NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een HotSpring jacuzzi in Kleine-Spouwen en geniet van de rust

Woont u in Kleine-Spouwen en wil u een spa kopen? Overweeg dan zeker Hotspring, wereldwijd de nummer 1 in spa’s. Want met een jacuzzi van HotSpring kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een intieme plek waar u met vrienden of familie ongestoord kan praten en relaxen. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen, of kan u niet goed slapen? Ook dan zijn HotSpring jacuzzi spa’s zeker een juiste keuze, dankzij de talrijke massagemogelijkheden. Ga langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Kleine-Spouwen.

Smaakvol design voor uw jacuzzi spa in Kleine-Spouwen

Over het kopen van een spa denkt u goed na. Want u wil natuurlijk dat uw Kleine-Spouwense spa past bij de stijl van uw woonst. Heeft u een huis in moderne of eerder landelijke stijl? Dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden kan u de jacuzzi spa volledig aanpassen aan uw woning en eigen smaak. De jacuzzi’s van HotSpring zijn daarnaast verkrijgbaar in verschillende groottes. Welke gezinssamenstelling u ook heeft, u vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi. Het is bovendien mogelijk om de spa in Kleine-Spouwen te laten inbouwen in de tuin, waardoor u geniet van een maximaal zwembadgevoel. U merkt het, met een jacuzzi spa van HotSpring is alles mogelijk. jacuzzi HotSpring gezin

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Kleine-Spouwen

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Kleine-Spouwen? HotSpring voorziet daarvoor een gemakkelijke oplossing. Het heeft als één van de enige merken een semiautomatisch onderhoudssysteem met een inwendige sensor die de verontreiniging van het water meet. De jacuzzi spa verspreidt op basis hiervan zelf een reinigingsproduct. U spendeert dus amper tijd aan het onderhoud. Wilt u in het geheel geen tijd besteden aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnicus bij u thuis langskomen. De technieker kuist de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw spa in Kleine-Spouwen en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

Verregaande service voor uw jacuzzi spa in Kleine-Spouwen

De service van HotSpring gaat heel ver. Vooraf komen we bij u langs in de regio van Bilzen om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Onze jaarlijks getrainde techniekers denken actief mee over de gepaste richting en plek van de jacuzzi. Het team installeert de jacuzzi bij u thuis in Kleine-Spouwen na aankoop. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring werkt tot slot met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Zelfs als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u.

Prijs van uw spa in Kleine-Spouwen

Een jacuzzi spa is een weloverwogen aankoop. Het is belangrijk dat de spa in Kleine-Spouwen aangepast is aan uw behoeften, en dus ook aan uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. Vanaf €10.000 geeft de Limelight lijn u meer comfort. Dit ziet u onder andere aan de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife lijn bent u zeker van de meest luxueuze spa’s. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande afwerkingen en isolatie. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke spa past binnen uw budget. jacuzzi HotSpring koppel

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring spa’s in Kleine-Spouwen

Zorgen over uw energiefactuur door de spa in Kleine-Spouwen? Geen zorgen, voor de meest energiezuinige jacuzzi spa’s moet u bij HotSpring zijn. De HotSpring Highlife collectie is uitgerust met een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogwaardige isolatie blijft het verbruik van de jacuzzi spa beperkt tot een minimum. U kan aanvullend kiezen voor een isolerende afdekcover. Die houdt het water langer verwarmd. De extra kosten blijven met een HotSpring jacuzzi spa minimaal, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de energiefactuur.

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Kleine-Spouwen

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve collectie jacuzzi’s die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo zijn de Highlife jacuzzi’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, kosten en tijd in verbruik en onderhoud. Een spa uit de Highlife collectie is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi in Kleine-Spouwen geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar qua intensiteit en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Kleine-Spouwen is tekenen voor kwalitatief en onbezorgd genieten. Met designs voor elke stijl en gezinsgrootte is een jacuzzi spa van HotSpring gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Kleine-Spouwen te ervaren? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring verdeler bij u in de buurt. Kom langs in de winkel. Vind de dichtstbijzijnde op de website.
jacuzzi-kopen-kleine-spouwen

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-kleine-spouwen

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-kleine-spouwen

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-kleine-spouwen
jacuzzi-kopen-kleine-spouwen

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-kleine-spouwen
jacuzzi-kopen-kleine-spouwen
jacuzzi-kopen-kleine-spouwen
jacuzzi-kopen-kleine-spouwen

Ontvang onze nieuwsbrief