NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

HotSpring jacuzzi kopen in Iddergem: kwaliteitsvol genieten

Woont u in Iddergem en wil u een jacuzzi kopen? Overweeg dan zeker de nummer 1 in jacuzzi’s wereldwijd: HotSpring. Want een jacuzzi van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een gezellige plek om met familie of vrienden te praten en te ontspannen. Kan u niet goed slapen of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? Dankzij de gedetailleerde massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een juiste keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Iddergem en ga langs bij één van de verdelers.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Iddergem

Over het kopen van een jacuzzi denkt u goed na. Want uiteraard wil u dat uw jacuzzi aansluit bij de stijl van uw woonst. Heeft u een woning in moderne of eerder landelijke stijl? Kies uit een groot aantal kleuropties en buitenafwerkingen. Zo stemt u de stijl van de jacuzzi af op uw eigen wensen. Heeft u een uitgebreid gezin of eerder een klein? Voor iedere gezinssamenstelling heeft HotSpring de geschikte jacuzzi. Geniet met HotSpring ook van een maximaal zwembadgevoel. Laat de jacuzzi spa in Iddergem buiten inbouwen in de tuin of het terras. Met HotSpring jacuzzi’s kan het allemaal. jacuzzi HotSpring vuur

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Iddergem

Maakt u zich zorgen over uw energierekening door de jacuzzi spa in Iddergem? Met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige jacuzzi spa’s. In de Highlife collectie van HotSpring wordt enkel hoogstaande isolatie gebruikt. Daarmee wordt een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking bedoeld. Op die manier zal de jacuzzi spa heel wat minder energie verbruiken. Daarnaast is ook een isolerende afdekhoes mogelijk. Die zorgt ervoor dat het water langer warm blijft. De extra kosten blijven met een HotSpring jacuzzi spa minimaal. Over de energierekening maakt u zich zo geen zorgen meer.

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Iddergem met Highlife van HotSpring

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. Door enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s hebben zo’n 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u kosten, energie en tijd in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi uit de Highlife is trouwens niet eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Iddergem blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de nek, rug, kuiten, polsen… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u info over de Highlife collectie.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi in Iddergem

De service van HotSpring gaat heel ver. We komen in een eerste fase langs in Iddergem om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Onze jaarlijks getrainde techniekers denken actief mee over de gepaste plaats en richting van de jacuzzi spa. De jacuzzi spa wordt na aankoop bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot koppelt HotSpring de jacuzzi aan een uniek serienummer, voor een gewaarborgde garantie. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Zelfs als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring helpt u met plezier, zowel voor, tijdens als na de aankoop. jacuzzi HotSpring koppel

Prijs van uw jacuzzi in Iddergem

Een jacuzzi is een weloverwogen aankoop. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi spa in Iddergem inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. Met de Limelight collectie heeft u vanaf €10.000 meer comfort. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. De meeste luxe vindt u bij de Highlife lijn. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande afwerkingen en isolatie. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Iddergem

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een jacuzzi spa koopt in Iddergem? HotSpring voorziet daarvoor een gemakkelijk oplossing. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudssysteem. Een inwendige sensor stelt de vervuiling van het water vast. De jacuzzi spa verspreidt aan de hand daarvan zelf een reinigingsmiddel. Zo neemt onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding in. Liever helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnicus komt dan tot bij u. De technieker zorgt voor een volledige controle van de jacuzzi, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet zorgeloos van uw jacuzzi in Iddergem.

U ziet het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Iddergem is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling is een jacuzzi van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Kijkt u ernaar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Iddergem te beleven? Er is te allen tijde een HotSpringverdeler in de buurt, waar u ook woont. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de website.
Jacuzzi-kopen-Iddergem

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Iddergem

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Iddergem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Iddergem
Jacuzzi-kopen-Iddergem

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Iddergem
Jacuzzi-kopen-Iddergem
Jacuzzi-kopen-Iddergem
Jacuzzi-kopen-Iddergem

Ontvang onze nieuwsbrief