NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Luxueus genieten met een HotSpring jacuzzi in Houwaart

Van plan om een jacuzzi spa te kopen in Houwaart? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in jacuzzi’s. Want met een jacuzzi spa van HotSpring kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plek waar u met familie of vrienden ongestoord kan praten en ontspannen. Kan u niet goed slapen of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn? Dankzij de nauwgezette massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een prima keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Houwaart. Kom langs bij één van de verdelers.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Houwaart

Het kopen van een jacuzzi spa is iets waar u goed over nadenkt. Want u wil natuurlijk dat uw jacuzzi past bij de stijl van uw huis. Heeft u een woonst in landelijke of eerder moderne stijl? U heeft keuze uit een groot aantal kleurenstalen en buitenafwerkingen. Zo stemt u de stijl van de jacuzzi af op uw eigen wensen. Heeft u een groot gezin of eerder een klein? HotSpring voorziet voor elke gezinssamenstelling jacuzzi’s. Met HotSpring kan u ook genieten van een maximaal zwembadgevoel. De jacuzzi spa in Houwaart kan buiten worden ingebouwd in de tuin of in het terras. Het kan allemaal met HotSpring jacuzzi’s. jacuzzi HotSpring vuur

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Houwaart

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. De lijn heeft enkele sterke troeven om zich te onderscheiden van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in verbruik en onderhoud. Noem trouwens een jacuzzi uit de Highlife lijn niet zomaar een bubbelbad! Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Houwaart schitteren door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar wat betreft sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Aan te raden voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Prijs van uw jacuzzi spa in Houwaart

Bij HotSpring weten we dat een jacuzzi een waardevolle investering is. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Houwaart afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot collectie is de instaplijn en begint vanaf €5000. De Limelight collectie biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife lijn bent u zeker van de meest luxueuze jacuzzi’s. De meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi mogelijk is naargelang uw budget.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Houwaart

Is de energiefactuur door de jacuzzi in Houwaart een punt van verontrusting? Met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige jacuzzi’s. De Highlife lijn van HotSpring is uitgerust met hoogstaande isolatie. Dat omvat een kwalitatieve schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Op die manier zal de jacuzzi heel wat minder energie verbruiken. Daarnaast is ook een isolerende afdekhoes mogelijk. Die zorgt ervoor dat het water langer warm blijft. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring jacuzzi. Zo worden alle zorgen over de energiefactuur weggenomen. jacuzzi HotSpring sneeuw

Verregaande service voor uw jacuzzi in Houwaart

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. We komen op voorhand langs in Houwaart om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van jaarlijks getrainde techniekers denkt ook actief mee over de juiste plaats en richting van de jacuzzi spa. Na aankoop komt het team de jacuzzi bij u thuis installeren. Daarbij krijgt u ook een uitgebreide uitleg over het onderhoud en het gebruik. Voor een gewaarborgde garantie koppelt HotSpring tot slot de jacuzzi aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Ook als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Houwaart

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Houwaart? HotSpring maakt het u makkelijk. Het komt als één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een interne sensor stelt de verontreiniging van het water vast. Hierop baseert de jacuzzi spa zich om zelf een reinigingsproduct te verspreiden. Zo hoeft u slechts een minimale tijd aan onderhoud te besteden. Liever in het geheel geen tijd besteden aan onderhoud? Dan kan u rekenen op een onderhoudstechnicus. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Houwaart.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Houwaart is tekenen voor kwalitatief en zorgeloos genieten. Met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling is een HotSpring jacuzzi spa ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Houwaart te voelen? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring-verdeler bij u in de buurt. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de website.
Jacuzzi-kopen-Houwaart

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Houwaart

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Houwaart

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Houwaart
Jacuzzi-kopen-Houwaart

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Houwaart
Jacuzzi-kopen-Houwaart
Jacuzzi-kopen-Houwaart
Jacuzzi-kopen-Houwaart

Ontvang onze nieuwsbrief