NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Tot rust komen? Koop nu uw HotSpring jacuzzi in Hollebeke

Droomt u ervan om een jacuzzi te kopen in Hollebeke? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in jacuzzi spa’s: HotSpring. Want een jacuzzi van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een vertrouwde plek waar u met familie of vrienden ongestoord kan ontspannen en praten. Heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten, of kan u niet goed slapen? Dankzij de nauwgezette massagemogelijkheden zijn HotSpring spa’s ook dan zeker een prima keuze. Kom langs bij één van de HotSpring verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Hollebeke.

Klantvriendelijke service voor uw spa in Hollebeke

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. Om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is, komen we op voorhand bij u langs in de regio van Ieper. Een team van jaarlijks opgeleide technici denkt ook actief mee over de juiste plaats en richting van de jacuzzi. Het team plaatst de jacuzzi spa bij u thuis in Hollebeke na aankoop. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot heeft de HotSpring een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler als er een onderdeel stukgaat. Zelfs wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring is er voor u, zowel voor, tijdens als na de aankoop. jacuzzi HotSpring hout

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Hollebeke met Highlife van HotSpring

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s zijn uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi spa uit de Highlife is trouwens niet zomaar een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Hollebeke schitteren daarnaast door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de polsen, rug, kuiten, nek… Uiterst geschikt voor wie last heeft van stress, of sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u informatie over de Highlife jacuzzilijn.

HotSpring spa in Hollebeke met laag energieverbruik

Baart uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Hollebeke u zorgen? Geen zorgen, voor de meest energiezuinige spa’s moet u bij HotSpring zijn. De jacuzzi spa’s in de Highlife collectie van HotSpring hebben een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogwaardige isolatie blijft het verbruik van de jacuzzi spa beperkt tot een minimum. U kan bijkomend kiezen voor een isolerende afdekhoes. Die houdt het water langer verwarmd. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw energiefactuur, want met een HotSpring jacuzzi blijven de extra kosten beperkt.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi’s in Hollebeke

Bent u niet graag bezig met het onderhoud van de jacuzzi in Hollebeke? HotSpring voorziet daarvoor een gemakkelijke oplossing. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een halfautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een inwendige sensor de vervuiling van het water meet. De jacuzzi verspreidt aan de hand hiervan zelf een reinigingsmiddel, zodat u amper tijd moet besteden aan het onderhoud. Als u helemaal geen tijd wil besteden aan het onderhoud, kan er een onderhoudstechnicus bij u thuis langskomen. De technieker neemt het hele onderhoud van de jacuzzi voor zijn rekening, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Geniet zorgeloos van uw jacuzzi spa in Hollebeke en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler. jacuzzi HotSpring sneeuw

Prijzen van spa's in Hollebeke

Een jacuzzi spa is ongetwijfeld een weloverwogen investering. Dat de spa in Hollebeke inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring heeft drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. Meer comfort krijgt u met de Limelight lijn, met een prijs vanaf €10.000. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife lijn kiest u voor maximale luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook hoogstaande afwerkingen en isolatie. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Hollebeke

Een jacuzzi kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want natuurlijk wil u dat uw Hollebeekse jacuzzi spa past bij de stijl van uw woning. Heeft u een woonst in moderne of eerder landelijke stijl? De jacuzzi spa stemt u makkelijk af op uw woning en eigen smaak. De vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden helpen u hierbij. Daarnaast verkoopt HotSpring spa’s in verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi, wat uw gezinsgrootte ook is. U creëert bovendien een maximaal zwembadgevoel als u de spa in Hollebeke inbouwt in de tuin. U merkt het, met een HotSpring jacuzzi kan werkelijk alles.

U hoort het: een HotSpring spa kopen in Hollebeke is tekenen voor kwalitatief en zorgeloos genieten. Met designs voor iedere gezinssamenstelling en stijl is een HotSpring jacuzzi ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Verlangt u naar de warme bubbels van een jacuzzi spa in Hollebeke? Er is altijd een HotSpring verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Kom langs in de winkel. Vind de dichtstbijzijnde op de website.
jacuzzi-kopen-hollebeke

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-hollebeke

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-hollebeke

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-hollebeke
jacuzzi-kopen-hollebeke

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-hollebeke
jacuzzi-kopen-hollebeke
jacuzzi-kopen-hollebeke
jacuzzi-kopen-hollebeke

Ontvang onze nieuwsbrief