NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Kinrooi: zonder zorgen genieten van een HotSpring jacuzzi

Een jacuzzi spa kopen in Kinrooi? Overweeg dan zeker Hotspring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi’s. Want een jacuzzi spa van HotSpring staat niet alleen garant voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plaats waar u met vrienden of familie ongehinderd kan praten en ontspannen. Slaapt u slecht of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen? Ook dan zijn HotSpring jacuzzi spa’s zeker een goede keuze, dankzij de uitvoerige massagemogelijkheden. Ga langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Kinrooi.

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Kinrooi met Highlife van HotSpring

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve lijn jacuzzi’s. De lijn heeft enkele sterke troeven om zich te onderscheiden van de concurrentie. Zo tellen de Highlife jacuzzi spa’s 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi spa uit de Highlife is trouwens niet eenvoudigweg een bubbelbad. Highlife jacuzzi spa’s in Kinrooi beschikken over therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar wat betreft sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, nek, kuiten, polsen… Perfect voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u informatie over de Highlife collectie. jacuzzi HotSpring vuur

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Kinrooi

Bent u niet graag bezig met het onderhoud van de jacuzzi spa in Kinrooi? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Als één van de enige merken komt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudssysteem. Een inwendige sensor registreert de watervervuiling. De jacuzzi spa verspreidt aan de hand daarvan zelf een reinigingsmiddel. Zo spendeert u slechts minimale tijd aan onderhoud. Wil u helemaal geen tijd spenderen aan onderhoud? Een onderhoudstechnieker komt dan tot bij u. De technieker leegt, kuist en vult de kuip en controleert de jacuzzi spa volledig, ook het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi in Kinrooi.

Smaakvol design voor uw jacuzzi spa in Kinrooi

Over een jacuzzi spa kopen denkt u goed na. Want u wil natuurlijk dat uw Kinrooise jacuzzi past bij de stijl van uw woonst. Heeft u een huis in moderne of eerder landelijke stijl? U heeft keuze uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleuropties. U kan de stijl van de jacuzzi spa op die manier afstemmen op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een klein aantal personen, of eerder een groot? HotSpring heeft jacuzzi’s voor elke gezinssamenstelling. Ga met HotSpring voor een maximaal zwembadgevoel. Laat de jacuzzi in Kinrooi buiten in het terras of in de tuin inwerken. Het is allemaal mogelijk met een jacuzzi spa van HotSpring.

Prijs van uw jacuzzi spa in Kinrooi

Bij HotSpring weten we dat een jacuzzi een waardevolle investering is. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Kinrooi overeenkomt met uw verwachtingen, ook wat betreft uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot collectie is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. Vanaf €10.000 biedt de Limelight lijn u meer comfort. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Voor maximale luxe kiest u de Highlife collectie. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande isolatie en afwerkingen, alsook de meeste massagemogelijkheden. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa aansluit bij uw budget. jacuzzi HotSpring sneeuw

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi spa’s in Kinrooi

Zorgen over uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Kinrooi? HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige jacuzzi’s op de markt. De HotSpring Highlife lijn is voorzien van hoogwaardige isolatie. Die bestaat uit een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Zo zal de jacuzzi spa beduidend minder energie verbruiken. Een isolerende afdekhoes behoort ook tot de mogelijkheden. Die zorgt ervoor dat het water langer verwarmd blijft. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring jacuzzi. Zorgen over de energiefactuur smelten zo als sneeuw voor de zon.

Verregaande service voor uw jacuzzi in Kinrooi

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. We komen op voorhand langs in Kinrooi om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van jaarlijks geschoolde techniekers denkt ook actief mee over de gepaste richting en plek van de jacuzzi. Na aankoop komt het team de jacuzzi bij u thuis installeren. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot heeft de HotSpring een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Zelfs wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u.

U ziet het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Kinrooi is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor elke gezinssamenstelling en stijl is een HotSpring jacuzzi ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Verlangt u naar de warme bubbels van een jacuzzi in Kinrooi? Er is altijd een HotSpringverdeler in de buurt, waar u ook woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en ga langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Kinrooi

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Kinrooi

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Kinrooi

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Kinrooi
Jacuzzi-kopen-Kinrooi

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Kinrooi
Jacuzzi-kopen-Kinrooi
Jacuzzi-kopen-Kinrooi
Jacuzzi-kopen-Kinrooi

Ontvang onze nieuwsbrief