enige merken komt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudssysteem. Een sensor in de jacuzzi stelt de vervuiling van het water vast. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsproduct. Zo hoeft u slechts een minimale tijd aan onderhoud te besteden. Helemaal geen tijd spenderen aan onderhoud? Een onderhoudstechnicus komt dan ter plaatse. De technieker zorgt voor een volledige controle van de jacuzzi, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Kleine-Spouwen. jacuzzi HotSpring sneeuw

Smaakvol design voor uw jacuzzi in Kleine-Spouwen

Over het kopen van een jacuzzi spa denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi spa past bij de stijl van uw woonst. Landelijk of modern? U heeft keuze uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurenstalen. Op die manier kan u de stijl van de jacuzzi spa afstemmen op uw eigen wensen. Heeft u een klein gezin of eerder een uitgebreid? HotSpring heeft jacuzzi’s voor iedere gezinsgrootte. Met HotSpring kan u ook genieten van een maximaal zwembadgevoel. De jacuzzi in Kleine-Spouwen kan buiten worden ingebouwd in de tuin of in het terras. Het is allemaal mogelijk met een jacuzzi spa van HotSpring.

Kostprijs van uw jacuzzi

Een jacuzzi spa is een waardevolle investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Kleine-Spouwen overeenkomt met uw verwachtingen, ook wat betreft uw budget. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring jacuzzi’s voor iedere prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn met een startprijs vanaf €5000. Met de Limelight collectie heeft u vanaf €10.000 meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Voor maximale luxe kiest u de Highlife collectie. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande isolatie en afwerkingen, alsook de meeste massagemogelijkheden. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi mogelijk is naargelang uw budget.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Kleine-Spouwen is tekenen voor zonder zorgen én kwalitatief genieten. Met designs voor iedere gezinsgrootte en stijl is een jacuzzi spa van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een jacuzzi? Er is te allen tijde een HotSpringverdeler in de buurt, waar u ook woont. Ga langs in de winkel. Zoek de dichtstbijzijnde op de website.
Jacuzzi-kopen-Kleine-Spouwen

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Kleine-Spouwen

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Kleine-Spouwen

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Kleine-Spouwen
Jacuzzi-kopen-Kleine-Spouwen

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Kleine-Spouwen
Jacuzzi-kopen-Kleine-Spouwen
Jacuzzi-kopen-Kleine-Spouwen
Jacuzzi-kopen-Kleine-Spouwen

Ontvang onze nieuwsbrief