NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Hooglede en geniet van een hemelse staycation

Woont u in Hooglede en wil u een spa kopen? Denk dan zeker aan HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi's. Want met een HotSpring-jacuzzi kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plaats waar u met familie of vrienden ongehinderd kan praten en relaxen. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen, of kan u niet goed slapen? Door de veelvuldige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een juiste keuze. Kom langs bij één van de HotSpring verdelers en geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Hooglede.

Kostprijs van uw Hoogleedse spa

Bij HotSpring weten we dat een jacuzzi spa een waardevolle investering is. Het is belangrijk dat de jacuzzi spa in Hooglede overeenkomt met uw verwachtingen, ook wat betreft uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot lijn is de instaplijn en start vanaf €5000. Vanaf €10.000 geeft de Limelight lijn u meer comfort. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Bij de Highlife collectie vindt u de meeste luxe. Vanaf €15.000 krijgt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande afwerkingen en isolatie. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget. jacuzzi HotSpring vuur

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Hooglede

Bent u verontrust over het onderhoud wanneer u een spa koopt in Hooglede? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een halfautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een interne sensor de verontreiniging van het water meet. De spa verspreidt op basis van de resultaten zelf een reinigingsproduct, zodat u geen tijd moet stoppen in het onderhoud. Besteedt u liever in het geheel geen tijd aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnicus langskomen. De technieker neemt het hele onderhoud van de jacuzzi voor zijn rekening, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw spa in Hooglede en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Hooglede

Het kopen van een jacuzzi spa is iets waar u goed over nadenkt. Want natuurlijk wil u dat uw Hoogleedse jacuzzi past bij de stijl van uw huis. Modern of landelijk? U stemt de jacuzzi makkelijk af op uw woning en eigen smaak dankzij de vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden. Daarnaast verkoopt HotSpring jacuzzi spa’s in verschillende groottes. Ongetwijfeld vindt u een passende jacuzzi, welke gezinsgrootte u ook heeft. Bovendien kan u de jacuzzi in Hooglede laten inwerken in de tuin, waardoor u een maximaal zwembadgevoel bekomt. U merkt het, met een spa van HotSpring is alles mogelijk.

HotSpring jacuzzi spa in Hooglede met laag energieverbruik

Maakt u zich zorgen over uw energierekening door de jacuzzi in Hooglede? Geen zorgen, de meest energiezuinige jacuzzi spa’s vindt u bij HotSpring. De spa’s in de Highlife lijn van HotSpring zijn uitgerust met een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Deze hoogstaande isolatie beperkt het verbruik van de jacuzzi tot een minimum. U kan bijkomend ook kiezen voor een isolerende afdekcover die het water langer verwarmd houdt. Met een HotSpring spa bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energiefactuur. jacuzzi HotSpring koppel

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Hooglede

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle lijn spa’s die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo zijn de Highlife spa’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in onderhoud en verbruik. Trouwens, een spa uit de Highlife collectie is niet zomaar een bubbelbad. Met een Highlife spa in Hooglede heeft u daarnaast de mogelijkheid tot therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Perfect voor sporters of wie last heeft van stress. Info over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi in Hooglede

De klantenservice van HotSpring gaat heel ver. We komen in een eerste fase bij u langs in de regio van Hooglede om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van jaarlijks opgeleide techniekers denkt ook actief mee over de gepaste plek en richting van de jacuzzi spa. Na aankoop wordt de jacuzzi spa bij u thuis in Hooglede door het team. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. HotSpring werkt tot slot met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Ook als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar.

U hoort het: een HotSpring spa kopen in Hooglede is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling is een HotSpring jacuzzi ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Verlangt u naar de warme bubbels van een jacuzzi spa in Hooglede? Er is altijd een HotSpring verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Kom langs in de winkel. Vind de dichtstbijzijnde op de website.
jacuzzi-kopen-hooglede

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-hooglede

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-hooglede

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-hooglede
jacuzzi-kopen-hooglede

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-hooglede
jacuzzi-kopen-hooglede
jacuzzi-kopen-hooglede
jacuzzi-kopen-hooglede

Ontvang onze nieuwsbrief