NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Kinrooi en geniet van een hemelse staycation

Denkt u eraan om een jacuzzi spa te kopen in Kinrooi? Overweeg dan zeker Hotspring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa’s. Want een HotSpring jacuzzi spa staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een intieme plaats waar u met vrienden of familie ongehinderd kan ontspannen en praten. Slaapt u slecht of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? Dankzij de gedetailleerde massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een juiste keuze. Ga langs bij één van de HotSpring verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring spa in Kinrooi.

Design op maat voor uw jacuzzi in Kinrooi

Een jacuzzi spa kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want u wil uiteraard dat uw Kinrooise jacuzzi spa past bij de stijl van uw huis. Landelijk of modern? Dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en de kleurmogelijkheden stemt u de spa integraal af op uw woning en eigen smaak. HotSpring maakt daarenboven jacuzzi spa’s van verschillende groottes. Of u nu een groot of een klein gezin heeft, u vindt ongetwijfeld een passende spa. U creëert bovendien een maximaal zwembadgevoel als u de jacuzzi in Kinrooi inbouwt in de tuin. U merkt het, een spa van HotSpring biedt eindeloze mogelijkheden. jacuzzi HotSpring hout

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Kinrooi met Highlife van HotSpring

HotSpring biedt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo tellen de Highlife spa’s 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Trouwens, een spa uit de Highlife collectie is niet eenvoudigweg een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi in Kinrooi geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De intensiteit kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, nek, kuiten, polsen… Perfect voor sporters of wie last heeft van stress. Info over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Kinrooi

Kijkt u niet uit naar het onderhoud van de spa in Kinrooi? HotSpring voorziet daarvoor een gemakkelijke oplossing. Het werkt als één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een inwendige sensor de vervuiling van het water meet. De jacuzzi verspreidt aan de hand hiervan zelf een reinigingsmiddel, zodat u amper tijd moet besteden aan het onderhoud. Er kan een onderhoudstechnicus ter plaatse komen als u helemaal geen tijd wil besteden aan het onderhoud. De technieker kuist de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Kinrooi.

Verregaande service voor uw jacuzzi in Kinrooi

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. In een eerste fase komen we bij u langs in de regio van Kinrooi om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van jaarlijks opgeleide technici denkt ook actief mee over de gepaste plek en richting van de spa. Na aankoop installeert het team de jacuzzi spa bij u thuis in Kinrooi. Daarbij krijgt u ook een uitgebreide uitleg over het gebruik en het onderhoud. Voor een gewaarborgde garantie koppelt HotSpring tot slot de spa aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler wanneer een onderdeel breekt. Zelfs als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop. jacuzzi HotSpring koppel

Prijs van uw spa in Kinrooi

In een spa investeert u weloverwogen. Dat de jacuzzi in Kinrooi afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot collectie is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. Meer comfort krijgt u met de Limelight lijn, met een prijs vanaf €10.000. Dit is merkbaar door onder andere het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De meest luxueuze jacuzzilijn is de Highlife collectie. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande isolatie en afwerkingen. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Kinrooi

Baart uw energierekening door de jacuzzi spa in Kinrooi u zorgen? Geen zorgen, HotSpring jacuzzi spa’s zijn de meest energiezuinige op de markt. De spa’s in de Highlife collectie van HotSpring zijn uitgerust met een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogwaardige isolatie verbruikt de jacuzzi spa een pak minder energie. Als aanvulling hierop kunt u ook kiezen voor een isolerende afdekcover. Die houdt het water langer verwarmd. De extra kosten blijven met een HotSpring jacuzzi spa minimaal, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de energiefactuur.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Kinrooi is tekenen voor zonder zorgen én kwalitatief genieten. Een spa van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling. Verlangt u naar de warme bubbels van een jacuzzi spa in Kinrooi? Er is altijd een HotSpring verdeler in de buurt, waar u ook woont. Vind de dichtstbijzijnde op de site en kom langs in de winkel.
jacuzzi-kopen-kinrooi

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-kinrooi

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-kinrooi

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-kinrooi
jacuzzi-kopen-kinrooi

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-kinrooi
jacuzzi-kopen-kinrooi
jacuzzi-kopen-kinrooi
jacuzzi-kopen-kinrooi

Ontvang onze nieuwsbrief