NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi in Jesseren: kom tot rust in een luxueuze HotSpring jacuzzi

Droomt u ervan om een jacuzzi spa te kopen in Jesseren? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in jacuzzi spa’s. Want een HotSpring jacuzzi staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een gezellige plek om met vrienden of familie te praten en te ontspannen. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn, of slaapt u slecht? Dankzij de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een juiste keuze. Ga langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Jesseren.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi spa’s in Jesseren

Ongerust over uw energierekening door de jacuzzi in Jesseren? De meest energiezuinig jacuzzi spa’s op de markt zijn die van HotSpring. De HotSpring Highlife lijn is uitgerust met hoogstaande isolatie. Daaronder wordt een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking verstaan. Zo zal de jacuzzi spa beduidend minder energie verbruiken. Ook een isolerende afdekhoes is mogelijk. Die zorgt ervoor dat het water langer verwarmd blijft. Met een HotSpring jacuzzi bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Zo smelten alle zorgen over de energierekening als sneeuw voor de zon. jacuzzi HotSpring vuur

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Jesseren

Bent u niet graag bezig met het onderhoud van de jacuzzi in Jesseren? HotSpring maakt het u makkelijk. Als één van de enige merken komt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudsprogramma. Een sensor in de jacuzzi spa stelt de verontreiniging van het water vast. Op basis daarvan verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsproduct. Zo spendeert u minimale tijd aan onderhoud. Wil u in het geheel geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnicus ter plaatse. De technieker leegt, poetst en vult de kuip en controleert de jacuzzi spa integraal, ook het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Jesseren en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Jesseren

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle lijn jacuzzi spa’s. Highlife onderscheidt zich van de concurrentie met enkele sterke troeven. De Highlife jacuzzi’s hebben zo’n 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi spa uit de Highlife is trouwens niet eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Jesseren blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de nek, rug, kuiten, polsen… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Smaakvol design voor uw jacuzzi spa in Jesseren

Wanneer u een jacuzzi spa koopt, denkt u daar goed over na. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi spa aansluit bij de stijl van uw huis. Is het design van uw woning landelijk, of eerder modern? U kan kiezen uit een groot aantal kleurmogelijkheden en buitenafwerkingen. Op die manier stemt u de stijl van de jacuzzi spa af op uw eigen wensen. Heeft u een uitgebreid gezin of eerder een klein? HotSpring heeft voor elke gezinsgrootte jacuzzi’s. Genieten van een maximaal zwembadgevoel? De jacuzzi in Jesseren kan buiten worden ingebouwd in het terras of in de tuin. Met een jacuzzi van HotSpring is het allemaal mogelijk. jacuzzi HotSpring koppel terras

Prijzen van jacuzzi spa's in Jesseren

Een jacuzzi is een waardevolle investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Jesseren overeenkomt met uw verwachtingen, ook wat betreft uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot lijn is de instaplijn en start vanaf €5000. Met de Limelight collectie vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Dit merkt u onder andere door het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De meeste luxe vindt u bij de Highlife lijn. Vanaf €15.000 krijgt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi spa aansluit bij uw budget.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi spa in Jesseren

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. We komen op voorhand langs in Jesseren om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Onze jaarlijks geschoolde technici denken actief mee over de juiste plek en richting van de jacuzzi spa. Het team komt de jacuzzi spa bij u thuis installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. HotSpring werkt tot slot met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook als de garantie verlopen is. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u.

U ziet het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Jesseren is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een jacuzzi van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor iedere stijl en gezinsgrootte. Popelt u om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Jesseren te voelen? Waar u ook woont, er is te allen tijde een HotSpring-verdeler bij u in de buurt. Op de site vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Jesseren

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Jesseren

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Jesseren

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Jesseren
Jacuzzi-kopen-Jesseren

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Jesseren
Jacuzzi-kopen-Jesseren
Jacuzzi-kopen-Jesseren
Jacuzzi-kopen-Jesseren

Ontvang onze nieuwsbrief