NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi kopen in Jeuk? Met HotSpring kom je tot rust

Wil u een jacuzzi spa kopen in Jeuk? Denk dan zeker aan de nummer 1 in spa’s wereldwijd: HotSpring. Want een jacuzzi van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een intieme plek om met vrienden of familie te praten en te relaxen. Kan u niet goed slapen of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? Dankzij de talrijke massagemogelijkheden zijn HotSpring spa’s ook dan zeker een juiste keuze. Kom langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Jeuk.

Verregaande service voor uw spa in Jeuk

De optimale klantenservice van HotSpring gaat heel ver. We komen vooraf bij u langs in de regio van Gingelom om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Onze jaarlijks geschoolde technici denken actief mee over de gepaste richting en plaats van de spa. Het team installeert de spa na aankoop bij u thuis in Jeuk. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Ook wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u. jacuzzi HotSpring vuur

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi’s in Jeuk

Ziet u op tegen uw energierekening door de jacuzzi spa in Jeuk? Geen zorgen, de meest energiezuinig spa’s op de markt zijn die van HotSpring. De HotSpring Highlife collectie is uitgerust met een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogstaande isolatie zal de jacuzzi beduidend minder energie verbruiken. Om het water langer warm te houden, kunt u als aanvulling hierop kiezen voor een isolerende afdekhoes. Met een HotSpring jacuzzi hoeft u zich geen zorgen te maken over de energiefactuur, de extra kosten blijven namelijk beperkt.

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Jeuk

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo zijn de Highlife spa’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in verbruik en onderhoud. Een spa uit de Highlife lijn is trouwens veel meer dan eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Jeuk zijn voorzien van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. U kan de sterkte afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de polsen, rug, kuiten, nek… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler vindt u informatie over de Highlife lijn.

Design op maat voor uw spa in Jeuk

U denkt er goed over na wanneer u een jacuzzi koopt. Want u wil uiteraard dat uw Jeukse spa past bij de stijl van uw huis. Heeft u een huis in moderne of eerder landelijke stijl? U stemt de spa makkelijk af op uw woning en eigen smaak dankzij de vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden. De jacuzzi’s van HotSpring zijn daarnaast verkrijgbaar in verschillende groottes. Ongetwijfeld vindt u een passende jacuzzi spa, welke gezinssamenstelling u ook heeft. U creëert bovendien een maximaal zwembadgevoel als u de jacuzzi in Jeuk inbouwt in de tuin. U merkt het, een jacuzzi van HotSpring biedt eindeloze mogelijkheden. jacuzzi HotSpring koppel terras

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Jeuk

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Jeuk? HotSpring voorziet daarvoor een gemakkelijke oplossing. Als één van de enige merken heeft HotSpring een halfautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een inwendige sensor de vervuiling van het water meet. De spa verspreidt op basis daarvan zelf een reinigingsproduct. U spendeert dus amper tijd aan het onderhoud. Wilt u in het geheel geen tijd besteden aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnicus bij u thuis langskomen. De technieker leegt, kuist en vult de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zorgeloos geniet van uw spa in Jeuk.

Prijs van uw jacuzzi spa in Jeuk

Een jacuzzi spa is ongetwijfeld een waardevolle investering. Het is belangrijk dat de jacuzzi in Jeuk inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring jacuzzi spa’s voor elke prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn met een startprijs vanaf €5000. Met de Limelight collectie heeft u vanaf €10.000 meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Met de Highlife collectie bent u zeker van de meest luxueuze jacuzzi spa’s. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke spa mogelijk is naargelang uw budget.

U hoort het: een HotSpring spa kopen in Jeuk is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een spa van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor elke gezinsgrootte en stijl. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een Jeukse jacuzzi? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring verdeler bij u in de buurt. Ga langs in de winkel. Zoek de dichtstbijzijnde op de website.
jacuzzi-kopen-jeuk

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-jeuk

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-jeuk

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-jeuk
jacuzzi-kopen-jeuk

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-jeuk
jacuzzi-kopen-jeuk
jacuzzi-kopen-jeuk
jacuzzi-kopen-jeuk

Ontvang onze nieuwsbrief