NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

HotSpring jacuzzi kopen in Kessel: kwaliteitsvol genieten

Een jacuzzi kopen in Kessel? Overweeg dan zeker Hotspring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi’s. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een intieme plek om met vrienden of familie te praten en te ontspannen. Kan u niet goed slapen of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? Dankzij de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een juiste keuze. Ga langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Kessel.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi’s in Kessel

Is de energiefactuur door de jacuzzi in Kessel een punt van verontrusting? De meest energiezuinige jacuzzi’s vindt u bij HotSpring. De HotSpring Highlife collectie is voorzien van hoogstaande isolatie. Die bestaat uit een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Zo zal de jacuzzi beduidend minder energie verbruiken. Kies ook voor een isolerende afdekcover. Die wordt gebruikt om het water langer verwarmd te houden. Met een HotSpring jacuzzi betaalt u slechts een minimum aan extra kosten. Over de energierekening maakt u zich zo geen zorgen meer. jacuzzi HotSpring vuur

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Kessel

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. We komen vooraf langs in Kessel om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Onze jaarlijks opgeleide techniekers denken actief mee over de geschikte richting en plaats van de jacuzzi. Na aankoop installeert het team de jacuzzi bij u thuis. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler wanneer een onderdeel breekt. Zelfs als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring helpt u met plezier, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Kessel met Highlife van HotSpring

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. Door enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. Zo bevatten de Highlife jacuzzi’s 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in verbruik en onderhoud. Noem trouwens een jacuzzi spa uit de Highlife collectie niet zomaar een bubbelbad! Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Kessel blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Bij de dichtstbijzijnde Hot-Spring-verdeler vindt u informatie over de Highlife jacuzzilijn.

Smaakvol design voor uw jacuzzi in Kessel

U denkt er goed over na wanneer u een jacuzzi koopt. Want u wil natuurlijk dat uw jacuzzi spa past bij de stijl van uw woning. Modern of landelijk? Kies uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleuropties. Zo stemt u de stijl van de jacuzzi af op uw eigen wensen. Heeft u een groot gezin of eerder een klein? HotSpring heeft voor iedere gezinssamenstelling jacuzzi’s. Liever een maximaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi in Kessel buiten in het terras of in de tuin inbouwen. Het is allemaal mogelijk met een jacuzzi van HotSpring. jacuzzi HotSpring sneeuw

Kostprijs van uw jacuzzi spa

Bij HotSpring weten we dat een jacuzzi spa een waardevolle investering is. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi spa in Kessel afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. Met de Limelight lijn vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De Highlife lijn is de meest luxueuze jacuzzilijn. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande afwerkingen en isolatie. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi aansluit bij uw budget.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi’s in Kessel

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Kessel? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Het komt als één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een inwendige sensor stelt de vervuiling van het water vast. Hierop baseert de jacuzzi spa zich om zelf een reinigingsmiddel te verspreiden. Zo hoeft u slechts een minimale tijd aan onderhoud te besteden. Wil u in het geheel geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnieker komt dan bij u langs. De technieker zorgt voor een volledige controle van de jacuzzi spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Kessel.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Kessel is tekenen voor onbezorgd én kwalitatief genieten. Met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling is een HotSpring jacuzzi spa ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Kessel te voelen? Waar u ook woont, een HotSpring-verdeler is nooit ver weg. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en ga langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Kessel

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Kessel

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Kessel

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Kessel
Jacuzzi-kopen-Kessel

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Kessel
Jacuzzi-kopen-Kessel
Jacuzzi-kopen-Kessel
Jacuzzi-kopen-Kessel

Ontvang onze nieuwsbrief