NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kom tot rust met een HotSpring jacuzzi in Kersbeek-Miskom

Droomt u ervan om een jacuzzi te kopen in Kersbeek-Miskom? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in jacuzzi spa’s: HotSpring. Want met een jacuzzi van HotSpring kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plaats waar u met vrienden of familie rustig kan praten en relaxen. Slaapt u slecht of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? Dankzij de uitgebreide massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een geschikte keuze. Kom langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Kersbeek-Miskom.

Kostprijs van uw jacuzzi spa

Bij HotSpring weten we dat een jacuzzi een waardevolle investering is. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi in Kersbeek-Miskom afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. De Limelight collectie start vanaf €10.000 en geeft u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife lijn kiest u voor maximale luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa aansluit bij uw budget. jacuzzi HotSpring gezin

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Kersbeek-Miskom

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. Met enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. Zo zijn de Highlife jacuzzi spa’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi uit de Highlife lijn is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Highlife jacuzzi spa’s in Kersbeek-Miskom beschikken over therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de kuiten, rug, nek, polsen… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Informatie over de Highlife collectie vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Kersbeek-Miskom

De optimale klantenservice van HotSpring gaat heel ver. We komen op voorhand langs in Kersbeek-Miskom om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Onze jaarlijks opgeleide technici denken actief mee over de gepaste richting en plaats van de jacuzzi spa. Na aankoop komt het team de jacuzzi spa bij u thuis installeren. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot werkt HotSpring met een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel kapotgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook als de garantie verlopen is. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

HotSpring jacuzzi in Kersbeek-Miskom met laag energieverbruik

Bezorgd over uw energierekening door de jacuzzi in Kersbeek-Miskom? HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige jacuzzi’s op de markt. De HotSpring Highlife collectie is uitgerust met hoogwaardige isolatie. Dat omvat een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Zo zal de jacuzzi beduidend minder energie verbruiken. Kies ook voor een isolerende afdekcover. Die zal het water langer warm houden. De extra energiekosten blijven met een HotSpring jacuzzi beperkt. Zorgen over de energiefactuur smelten zo als sneeuw voor de zon. jacuzzi HotSpring sneeuw

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi spa’s in Kersbeek-Miskom

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een jacuzzi spa koopt in Kersbeek-Miskom? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Het werkt als één van de enige merken met een semi-automatisch onderhoudsprogramma. Een inwendige sensor meet de watervervuiling. De jacuzzi verspreidt op basis daarvan zelf een reinigingsmiddel. Zo spendeert u minimale tijd aan onderhoud. Helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnicus tot bij u. De technieker neemt het hele onderhoud van de jacuzzi spa voor zijn rekening, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi in Kersbeek-Miskom.

Design op maat voor uw jacuzzi in Kersbeek-Miskom

U denkt er goed over na wanneer u een jacuzzi spa koopt. Want uiteraard wil u dat uw jacuzzi spa overeenkomt met de stijl van uw huis. Heeft u een huis in landelijke of eerder moderne stijl? U heeft keuze uit een groot aantal kleurenstalen en buitenafwerkingen. Zo stemt u de stijl van de jacuzzi af op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een klein aantal personen, of eerder een groot? Geen nood. HotSpring heeft voor elke gezinsgrootte jacuzzi spa’s. Geniet met HotSpring ook van een maximaal zwembadgevoel. Laat de jacuzzi spa in Kersbeek-Miskom buiten inbouwen in het terras of de tuin. Het kan allemaal met HotSpring jacuzzi’s.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Kersbeek-Miskom is tekenen voor onbezorgd én kwalitatief genieten. Een jacuzzi spa van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling. Kan u niet wachten om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Kersbeek-Miskom te beleven? Er is te allen tijde een HotSpring-verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Vind de dichtstbijzijnde op de site en kom langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Kersbeek-Miskom

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Kersbeek-Miskom

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Kersbeek-Miskom

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Kersbeek-Miskom
Jacuzzi-kopen-Kersbeek-Miskom

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Kersbeek-Miskom
Jacuzzi-kopen-Kersbeek-Miskom
Jacuzzi-kopen-Kersbeek-Miskom
Jacuzzi-kopen-Kersbeek-Miskom

Ontvang onze nieuwsbrief