NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Luxueus genieten met een HotSpring jacuzzi in Humbeek

Van plan om een jacuzzi te kopen in Humbeek? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in jacuzzi spa’s: HotSpring. Want een jacuzzi spa van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een vertrouwde plek waar u met vrienden of familie rustig kan ontspannen en praten. Kan u niet goed slapen of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? Dankzij de veelvuldige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een juiste keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Humbeek. Kom langs bij één van de verdelers.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Humbeek

De optimale klantenservice van HotSpring gaat heel ver. Om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is, komen we op voorhand langs in Humbeek. De jaarlijks geschoolde techniekers denken ook mee over de juiste plek en richting van de jacuzzi. Na aankoop wordt de jacuzzi spa bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel kapotgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Ook als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u. jacuzzi HotSpring hout

Kostprijs van uw jacuzzi spa

Een jacuzzi is ongetwijfeld een waardevolle investering. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi spa in Humbeek inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot collectie is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. Met de Limelight collectie heeft u vanaf €10.000 meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. De meeste luxe vindt u bij de Highlife lijn. De meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi past binnen uw budget.

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Humbeek

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. Om zich te onderscheiden van de concurrentie heeft de lijn enkele troeven. De Highlife jacuzzi’s bevatten 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u energie, kosten en tijd in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi uit de Highlife lijn is trouwens veel meer dan zomaar een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Humbeek vallen op door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. U kan de sterkte afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Uiterst geschikt voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Humbeek

Kijkt u niet uit naar het onderhoud van de jacuzzi in Humbeek? HotSpring maakt het u gemakkelijk. Het komt als één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een inwendige sensor registreert de verontreiniging van het water. Aan de hand hiervan verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsproduct. Zo neemt het onderhoud slechts een minimum van uw tijd in beslag. Helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnicus komt dan bij u langs. De technieker leegt, kuist en vult de kuip en kijkt de jacuzzi integraal na, ook het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Humbeek. jacuzzi HotSpring koppel terras

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Humbeek

Een jacuzzi spa kopen is niet iets waar u licht overgaat. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi past bij de stijl van uw huis. Is uw huis landelijk, of eerder modern? Laat u verrassen door het grote aantal kleurmogelijkheden en buitenafwerkingen. Op die manier kan u de stijl van de jacuzzi spa afstemmen op uw eigen wensen. Heeft u een klein gezin of eerder een uitgebreid? HotSpring voorziet voor iedere gezinsgrootte jacuzzi spa’s. Graag een optimaal zwembadgevoel? De jacuzzi in Humbeek kan buiten worden ingebouwd in de tuin of in het terras. Met een jacuzzi van HotSpring is het allemaal mogelijk.

HotSpring jacuzzi in Humbeek met laag energieverbruik

Zorgen over uw energierekening door de jacuzzi spa in Humbeek? HotSpring jacuzzi’s zijn de meest energiezuinige op de markt. De Highlife collectie van HotSpring maakt gebruik van hoogstaande isolatie. Daaronder wordt een kwalitatieve schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip verstaan. Op die manier zal de jacuzzi een pak minder energie verbruiken. U kan ook kiezen voor een isolerende afdekhoes. Daarmee houdt u het water langer verwarmd. Met een HotSpring jacuzzi blijven de extra kosten minimaal. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw energiefactuur.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Humbeek is tekenen voor kwalitatief en onbezorgd genieten. Met designs voor elke gezinssamenstelling en stijl is een jacuzzi van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Kan u niet wachten om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Humbeek te voelen? Er is te allen tijde een HotSpring-verdeler in de buurt, ongeacht waar u woont. Ga langs in de winkel. Zoek de dichtstbijzijnde op de site.
Jacuzzi-kopen-Humbeek

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Humbeek

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Humbeek

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Humbeek
Jacuzzi-kopen-Humbeek

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Humbeek
Jacuzzi-kopen-Humbeek
Jacuzzi-kopen-Humbeek
Jacuzzi-kopen-Humbeek

Ontvang onze nieuwsbrief